MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Maya, 'buschetzii' i-ai facut tu? sau sunt cumparati? si mie imi plac, dar n-am mai mancat de mult.
As incerca sa scriu meniul de azi, dar e un dezastru! am mancat in principiu fructe proaspete si uscate, ficat si inghetata, dar amestecate intr-un stil infiorator. mai bine nu mai zic

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Andanii, o sa pun poze cand fac proaspete. acuma sa nu-ti imaginezi ca arat ca Kate Moss, sa n-ai vreo surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Tu NINHA ,paine de-a noastra monti taiata subtirel si prajita in toaster..fara ulei,doar frecata bine cu usturoi si impopotonata cu rosie taiata marunt si busuioc....e pt. prima data ca incerc combinatia da' e bestiala ..data'' aviatoare''am sa amestec rosiile cu patrunjel maruntit sa vad cum e si varianta asta...

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, suna tare bine bruschetele tale . Cam asa se mananca in Spania sunca lor specifica jamon serrano. E buna de sa nu te mai opresti

Vali, saptamana asta se executa " fasole frecata" si de catre mine. P90X e un program de sport care se bazeaza pe confuzia musculara, adica faci in fiecare zi altfel de exercitii care lucreaza grupe musculare diferite. Sigur gasesti pe youtube mai multe.

Andanii, ai dreptate cu fructele uscate. La cat sunt de dulci stafidele este normal IG mare.

Ninha, reteta e de pe blogul asta http://floridecires7.blogspot.com/, la sectiunea dulciuri, tort cu zmeura si ciocolata. Noua ne-a placut foarte tare

Carmaw, hai si spune-ne ce mai mananci. Poate gresesti undeva si de-asta nu se dau duse kg

Somleac, tre sa arunc un ochi si pe insanity, ca tot le am pe calc. Azi am facut cardio si au curs apele pe mine la greu. Sper sa ma tin saptamana asta ca dupa aceea imi intru in ritm si e mai usor.

Cred ca Melany e in concediu dar de YMCA si Ariel nu stiu nimic

Meniu azi:
MD: briose monti cu ciuperci si ardei
P: supa de gulie si doua linguri de tocanita de ciuperci
C: doua pulpe la cuptor cu rosii

Asa mult mi-a placut supa de gulie ca ma gandeam sa mai fac si alte mancaruri. Dar nu prea stiu ce,voi ce gatiti cu gulie?

O seara frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule pentru stafide[ cu ig mare...SI CAISELE IS DULCIIIII SI PRUNELEEEEbox](vai ce fel arata tortu alaaa )

maya imi ploua in gura deja de la bruschetele tale..maine fac paine:D

maine sper sa apuc sa fac supa de rosii...nu m-am hotarat daca sa pun orez basmati sau sa pun mai multa telina rasa in loc de taitei

meniu azi:
md: paine de tarate cu almete si ceva sunca taraneasca cu nush ce mirodenii
G:1 mar, cafea cu lapte si 2 patratele de cioco
P: 2 linguri de salata(nu imi era foame neam)
C:un ciocanel de pui si o felie de paine de tarate cu unt...iar nu-mi e foame

mananc tare ciudat de vreo saptamana cand as rontai si pantofii cand nu-mi e foame deloc..cred ca de la vreme si de la rusi

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neatza

raportez :
fost la sala ieri ... facut fitnes , m-a lasat sa intru singura si sa-mi fac programul , mi-am pus la tv ce am vrut eu , a fost superrrr asa singura
am avut musafiri aseara si deh am ciugulit niste alune prajite si doi trei covrigi .... poftele astea bata-le norocul

bruschetele cu rosii sunt superrrrr si cu somon afumat e f buna painea prajita

andanii

Mergi la inceput

tocmai mi-am facut un nes..cu lapte de soia...are gust de braga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu-mi place laptele de soia ....

mie-mi place orzo (sau inka cum ii mai zice) am primit de la cineva din Italia orzo care se fierbe pe foc ca si cafeaua , adica nu e instant ... si e tare buna

ma cam doare stomacul de ieri fetelor , nu stiu ce sa fac , poate am exagerat cu rosiile si cu castravetii murati

cam slaba activitate pe aici

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

salut,

modificari in tabel nu mai face nime?
sau numai eu am ramas nemodificata din cauza ca am raportat marti?

Cred ca racesc.

Azi dimineata am reusit 26 min Insanity. Abia mai stau pe scaun

Meniu : vita star cu gem de peirsici Monti
P ficatei cu salata de varza
C salata de rosii cu castraveti si telemea

De maine cred ca-mi fac abonament la piscina.

Andanii la dureri de stomac nu ma pricep. Te pot ajuta doar cu un sa nu mai doara.

Puisorule nu mi-ai raspuns, reusesti sa faci zilnic P90X?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

somleac gata te-am modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

presupun ca porumbul copt si sarat nu e monti?...

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput