MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop ...apar si eu

azi zi de cantar ... initial eram cand a aratat cantarul 69.9...apoi a urcat la 70.1..asta e ... pana vineri cand fac 4 sapt de dieta am sanse sub 70.. psihicul bata-l vina

fructele seara ...din cate am studiat eu , nu mult , sau nu indeajuns ...am vazut ca nu prea se recomanda fructe seara , sau nu la 21.00 cum le-as manca eu ca apoi la 22.00-22.30 sa ma culc ... apoi m-a impins curiozitatea si am mers la de-acum "celebra" nutritionista ligya alexandrescu(prin 2006-mare dezamagire) care mi-a zis nu fructe seara ...fructe cel tarziu 16-17 cica ar balona in unele cazuri plus zaharul care ne da energie si nu bun inainte de somnic ... nah .. mie mi-a ramas pe creier si mananc cel mult un mar si asta cu cel putin 2h inainte de somnic ... mult mai bine pt mine salatus seara...dimineata sunt cu un picior in pat si unul fara sa ma inrosesc

seara voi scrie si ce am papacit
spor la (-) kg

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimi!
bun venit, fetelor noi!
are dreptate cine zicea "mananci prea putin ca sa slabesti". din experienta zic. orice lucru capatat prea usor se pierde repede. asa si cu "slabaciunea". hai c-o iau pe aratura...
voiam sa zic ca am pus niste poze noi pe 4shared cu rezultatul aerobicului. pacat ca n-am si dinainte, ca nu purtam colanti pe vremea aia, mi-era rusine. nah, nu stiu ce ziceti voi, dar eu sunt multumita, cand ma compar. asa ca ...mergeti la sport!!. e cel mai bun!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Azi cantarul arata 81.7 kg cu 1 kg mai putin fata de ieri. Panicata, mi-am adus aminte ca ieri m-am cantarit cum m-am dat jos din pat, fara sa trec pe la baie intai. Asa ca diferenta foarte mare de 1 kg se justifica. Ieri am mancat la MD. o felie paine neagra cu salata vinete (fara maioneza); la pranz un iaurt cu fructe (il aveam in frigider si am zis ca trebuie mancat doar nu l-oi arunca) si o felie de pepene rosu iar seara am mancat o salata de ton (o rosie, o ceapa mica, 2 frunze salata verde si o conserva de ton).
Sa vad cum ma descurc azi. O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha arati bestial

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ninha... super greutate..ce mi-ar place sa ma vad si eu pe acolo ... eheee mai am de asteptat ..zi-mi te rog in cat timp ai atins target-ul ?

as vrea si eu daca se poa' emailul si parola pe PM de la shared , ca sa vad fata sportiva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

mai fetelor io is tare trista de vestea asta cu Madalina Manole...

nu stiu de ce dar imi tot vine sa plang de cand am auzit, si nu pot sa cred ca e adevarata ipoteza asta a sinuciderii...Dumnezeu sa o aibe in paza lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

tu fete nici mie nu-mi vine sa cred ca s-a dus MADALINA si nici ca s-a sinucis nu cred

D-ZEU s-o odihneasca

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

georgi, inca n-am atins targetul, mai am 1 kg, da'-l mananc eu si p-ala! am inceput dieta in februarie.
Mersic, Andani, ptr compliment, acushik o sa ma ingras de umflata in pene ce sunt.

in alta ordine de idei, si eu sunt socata de stirea desprea moartea "fetei cu parul de foc" . ce pacat! tocmai cand era mai fericita, ca si Laura Stoica...

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ninha arati beton

Si eu sunt socata de moartea Madalinei. Cine stie ce depresie o fi facut.

Fetelor nou venite va doresc spor la slabit.

Eu sunt suparata ca n-am facut nici azi sport. Am fost foarte obosita si iar nu m-am putut trezi. Sariti cu biciul pe mine sa ma mobilizez. Macar ieri avand o fereastra m-am bagat la electro.

Meniu de azi:
Md jumatate de pepene galben
la distanta regulamentara doua felii de salam de casa cu o bucatica de branza si rosii

P ciorba de fasole verde - daca ajung acasa in timp util, daca nu voi lua ceva prin oras ca deja mi-e foame

C dovlecei pane - daca-mi ies la cuptor

Georgia si eu sunt de parere ca daca intri intr-un grup trebuie sa respecti si regulile grupului. Nu poti astepta sa iei doar ceea ce-ti convine tie, respectiv sustinere, recomandari privind meniul, fara sa respecti si sa te conformezi regulilor. Parerea mea

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

NINHA te-am vazut si io..arati bine..se vede ca esti lucrata la sala

SOMLEAC de ce sa nu-ti iasa?..la noi sunt mult mai apreciati decat cei prajiti in ulei..fa cu incredere

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput