MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele ce sa va zic ... treaba multa .... am facut ieri dovlecei umpluti (e sezonul si-s din gradina proprie) si ficatei fierti cu condimente ... rosii , ardei .... ai azi la pranz asta am mancat ..... mai incolo nectarine si gata .....

mai vorbim

sunt si eu intoarsa pe dos de vestea cu moartea madalinei

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Somleac nu era intentia mea sa nu ma aliniez la grup , incercam doar sa explic de ce nu ma avantajeaza cantarirea lunea ..ma rog , am inteles ideea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac
Georgia si eu sunt de parere ca daca intri intr-un grup trebuie sa respecti si regulile grupului. Nu poti astepta sa iei doar ceea ce-ti convine tie, respectiv sustinere, recomandari privind meniul, fara sa respecti si sa te conformezi regulilor. Parerea mea

APROB...cu turma de montignace inainteeeeee maaars!!!...
insa i-am inteles ideea si gergiei, femeia se simte bine pe cantar miercurea si cu restrictii mai multe luni si marti...o sa o trec in tabelas in fiecare luni urmatoare dupa miercurea de cantar...deci nu e mare bai

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

haideti mai, ce daca fata se cantareste miercuri? important e sa scape naibii de kilograme ...

ai putea sa te cantaresti miercuri si sa raportezi luni odata cu toata lumea, asta asa "for the sake of the game" ca sa fii la tabelash

continui sa nu pricep (ca multa lume de altfel) care pentru numele lui Dumnezeu poate fi motivul pentru care o mama de copil de un an si-ar lua viata si i-ar rapi copilului bucuria de a creste avand-o alaturi....

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

haideti mai, ce daca fata se cantareste miercuri? important e sa scape naibii de kilograme ...

ai putea sa te cantaresti miercuri si sa raportezi luni odata cu toata lumea, asta asa "for the sake of the game" ca sa fii la tabelash

pai asta am spus si eu mey..sa se cantareasaca cand vrea ea si iio o trec lunea cand intru pe contu ala ca nu e mare vrajeala...SI SA TERMINAM O DATA SUBIECTU CU CANTARU GEORGIEI CA ARE STRES SI ASA CU fiv-UL

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Catalisha un motiv suficient de plauzibil ar fi o depresie post partum netratata. Eu am o verisoara care la 11 luni de la nasterea copilului intr-un acces de nebunie era sa-si ucida si sotul si copilul.Suferea de depresie post partum dar nimeni nu i-a dat atentie considerand ca crizele ei depresive sunt mofturi, ca n-ar avea motive avand o famile frumoasa. Orice ar fi fost Dumnezeu sa o ierte.

Eu am prestat dovleceii dar nu-s prea incantata. E drept ca i-am facut cu faina de naut. Nu prea a stat oul pe ei, cand i-am intors s-au cam belit, sunt si cam seci. Per ansamblu mancabili, dar nici pe departe minunatia de care-mi era dor.

Maya tu cu ce faina ii faci?

Catalisha nu ne-ai povestit cum a fost la Dracul Danes.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

offf...nu mi-am inchipuit ca depresiile astea post partum (tare pacatoase stiu pe pielea mea) pot sa apara si la un an dupa nastere, sau ma rog sa tina atata............

La Danes a fost foarte foarte frumos, Razvanelu era cel mai incantat de animalele din mica ferma (mai ales de gaini), daca mai avem si macar o zi buna de piscineala, era si mai bine, da nu-i bai...Acuma noi am stat la Han, e cam izolat, nu era nici semnal la telefon, ca am disperat toata lumea de ziua mea (pe 8 am uitat sa mentionez). Acolo la Han daca te duci pentru o noapte e ok, sau in orice caz daca te duci mai multi asa ca sa ai entertainment, noi insa fiin in formula de trei, am tot facut excursii prin zona: Sovata, Praid, sighisoara, Medias, Bazna (unde e cam horror)...

Data viitoare cand m-oi duce ma cazez direct la centrul ecvestru ca ala e langa pensiune dar mai la adapost de zgomot...

una peste alta insa, mi se pare destul de scump, dar nah...o viata are omu, si asta asa de subreda

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am uitat sa va zic ca mi-am luat afine sa fac gem. Copii il adora. Sper sa iasa ca pana acum n-am mai facut.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Somleac, eu fac dovleceii pane cu faina de secara iar in compozitia de ou pun faina integrala si de secara, apa minerala si o lingurita de praf de copt. Nu sunt ipocrita sa spun ca sunt mai buni decat cei prajiti in ulei dar e cea mai buna varianta dietetica incercata.

Afine eu pun doar la congelator. Am facut si dulceata dar nu ne-am dat in vant dupa ea.

Ninha, felicitari pt noul look.Keep going

Kontiki, sper ca ramai alaturi de noi chiar daca nu mai ai de slabit

Cenia, eu zic sa renunti la cascavalul pane care nu e nicimonti si nici sanatos

Georgia, s-a mai dezbatut aici subiectul despre urda si nu e monti pt se face din zer pe care Montignac il interzice complet.

Anne-mary, pe langa observatiile facute de Andanii mai vin si eu cu una: ce fel de paine mananci? Daca e doar integrala atunci se preteaza la combinatiile subliniate de Andanii. Daca e jumate din faina integrala si jumatate din tarate sau wassa cu 24% fibre atunci o poti manca si cu grasimi.

Andanii,cu ce ai umplut dovleceii?

Si apropo de moartea Madalinei Manole,cel mai rau imi pare de copilasul ala nevinovat care va creste fara mama

Meniu azi:
MD: cateva bucatele de placinta de dovlecel cu rosii
P: supa de gulie si tocanita de carne de capra
C: spaghete integrale cu sos pesto si creveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Puisorule, ce mai face varicelosu' mic? sa treaca repede!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput