MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neaza zanici

sar'na de intelegere si toleranta (ref la cantar)
puisorul multam de info cu urda ,banuiam eu ... si parca si citisem in urma , acum am si confirmarea , am scos-o din meniu

si-acum papacica de ieri ,care nu a fost decat jumate conforma

MD(ora 6.30):rosii+ardei+castraveti
urda
lapte f putin in cafea
barni
P(ora 14):cartofi la cuptor(cu f putin ulei)
supa de pui
salata de varza alba
C(ora18.00):nectarina
felie expandata grau

azi
MD(ora 6.30):rosii+ardei+castraveti
branza de vaci
lapte f putin in cafea

ce stiu ca nu sunt "tolerate" de monti .. laptele dulcele si cafeaua
cantitatile pe care eu le mamanc din aceste alimente sunt f mici , si ca atare voi incerca sa le exclud .. nu stiu cu laptele cum fac caci cel de soia bleah nu-mi place (sau poate ce marci am incercat eu)

Dumnezeu sa o odihneasca pe Madalina Manole ;cine stie ce a determinat-o la asa un gest , pe care eu in necunostinta de cauza nu-l inteleg, pacat de ea , pacat de bebe ce va creste fara mami

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata,

am reusit azi sa ma trezesc la timp. Am bagat insanity abs cardio si core cardio & balance. La abdomene nu m-am descurcat prea bine. Se vad cele 4 sarcini ca tare greu imi revin cu abdomenul. Imi tremurau raciturile de numa numa m-a si busit rasul la un moment dat.

Puisorule o sa incerc si eu data viitoare cu faina de secara. Asta integrala ce o am eu e neagra de numa. V-am mai zis.

Chiar nu va intereseaza sa va trimit faina integrala?

Meniu:
Md: suc de mar +caisa+piersica+pepene+spanac+patrunjel
2 oua cu sunca , rosii si ardei
P fasole verde cu usturoi
C dovlecei pane

O sa mai fie ceva gustari cu fructe.

A era sa uit aseara am pacatuit cu un pachet de pufuleti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

georgia mey..io beau lapte cu putina cafea ...folosesc lapte 0%...buuuuun....daca bei cafeaua si la interval de micudejun lipidic nu cred ca ar fi bai laptele...ci cafeaua

meniu azi:
MD:pizza monti
G:lapte cu nes si nectarina
P:pizza monti
G: nectarina
C:supa de rosii
(o iesit ff faina pizza ..pus la blat 6 oo niste tarate si faina de soia)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna. Azi iar m-a socat cantarul. Aveam 81 kg cu 700 g mai putin ca ieri. Stiu ca nu e sanatos sa dai repede repede jos.
Ieri am mancat :
MD- 2 felii paine cu salata vinete
P- 2 felii pepene rosu
C- un snitel de porc (snitel cumparat) facut la gratar cu 2 ciupercute si un ardei tot la gratar.
Paine noi mancam orice numai alba nu. ACum avem paine neagra dar dupa ce o terminam nu mai cumpar alta.
Azi la MD am mancar 2 felii de paine cu branza + cafea cu lapte iar la pranz am pui la gratar cu salata libaneza (rosie, o ceapa, o leg.patrunjel si lamaie cat curinde). nu stiu la cina ce o sa mancam.
Este asa cald afara incat am dat gata 1 l de apa.
o zi buna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare natiune monti

SOMLEACio fac cu faina integrala+tarate proportii egale,cantarite..dat fiind faptul ca Galmopanul are tarate mari ,dupa ce-am amestecat fainurile le-am rasnitat pana s-au facut fine de tot..
barbatilor le-am facut pane-urile cu pesmet amestecat cu seminte de susan...o bunaciune...dar tot la cuptor..si altfel nici nu mai vor ..le place mai mult varianta asta..
prima data cand i-am facut mi-au iesit cam uscati ca i-am taiat subtire de tot, dar urmatoarea tura i-am taiat mai grosi si-au iesit suuuper
PUISORULE tu de ce pui praf de copt ? nu le schimba gustul?
ANNE paine+branza+cafea cu lapte..cam nefericita combinatie

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

asa o fi maya, dar trebuie sa scap de mancarea pe care am cumparat-o duminica...pana sa ma apuce disperarea...si nu vreau sa arunc mancarea. Surprinzator faptul ca la 12.30 inca nu mi-e foame de sa ma urc pe pereti.

Mergi la inceput

tu fete voi va puteti loga pe site de pe firefox..io nu...doar de pe explorer si asta merge ca naiba..sa fie oare de la mine..sau probleme tehnice ale site-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

somleac despre ce faina intrebi tu daca ne intereseaza pe noi ??????

puisorule am umplut dovleceii cu ceapa, ardei, un morcov, ou si condimente ... bun bun e

azi la pranz am mancat ciorba de fasole verde si muschiulet afumat natural ... cred ca de la muschiuletul ala iar ma va apuca criza de fiere .... imi place afumatura asta (e doar tinut in apa cu sare si afumat ... deci natural 100%) daaarrrrrr mi-e rau de fiecare data cand mananc

ce sa va mai zic ... nu mai stiu

andanii

Mergi la inceput

chiar SOMLEAC ai faina de vandut? ...azi MD-iaurt cu fugi de ovaz...P-salata de fasole verde...C-fructe... acum nu-mi merg butoanelede stanga-dreapta

Mergi la inceput