MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

brindusik, cred ca toate avem un scop pt care facem efortul asta cu slabitul ..la mine este fiv-ul (fertilizare in vitro) , care bate la usa si care va pune ceva kg peste ce am acum ,ceea ce nu bun; so eu nu vreau sa-mi mai induc un stres suplimentar , pe langa cel al fiv ..cel al cantarului..da vreau sa fie prietenul meu , caci nu voi muri de foame , n-au murit aia in lagar ma prapadesc eu de la o zi mai soft asa ..neeehhh ..

mi-am propus , si am reusit sa merg constant la sala ... mai putin in perioada cm-ul si a unui we , am mers in fiecare zi ..trebuie sa fie o reusita ..nu ma infometez caci se vede din meniu..adevarat ca nu prea mananc in ultima vreme fructe ..dar e pe cale de a se remedia

insa o data spun ..sper sa nu fie o problema ca ma cantaresc miercuri , caci pana la urma suntem un grup de suport pt slabit mai putin important cand ne cantarim nu?

uitam esentialul ..eu mezel nu mananc de ani de zile (ocazional gust), in aceeasi situatie carne de purcelus , nu bauturi carbo gazoase , nu patiserie (f rar) ... daca nu era cioco cred ca eram miss univers

andanii, daca e corecte varsta din profil ..brindusik are 25 anisori..doamne ce tinerica e

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

georgia io te banez pe tine...is batlanaaaa si spui ashea la toata lumea

succese cu FIV...asa e nu ai nev de alt stres, cat despre carnea de ca banuiesc ca la meniul meu te refereai...nici eu nu servesc decat muschi...si sincera sa fiu in ultimile 2 luni am schimbat carnea de pui cu carnea macra de sau vita...asta dupa ce m-o batut sor'mea la cap ca e plina de hormoni..ca o tot cetit pe aci pe forumuri cum copiilor mici ins pecial fetite se dezvoltasera la varste mici ca la pubertate(pilozitati, cresterea sanilor etc.)..nu spun ca porcu sau vita nu ar avea asa ceva...dar mno...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

brindusik fata tinerica ...sa strigi in gura mare cand ai sa atunci target-ul ce tanara si mumusica a ajuns fata

mare dreptate are sora ta ... mai bine gainusa , sau peste (dar nu pangasius) , si curcan ...ca sa nu mai zic ca nici alimetatia asta maoderna cu atata proteina animala nu prea bun dupa parerea me..dar nah acum ...

ete io mai scapam purcica in lucerna (io is purcica ) si mai mancam la kfc , un singur meniu ca altceva nu am incercat( de frica sa nu manc si de-alea )..sa va zic ce m-a invatat pe mine o tipa cand trec pe langa diverse tentatii"mirositoare".. intoarce capul si tine respiratia pana treci ..si mergea....ehe ce vremuri

Albert Einstein

Mergi la inceput

mey io n-am mancat niciodata la MC.si nici la KFC ..nu-mi plac mancarurile grase iar cand trec prin fata unuia din astea imi vine sa vomit de la miros...

proteine ..carnea la mine ce mai e..pestele nu prea imi place..poate cateodata crap sau macrou prajit sau ton....dar mananc rar..prefer sa iau suplimente de omega3..., iar din celelalte...well oua mananc rar...deci proteina din carne o iau..zilnic am o masa cu ceva carne

Mergi la inceput

bravooo... nici sa nu papacesti la ei never ever ... nu merita corpul nostru sa-l transformam in cos de gunoi .. pe bune ce prostii sunt alea ...exact cos e stomacul ... pe mine m-a corupt al meu acum vreo 5 ani .. ca altfel si io eram "fara" pata, nici fornetti nu mancasem .,...ca asa pusai io 15 kile ..din prostii de-astea bleahhh

incearca somon ...e scump dar bun yamii..

ete ca tot s-a finalizat campionatul ... io nu ma las pana nu dansez ca don'soara din clip
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

gata somnic ... va pupa fata si ne vedem maine cu poza de la cantar cum zice a mica brandusik

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Buna la toata lumea,

De obicei doar citesc ce scrieti voi pe tema Montignac. Am vrut doar sa va povestesc in mare experienta mea cu acest "regim". Eu pana acum am reusit sa slabesc 9 kg in 3 luni, lucru care ma motiveaza sa adopt acest stil de viata fara sa mai fiu nevoita sa slabesc. Acest regim l-am descoperit prin 2005, poate mai devreme, moment in care am dat vreo 13 kg... insa am revenit la vechile obiceiuri si, evident, ca le-am pus la loc. La inceputul regimul pe care il tin acum am fost mai stricta, evitam dulcurile cu fructoza, painea de orice fel, lactatele, exceptand almettele, frutele uscate, in mare am incercat sa respect principiile de baza, fara cafea, sfecla, morcovi fierti, cartofi, orez (exceptie integral sau basmatti), porumb, amidon, etc. Acum, si asta incepand de vreo luna jumatate, nu mai sunt atat de stricta, in sensul ca am crescut consumul de paine (secara sau integrala), am mancat lactate (sana sau branza uscata), am consumat fructe uscate, inclusiv curmale, stafide, am mancat musli cu fructe uscate (continut mic de zahar), aproape in fiecare week-end am facut prajituri cu fructoza (pandispan cu visine, clatite cu dulceata de visine, crema de zahar ars, iar pe week-end-ul viitor intentionez sa fac niste gogosi folosindu-ma de faina integrala). V-am povestit toate astea pentru ca nu regimul in sine conteaza, ci psihicul. Nu mi-am stabilit niciun scop, in sensul ca vreau sa dau in 3 luni 10 kg, mi-am zis doar "vreau sa slabesc pentru ca e mai importanta sanatatea mea decat ingerarea haotica de alimente"... si am reusit. E drept ca in general mananc 2 mese pe zi, si foarte multe fructe, compoturi, seminte crude... si nu fac sport (nu facesti ca mine!).
Vreau sa va incurajez si sa va dem. ca modul in care ne raportam la acest stil de viata este cel mai bun regim... succes fetelor si astept sa citesc ca toate ati reusit ceea ce v-ati propus, cu minim de consum, insa cu o mare satisfactie.

Mergi la inceput

kontiki de-a mea esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pe un' sa fiu,pe coclauri...

Moama ce de fete noi! Succes, spor la slabit!

La intrebarea cu foamea de seara... Eu am bagat fructe si am slabit cel mai frumos in perioada aia. Cirese si pepene galben. Sau mai beam un iaurt.

Brindusik, congenera mea, sa stii ca in perioada in care am mancat mai putina carne am ajuns la target,chiar pe neasteptatelea.

O sa ma cantaresc si eu, numai tampenii am mancat in ultima vreme...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

monn..am mai auzit asta cu carnea...dar nu o las..trebe sa iau proteine de undeva..adik slabit slabit da vreau o dieta echilibrata nu una in care sa lesin in autobuz ca atunci cand nu am mancat fructe..nu's de mine chestiile astea

sor'mea e vegetariana de ...hm..multi ani...15pe putin...si tot o avut probleme cu greutatea...ashea ca depinde de organism banuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata ..

ce de ''prospaturi''p-aici pe la noi ...bine-ati venit
nu serviti oneagra?..io azi da ..sunt treaza de la 3..si deja imi pica ochii in gura...
BRANDUSIKO
ceaiul de urzici il beau cu muuulta lamaie atat de mult imi place..nici mirosul nu-l suport da' de musai ca de voie buna..trebe musai sa-mi scot rinichiul dintre bolovani
cat despre inghetata ..mai bine las-o chiar daca-i cu fructoza..in cazul meu ele sunt vinovate pt. stagnarea mea
iar proteine se gasesc din belsug si in vegetale gen linte,fasole ,naut- nu doar in carne
no hai la meniu ca tre sa plec
MD-2oua fierte+rosie+castravete
P-ciorbita de fasole verde
C-fructe
asa am mancat si ieri doar MC a constat in pate+rosie + castravete,iar la C am bagat 2 felii pepene galben+1mar+3-4 caise(mici)..cam multe fructe,asa-i?

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

domne ce de litere lipsa

Mergi la inceput