MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 14
anne`mary spune:
cereale eu iau cornflakes iar sotul musli (fara fitness sau cereale cu fructe ). Ma bag in pat la ora 21.30 si adorm pe la 22 dar daca imi este foarte tare foame, ma trezesc in timpul noptii ca ma doare stomacul. Apa si ceai nu pot sa beau dupa ora 20.30 ca ma trezesc noaptea sa ma duc la baie ..cum o dai nu e bine si pot continua: nu pot sa mananc mar atunci cand mi-e foame pt ca mie merele imi provoaca o foame de ma tin de pereti sa nu lesin.
Nu reusesc sa gasesc bicicleta in Buzau dar poate gaseste sotul la constanta ca tot are drum azi pe acolo.
Oricum ma simt mai bine ca dimineata. Trebuie sa-i vin de hac greutatii dar stiu ca o sa fie foarte dificl. Si cand ma gandesc in urma, acu vreo 3 ani cand aveam 65 de kg si mancam orice dar mergeam pe jos ca nu aveam altceva de facut.... acum ma plimb numai cu masina, cand colo, cand colo repede sa le rezolv pe toate.
brindusik spune:
anne'mary:
1.conflakes ingrasa...porumbul nu e deloc indicat si cu atat mai mult cel prelucrat cum is fulgii de porumb(io cel mai tare duc lipsa la porumbul fiert)
2. cerealele cu fructe is bune..numai sa fie cereale cereale nu prelucrate..cateodata si eu mai diversific si mananc cereale cu fructe si iaurt 0%
3. si eu iau ultima masa intre 18-19.30...insa ma culc undeva pe la 11.30 cel mai devreme...iar asta cu trezitu ca te doare stomacu..well e chestie de obisnuinta...te doare stomacu cateva zile pana se obisnuieste organismu cu noul stil(asa ca primele zile trebe sa ai putina vointa ca o sa fii pusa la incercare)
4.merele creeaza aciditate...mie cel putin..la fel ca tie mi se face foame dupa ele..dar nu-s singurele fructe de pe pamantul asta:caise, nectarine, iese pepenele,cirese, visine, ananas..pff nu mai scriu ca deja salivez
acestea fiind spuse bine ai venit printre noi sper sa-ti pui ambitzu la munca si sa reusesti
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii brandusik cati ani ai tu ????? |
hai mey..pui intrebari din astea delicate??ce-am mai zis acu de ma intrebi?
andanii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
hai mey..pui intrebari din astea delicate??ce-am mai zis acu de ma intrebi? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
nu ai zis nimic, stai linistita .... intrebam si eu ca orice baba curioasa
hmmmm ..... am tras o concluzie .... esti mai tanara decat mine .... pentru ca slabesti mai repede , frumos si chiar si cu abateri
andanii
brindusik spune:
ei pe naiba slabesc repede...cine e codasu la mereu??
io vad ca atunci cand tin drastic is pe platou..cand mai scap ici colo...slabesc..nu gasesc logica...dar dupa cum spuneam..nu ma plang..pentru mine monti rulezzz...ca nici nu fac sport si mananc si sanatos
am cat are monnvas..cu cateva luni mai putini defapt
apropo mooooooooooooooooonunde estiiiiiii???
cenia spune:
Vreau sa ma bag si eu desi stiu ca nu ma pot tine.... frumoasa introducere! Am tinut regimul asta in 2005 abia il descoperisem aici. A dat rezultate, 25 de kg date jos cam intr-un an. am tinut strict, fara cafea ( asta e problema mea cea mare) cu mult sport (uau ma mir) aveam determinare mare, trebuia sa se intoarca sotul din State si vroiam sa arat super.
Am 3 copii toti sunt sub 5 ani, cam ocupata pt regimuri si sport. Am imrpumutat ieri un dvd sa fac sport, wii sport, cam plictisitor dar cum nu pot merge cu 3 prunci sa fac sport, e bun.
Am 83 sau 84 kg variabil(nu inteleg de ce, poate ca alaptez), targetul e sa ajung la 67 de kg, inainte de cele 3 sarcini, 1,72m, 35 de ani.
As vrea sa gasesc si eu pe aici echivalent la unele produse.
Intrebare: CAFEA e voie cu cofeina? ( poate s-a mai schimbat ceva din 2005) am nevoie, is addicted, bebe ma trezeste sa suga, ziua trebuie sa fiu focus pe ceilalti doi copii, sotul e la lucru toata ziua. daca nu beau ma doare capu, adorm etc.
foarte mult ma ajuta sa vad ce mincati voi zilnic, ma inspira.
ia sa scriu si eu de ieri
MD: brinza de vaci cu afine
P: pui cu pastai prajite cu ceapa si usturoi
C: cascaval pane cu gogosar in otet
si seara ma apuca o foame de moooor...., +2 mere si 2 batoane cu fructe si cereale.
spor la treburi fara ginduri de foame!
Cenia + David (5 ani) + Naomi 2ani + Sophia 3 luni
brindusik spune:
cenia BINE AI (RE)VENIT IN RANDUL MOTIGNACELOR te trec imediat in tabelas...dupa cum am mai discutat...lunea e zi de raport..si daca ai vreo intrebare suntem aici..in rest...te asteptam la vorba
COFEINA nu e admisa...insa multe fete(including me) o folosesc, io nu's moarta dupa cafea..dar imi place la nebunie gustul laptelui cu nes..tu banuiesc ca alaptand nu bei cantitati industriale...si well o ceasca de cafea sa fie mare paguba a kg
ps: renunta la batoanele alea de cereale de cele mai multe ori au zahar, sau glucoza sau dextroza, sau ma rog indulcitori nepermisi..in rest suna tare bine meniul
mey ce se intampla pe aici de vin asa multe fete noi? o pus vreo una din fetele vechi banere pe site-uri?reclama la tv?anunturi in ziare?
brindusik spune:
maya sufletu meu cred ca te reneg...nu mai esti sufletu meu pereche daca poti bea ceai de urzici..la mine coada calului is the best
meniu azi:
D: o caisa(nu ma intrebati de ce o mananc da simt nev de dulce la prima ora) si 2 felii de paine de tarate cu icre
G: lapte cu nes
P: salata de rosii, ardei, castra si telemea de capra si o felie de paine de tarate(ce-mi mai place ca pot s-o moi in zeama de la salata)
G: inghetata(sa nu spuna sufletu meu ca am lasat-o singura), si 2nectarine
C:neste carne fiarta de si legume mexicane la tigaie cu castravete murat
georgia_c spune:
sar'na de primirea super calduroasa
daca nu va e cu banat eu voi raporta miercurea , nu musai trebuie sa ma urmareasca cineva sa treaca in tabel , fereasca sfantul , doar ca lunea ,nu-mi prieeste , si cum eu sunt omul pe care il stimuleaza reusitele , nu vreau sa ma "indiscpun" de lunea
aseee..acum
MD:1rosie+1castravete+1/2ardei gras +1ou fiert tare+f putina urda (chiar e voie ?)
P:piept de pui la gratar+salata de telina si morcov cu iaurt degresat
C:apa paie si bataie..glumesc ... probabil multaaaa apa caci cum ziceam maine am zi de cantar
1h step aerobic
si cam asta a fost pe ziua de azi ...
anne`mary, zau ca nu vreau sa te speri , caci in 99% nu e cazul de asa ceva , insa experienta personala nu-mi da pace ... eu am stat pe dieta mult si bine si .. nika .. pei cum sa slabesc cand eu aveam probleme cu glanda tiroida ...asta in cazul in care mananci ordonat , o perioada suficient de lunga incat sa te saturi asteptand sa slabesti (glumesc ..eu in 2 luni eram la medic)
brindusik.. sa stii ca si eu daca tin drastic tot asa patesc ,are si organismul modul lui de a se proteja..io cand auzeam vorba aia .. mananci prea putin ca sa slabesti ma lua cu rau....dar mareee adevar ...
v-am pupacit ne "auzim " maine ...sper sa fiu clar sub 70
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
brindusik spune:
georgia nu e sanatoasa abordarea asta...adik sa pastrezi obiceiurile din trecut...gen nu mananci sa arati bine la cantar, sau nu lunea ca nu da bine la cantar...daca e regula nu-i tocmeala ..tu ce vrei sa faci poze cu al tau cantar si sa te simti bine cand vezi ca ai burta goala si cantaru satisfacator??adik practic cdespre ce fel de reusite vb...de cele false?
cat despre mancat putin..asa e..sora mea mananca de 3X mai mult ca mine..si e mai slaba...ma rog ea face si sport