MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, Anne Mary
nu-i nimic, poti oricand s-o iei de la capat!
poate nu-i bine sa mananci prea multa carne, ai incercat dieta pe grupe de sange? am inteles ca atunci cand nimic nu mai da roade asta e ultima speranta. N-am incercat-o dar am vazut oameni care au avut rezultate bune cu ea.
si eu am probleme cu metabolismul lent dar ii dau bice cu fructe obligatoriu dimineata inainte de micul dejun si seara fructe cu multa vitamina C. am inteles ca si condimentele ajuta. si sportul.
oricum, nu dispera, sunt sigura ca exista o solutie si ptr voi.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ciao

Andanii, Brandusik, felicitari

Georgia, Anne mary, bine ati venit. Sa stati cat mai mult alaturi de noi

Ymca, are ceva probleme de sanatate dar va spune ea mai multe cand poate intra.

Cristina, Nico, Catalishka, bine ati revenit din concedii, desi nu cred ca sunteti tocmai fericite ca s-a terminat

Meniu ieri:
MD: rosie cu doua feliute mici de pastrama de vita
P: ciulama de ciuperci
Gustare: afine
Cina: creveti cu usturoi si patrunjel

Am facut si sport dar cam fara tragere de inima ca mi-era o foame de numa. Am executat si o focaccia cu masline si rosii uscate pt servici.

Va pup si revin mai dupa-masa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

buna fetelor. Ce faceti? Am fost si eu membra a clubului Montignat acu` vreo 2 ani dar am renuntat. Azi m-au apucat depresiile cand m-am urcat pe cantar si am vazut 82.7 kg iar sotul 116. Nu-mi dau seama ce e inneregula. Mancam aproape exlusiv carne de pui la cuptor sau la gratar, nu mancam cartofi sau paste faisoanse decat foarte foarte rar, sunt exluse mezelurile, painea si dulciurile (cu exceptii)...nu stiu ce nu e bine . Dupa ce am mancat o ferma de pui, tone de conserve de ton, culturi intregi de rosii cu ceapa acum constat ca arat ca o bivolita. Sunt deprimata. Trebuie sa tin o cura de slabire si ma ingrozeste gandul pentru ca sotul e foarte pofticios cu un metabolism lent iar eu nu pot s ma culc cu stomacul gol caci ma trezesc noaptea cu dureri de stomac. Ma apuca groaza dar trebuie sa o facem. Am sa ma uit pe aici pe la voi sa fur din retetele voastre, fac o lista, ma duc la cumparaturi si pe aici ti-e drumul.
Tot respectul pt voi si pt ambitia voastra

anne bine ai revenit .... sau ma rog mai bine erai slaba si nu reveneai nu ????

scrie-ti meniul aici si noi te corectam si-ti spunem ce nu e bine

multa bafta alaturi de noi

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

meniu pe prima saptamana:
luni
MD- 2 felii paine cu salata de vinete si o rosie
gustare: un mar
P- ciorba legume + o frigaruie pui, o lingura pilaf, salata libaneza (o rosie, o leg. patrunjel, o ceapa, suc lamaie)
C- salata bulgareasca + iaurt

marti
MD - 2 felii sunca, o felie paine, o rosie
gustare- o piersica
P- un piept pui la cuptor cu 100 g ciuperci cu salata varza
C- salata ton

Miercuri
MD - 2 felii paine cu salta vinete si o rosie
gustare- un mar
P- un peste cu legume la cuptor
C- salata cu creveti

Joi
MD- 2 oua fierte o felie paine
gustare - o mandarina
P- pui la cuptor cu ...
gustare-
C- peste la cuptor fara garnitura

Vineri
MD- 2 feli cascaval, o felie paine, o rosie
gustare- fruct
P- 100 g ficatei cu legume cuptor
C- salata bulgareasca

Sambata
MD- 2 felii paine salata de vinete
P- 100 g spaghete
C- salata pui

cam la asta m-am gandit

Mergi la inceput

anne am studiat meniul tau .... concluziile mele sunt :
- nu e voie sa combini painea cu oua , sunca, cascaval , salata de vinete care e cu ulei si maioneza probabil ...
...... deci painea se combina doar cu chestii degresate , branza degresata , lapte degresat, gem fara zahar si legume
- ai pilaf combinat cu frigaruie ... nu se combina orezul decat cu legume .... fara grasimi , deci exclus carne
-spaghetele goale sau cu ce ?????? sper ca le combini doar cu legume

in rest sunt bune combinatiile .... peste cu legume, ficatei cu legume ... ok

cam astea-s obiectiile mele

sa stii ca si eu cand introduc catusi de putin painea aiurea in combinatii imediat stagnez ..... sa nu mai vorbesc de orez, spaghete ....

sper ca nu te-am suparat

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

salata de vinete nu e cu maioneza ci o fac doar cu ceapa, cred ca am sa renunt la sunca si la cascaval si in loc am sa mananc un bol de cereale cu lapte; spaghetele le fac cu sos de rosii.
Nu ma supara comentariile ca doar asa invat. Cel mai dificil atat pt mine cat si pentru sot este ce ne facem dupa cina. Mancam pe la ora 7 si ne culcam pe la ora 21.30 timp in care ni se face foame. Fructele contin zahar asa ca evit sa le mananc seara, sotul mai mananca fructe uscate si musli dar mie nu prea imi plac. Sa vad ce iese. Oricum sunt in cautare si de bicicleta aerobica dar nu aam gasit inca in buzau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

maya nici mie nu-mi place dovlecelul crud .,... nici sa ma bati ... gatit imi place f mult

andanii

hi-hi doar esti pestioaica

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

anne

la cerealele cu lapte, laptele sa fie degresat si cerealele sa fie naturale , nu expandate gen fitness .... sa fie cele de genul de la sanovita, bobul presat si-atat .... si fara fructe , ca alea sunt dulci in general

te culci la 9.30 ???? uaua .... eu mananc la 6 cina si abia pe la 12 ma culc am 6 ore de tras foamea , dupa ora 22 in general mananc un mar sau o nectarina, portocale, kiwi .... nu e asta chiar asa mare problema, un fruct la orele astea .... altele sunt problema

si da .... miscare cat mai multa .... intr-adevar asta trebuie neaparat

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

Citat:
citat din mesajul lui andanii

maya nici mie nu-mi place dovlecelul crud .,... nici sa ma bati ... gatit imi place f mult

andanii

hi-hi doar esti pestioaica

oooo daaaaaaaaaaaaaa , de aici mi se trageeeeeee

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

zic si io bun-venit GEORGIEI si tizei mele ANNE MARIE

ANDANII are dreptate si cu combinarea incorecta din meniul tau si cu ora la care se ia cina ...stiu ca ultima masa se ia cu cel putin 3 ore inainte de ...eu cinez la h 18 iar de culcat ...hoho.. dupa h 23..iar ca sa-ti pacalesti stomacul si sa nu simti foamea bea multa apa sau ceaiuri caldute ..cu lamaie imi plac tare mult..eu beau de coada calului,soc si urzici..ultimul mi s-a parut ca e cel mai bun diuretic pt. mine

Mergi la inceput