MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
brindusik spune:
catalishkaaaaaaaaaa, valiiiiiiii, carnaaaaaaaaaaw, nicoletaaaaaaa sariti cu kg la raport
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Neata! Azi am aterizat si eu din concediu, nu am fost conforma in nicio zi... Asta e, o luam de la cap (nu stiu cu cate kg, vreo saptamana nici nu vreau sa aflu...). (am fost in Croatia)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Catalishka spune:
aim bec si io si sic ca nu ma cantaresc decat saptamana aviatoare, lesne de inteles de ce...
anyway, sunt cu bateriile la maxim, ma incurca oleaca armata rusa, da va trece si ea ...
am o groaza de treaba, va pup, felicitari celor care slabesc in continuare
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
georgia_c spune:
m'neata zanici
multam de primire ...
citeam in urma si mi=am amintit de mine acum vreo 4 ani cand am slabit vreo 13-15kg cu alta dieta (Weight Watchers ) si vroiam sa va zic ce am invatat eu atunci :
1.ziua de cantar nu este niciodata lunea , pt ca e imediat dupa we si sigur e "neprietenos" (eu o alesesem miercurea )
2.inainte de cantar , eram fff cuminte , chiar seara nu mancam nika , doar ca sa arate bine , poza cu mine si cantarul
3.sport ..am observat ca dieta este f importanta insa este mult mai eficienta cu sport
sigur stiti si voi regulile astea ...dar deh , am zis mai bine repet decat sa stiu si sa nu zic
eu acum trag de pe urma we , in care am mancat conform cartii de bucate , porcesti ..asa tare simt ca jumate de sapt voi trage pt we ce a trecut ..si ce sperante aveam ca vineri la 4 sapt de dieta sa fiu cu vreo 5kg in minus ...
aaa.. si o intrebare ...a luat cineva ceva ajutator pt slabit .... gen ceai de soc , tinctura de soc ..sau alte de-astea ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
brindusik spune:
georgia asta e si ideea cu datu raportului lunea...sa nu ne porcim in weekend..ca atunci cand stai acasa..cu tot familionu , eu cel putin mananc mult mai pe alaturi decat in restul sapt..de dorit e nu sa arate cantaru bine...ci sa-ti fie un fel de paznic impotriva
io mai beau ceai de coada calului...ca retin apa in organism si mi se umfla toate celea
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
buna dimineata
uite ce am primit: http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Lifestyle/5845/Fata-urata-a-frumusetii-Ritualurile-terifiante-de-infrumusetare-ale-istoriei.htm
va aminteste de ceva?
Georgia si eu beau ceai de soc si de papadie. cred ca ajuta cat de cat, dar nu prea sunt constanta...
si eu trag dupa we. nici nu va mai zic ce am mancat
ieri am mancat paine goala dimineata, salata de conopida cruda cu ou fiert la pranz, o inghetata normala la cornet ca gustare, si in rest fructe. si sunt multumita ca nu se vede porceala de we, la ce tampenii am mancat!...
imi pun centrala termica si am santier in casa, asa ca nu pot manca normal. nu stiu ce-o sa ma fac cu bebe. cred ca ma mut cu el la socri.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
raportul in ziua de luni este pus intentionat asa pentru a ne obliga sa fim cuminti chiar si in we .... pentru ca in we ne destrabalam calumea in ideea "las ca pana miercuri le dau jos" .... si nici pomeneala ..... cam asta e ideea pentru care noi am ales ziua de luni .... a fost aleasa unanim dupa lungi discutii aici cu fetele de pe atunci binenteles din care nu ma suntem f multe
nicoleta cum mai sunt preturile prin croatia ????
cge bine-ai revenit .... cum ti s-a parut romanica ????
brandusik cati ani ai tu ?????
georgia nu iau nimic de slabit , nu am incredere in ele
si da ... dieta combinata cu sport e mult mai eficienta , mai ales de la o anumita varsta ... ca a mea de ex
maya nici mie nu-mi place dovlecelul crud .,... nici sa ma bati ... gatit imi place f mult
catalinska las ca trece armata si-ti revii
vali raporteaza si tu datele tale s le treaca fata in tabel .... hai curaj , toate suntem la fel ... indrazneste
ninha cine te acuza de laudurosenie .. doamne feri .... doar era o concluzie de-a mea ca-ti permiti sa te abati , la kg tale si eu mi-as permite ... era o lauda nu un acuz da?
somleac cum stai cu sportul azi ?????
melany , ymca ?????????
pupiciiiiiiiiiiiiii
andanii
Nicoleta spune:
Andanii, scump, scump. Dar noi nu am mers decat la bulgari si la croati la mare, nu pot compara cu alte locatii... Aici am inchiriat un apartament cu bucatarie si am mancat acasa sau la restaurant.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Somleac spune:
salut,
Din pacate azi n-am prestat nimic de dimineata. M-am culcat super tarziu azi noapte, abia pe la 2 am terminat mancarea, asa ca azi dimineata nu m-am putut trezi la timp si oricum sunt cam zombi.Sper ca voi reusi sa fac ceva dupamasa desi e cam greu e cald si cu piticii calare pe mine.
Meniu de azi:
MD : jumatate de pepene galben
vita star cu humus si salata de castraveti
P ciorba de fasole verde
C ciorba de fasole verde
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
anne`mary spune:
buna fetelor. Ce faceti? Am fost si eu membra a clubului Montignat acu` vreo 2 ani dar am renuntat. Azi m-au apucat depresiile cand m-am urcat pe cantar si am vazut 82.7 kg iar sotul 116. Nu-mi dau seama ce e inneregula. Mancam aproape exlusiv carne de pui la cuptor sau la gratar, nu mancam cartofi sau paste faisoanse decat foarte foarte rar, sunt exluse mezelurile, painea si dulciurile (cu exceptii)...nu stiu ce nu e bine . Dupa ce am mancat o ferma de pui, tone de conserve de ton, culturi intregi de rosii cu ceapa acum constat ca arat ca o bivolita. Sunt deprimata. Trebuie sa tin o cura de slabire si ma ingrozeste gandul pentru ca sotul e foarte pofticios cu un metabolism lent iar eu nu pot s ma culc cu stomacul gol caci ma trezesc noaptea cu dureri de stomac. Ma apuca groaza dar trebuie sa o facem. Am sa ma uit pe aici pe la voi sa fur din retetele voastre, fac o lista, ma duc la cumparaturi si pe aici ti-e drumul.
Tot respectul pt voi si pt ambitia voastra