Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Carla, bine ca dadusi un semn de viata, ma tot uitam dupa tine, de ce nu-mi scrii/ de ce nu-mi scrii... Bine ca e totul bine, ai ajuns in 35 sapt putin mai e, uita-te la moa, numai stomacul imi da de furca, in rest virginica

Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Am si eu o intrebare....Azi am fost sa imi iau concediul de sarcina si lauzie si medicul meu de familie m-a pus sa semnez acea declaratie ca sunt acasa in timpul acelui program de verificare impus prin lege(8-11, 13-16, 17-20)...caci asa a fost lasata masura in urma unui control de la casa de sanatate. Degeaba am incercat sa ii explic ca acest concediu are alt regim ca nu este de boala si nu intra sub incidenta acelei modificari legislative si ca eu nu sunt bolnava sa stau in casa...mai ales ca doctorul recomanda miscare pentru a ajuta nasterea naturala.......Mi-a aratat masurile lasate de tampitii )ca altfel nu le pot spune) de la casa de asigurari si..pana la urma am semnat..chiar daca mi se pare cea mai mare aberatie ,,,
La voi a fost cazul de asa ceva?

Iuliana cu minune 35+ Tudor Constantin

AMR -4

Da Baby, ieri am fost si eu sa-mi iau prenatalul si la fel am patit. Este o aberatie bineinteles... dar daca unii is batuti in cap nu ai ce sa faci. Asta ii ziceam si io doctoritei... ca pot fi oriunde, la analize, la medic la control, nasc... nu poti sta legata in casa ca sa vina dobitocii sa te verifice. Cred ca fetele care au prenatal mai de mult nu au prins. Doar noi astea care luam acu, ca e proaspata legea... Si pe mine m-a suparat initial, dar chiar nu am de gand sa ma stresez prea mult cu asta.... Bebica e mai importanta!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

multumesc de incuurajari...depresia incepe sa se instaleze..... imi e teama pt bb.
in plus ca spitalul e deprimant prin definitie......si faptul ca am perfuzie permenenta....si mersul pa toaleta e un chin.
fetele care nasc la elias la inceputul lui iulie....va prind din urma

Mamica 35+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Baby ce idiot nu are nici o logica la femeile insarcinate da fac si eu ca si Crispo credca de frica ii pune sa semneze pe toti.

Victo parca si Otilia spunea ca a stat cu colul dilatat vreo 2 cm nu stiu cate saptamani, dar la ea era inca devreme sa nasca, la tine tot ce e posibil.noi lasam motatele ca daca te apuca la noapte macar sa danseze careva pentru tine

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ufff..aveam doua raspunsuri deschise in acelasi timp... m-am zapacit rau de tot. Atatea vesti noi, ca nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu..

Wow,,, se mai pregateste un delfinas sa sar in piscinuta... hihihihi... Victo, curaj si nastere usoara!!!

Corina, bine ati ajuns acasa. Sanatate, laptic sa ai si rabdare.. Ma bucur ca sunteti bine amandoi...

Btz_ovi, nu te stresa asa mult, ca faci rau la bebic. Esti pe ultima suta de metri, nu trebe sa plangi si sa te superi. Totul va fi bineee...

Carla, ma bucur ca ai vesti bune de la eco si bbii sunt bine. Uite usor, usor te apropii de termen si scapi de griji.

De Adriana nu stim inca nimic???

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carla felicitari pentru bebelasii tai rabdatori si cumintei. sa nu uiti sa le dai tot ce le-ai promis
da oare Belu unde este?? ca spunea ca se duce doar la nani putin

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Am si eu o intrebare....Azi am fost sa imi iau concediul de sarcina si lauzie si medicul meu de familie m-a pus sa semnez acea declaratie ca sunt acasa in timpul acelui program de verificare impus prin lege(8-11, 13-16, 17-20)...caci asa a fost lasata masura in urma unui control de la casa de sanatate. Degeaba am incercat sa ii explic ca acest concediu are alt regim ca nu este de boala si nu intra sub incidenta acelei modificari legislative si ca eu nu sunt bolnava sa stau in casa...mai ales ca doctorul recomanda miscare pentru a ajuta nasterea naturala.......Mi-a aratat masurile lasate de tampitii )ca altfel nu le pot spune) de la casa de asigurari si..pana la urma am semnat..chiar daca mi se pare cea mai mare aberatie ,,,
La voi a fost cazul de asa ceva?

Iuliana cu minune 35+ Tudor Constantin

AMR -4

eu cand mi-am luat prenatalul am intrebat-o pe doctorita daca tre sa semnez treaba aia cu statul acasa si mi-a zis ca din moment ce am instiintat oficial angajatorul de starea de graviditate si am fost la munca pana in sapt 31, angajatorul tre sa fie retardat sa ma controleze daca sunt acasa. nu te stresa ca oricum nu te controleaza nimeni

35+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Sorina sa ii bati obrazul lu Andrei ca io cam ia domnisoarele in fata

Bianca 34+ Andra Maria

Ei, asa este el mai cavaler, lasa d-ra inainte.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Sorina tu cum te simti?......esti emotionata?...

Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

nu mai am nici o emotie. am contractii la greu, dar nu regulate, ficiormiu astazi mi-a luat la maruntit toate organele de am zis ca iese... in rest nimic nou.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui ooana

stii tu cum e cu pretentiile...eu as vrea sa nasc exact la 40 sapt fix ...sau cat mai aproape, sa fie cadou de ziua lui tati

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

dupa parca te vad ca te rogi de el sa vina ca nu mai poti

Bianca 34+ Andra Maria

mai sa stii ca si eu ma gandeam la asta ...poate ajung sa ma rog de el sa vina

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip