Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 11
Cris2010 spune:
Coteasca, bine ati venit acasa! Ce curajoasa ai fost.
Mysya, ce de vesti bune! Felicitari!
Nela, sa iei exemplu de la Mysya si sa ne aduci vesti bune
Btz, ti-a luat de doua ori tensiunea? Mi s-a intamplat si mie sa am la venire 13/9 si mi-a mai luat o data la plecare si era 11/7. Daca tot ti-ai luat tensiometru, sa-ti monitorizezi tensiunea. Ai grija de tine
Cris 37+ cu
Cris2010 spune:
Ochidut, Georgia, sa se cuminteasca delfinasele cat mai repede. Multumim ca ne impartasiti experientele voastre ca sa stim la ce sa ne asteptam. Si eu o s-o chem pe mama cand nasc.
Cris 37+ cu
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Am venit si noi de la doctor. Suntem ok, avem col de dat si la altii. Durerile diverse pe care le am se pare ca sunt normale. 14 kg in plus...dar imi bag picioarele,merit o inghetata :) . A zis ca la cum ma prezint acum ajung la 40 de saptamani(sa nasc 10-15 august), dar sigur ca nu se stie niciodata.Tensiunea 10 cu 6, asta cu cafeluta mea zilnica cu tot-traiasca hipotensiunea :). Am intrebat daca imi recomanda epidurala si a zis ca sigur, ca la euroclinic nici nu se naste fara...eu am zis ca mi-e teama de forceps si mai bine nu risc. Forceps nu o sa fie in nici un caz, a zis ca e prea periculos pt bebe si daca e ceva de genul bebe care nu mai iese ma taie. Daca depasesc termenul iara ma taie. Nu ma incanta prea tare usurinta cu care a vorbit de cezariana...pe de alta parte cand i-am zis ca vreau natural m-a incurajat. Acuma cu Dumnezeu inainte, o sa vedem ce o sa fie. Dar sper la nastere naturala fara probleme...nu vreau fermoar la burtica. 34+ Raducu |
vesti bune, super
asa stiu si eu ca daca e cazul de forceps, se trece la cutit
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
Mycya spune:
Cris sper sa fie asa de bine in continuare. numai la mine nu poate veni mama sper sa ma descrc si sa fie cuminte sa putem sa ne intelegem amandoua.
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
pai ce astepti mami inca nu esti la spital? ori vrei sa le mai cedezi trecerea la altele?? Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
stii tu cum e cu pretentiile...eu as vrea sa nasc exact la 40 sapt fix ...sau cat mai aproape, sa fie cadou de ziua lui tati
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
baby78 spune:
Am si eu o intrebare....Azi am fost sa imi iau concediul de sarcina si lauzie si medicul meu de familie m-a pus sa semnez acea declaratie ca sunt acasa in timpul acelui program de verificare impus prin lege(8-11, 13-16, 17-20)...caci asa a fost lasata masura in urma unui control de la casa de sanatate. Degeaba am incercat sa ii explic ca acest concediu are alt regim ca nu este de boala si nu intra sub incidenta acelei modificari legislative si ca eu nu sunt bolnava sa stau in casa...mai ales ca doctorul recomanda miscare pentru a ajuta nasterea naturala.......Mi-a aratat masurile lasate de tampitii )ca altfel nu le pot spune) de la casa de asigurari si..pana la urma am semnat..chiar daca mi se pare cea mai mare aberatie ,,,
La voi a fost cazul de asa ceva?
Iuliana cu minune 35+ Tudor Constantin
AMR -4
Victo spune:
mai, mie nu mi-a zis ca si adrianei ca nasc maine..;) deci mai stati cu motatele alea.
desi..dc e colu dilatat, inseamna ca ma pot astepta asa de repede sa nasc?
deci, motatele pt Adriana, ca ea zicea ca are si dureri, io n-am nica.:)
si mi-a facut si eco, si ctrl pe masa, dar pe mine nu m-a durut.
rodyka, alina a nascut, maica :)
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica
crispro spune:
Baby, medicul tau e dus cu pluta... Probabil se teme de posibile controale, amenzi, si pune sa semneze toata lumea, indiferent de tipul concediului. Prenatalul nu e o boala, tocmai ca poti sa mergi si in concediu acum, nu tre sa stai in casa. Io una nu am semnat nimic... Nu cred ca are nimic ca ai semnat..
Cristina 38+ cu
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana stii tu cum e cu pretentiile...eu as vrea sa nasc exact la 40 sapt fix ...sau cat mai aproape, sa fie cadou de ziua lui tati Oana 39+ Matei Marius AMR 7 zile |
dupa parca te vad ca te rogi de el sa vina ca nu mai poti
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara