Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
pufescu spune:
eu mi-am luat prenatalul pe 16. Pe langa doctorita mea mai era o doctorita in cabinet, si au discutat intre ele cum ca nu se aplica asta cu semnatul pt prenatal. Si nu am dat nici o declaratie.E o tampenie, probabil le e frica sa nu pateasca ei ceva in caz de control(ca au dat amenzi pentru o litera completata gresit). Cand mi-am luat medical am semnat declaratia.
Nu cred ca e nici o problema, nu o sa controleze ..si char daca vin prenatalul e reglementat prin lege, poti sa faci ce vrea muschiu tau si al lui bebe in timpul asta.
34+ Raducu
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi La noi vestile nu sunt tocmai stralucite.Se pare ca m-am inecat ca tiganu la mal.Daca pana acum am avut o sarcina fara complicatii.doar greturile si celelalte simptome specifice sarcinii,acum au aparut si problemele. Iarasi am venit suparata foc acasa. Tensiunea mea o ia razna,astazi iarasi era 14/6 . Mi-am trimis sotul in Metro sa imi ia in tensiometru,am ordin de la dr mea gine sa imi iau tensiunea de 2 ori pe zi si daca e mai mare de 14/7 la spital cu mine Mi-a explicat medicul :daca e tensiunea mare exista riscul ca fatul sa nu se mai hraneasca bine,ori sa dau in preeclampsie. La capitolul edeme stam foarte "bine" : avem ++,kg luate inca 3 in plus intr-o sapt,ceea ce nu e normal deloc si mai nou e posibil sa am un fel de ulcer in zona anala care imi papa pielea. Ce mai...sunt asa suparata 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
vezi ca tensiometru arata tensiunea mai mare fata de cel manual. sa nu te sperii.
hai fruntea sus, curaj mai ai putin, o sa fie bine.
o ca sa te mai inveselesc.
39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
Mycya spune:
Sorina spunei sa lase cavalerismul deoparte de data asta ca va avea timp si de cucerit fete si restul.
poate atunci cand vei avea nevoie de o zi sa faci nu stiu ce si ii vei spune sa mai astepte putin atunci iese si eldelfinasilor le arde de glumite
Oana sunt curioasa ce iti pregatesti si al tau delfinas
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
sorina_goga spune:
Corina bine ai venit acasa cu bebelul!!!!!
39+ Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui Mycya Sorina spunei sa lase cavalerismul deoparte de data asta ca va avea timp si de cucerit fete si restul. poate atunci cand vei avea nevoie de o zi sa faci nu stiu ce si ii vei spune sa mai astepte putin atunci iese si eldelfinasilor le arde de glumite Oana sunt curioasa ce iti pregatesti si al tau delfinas Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
si astazi am avut o discutie " mai serioasa" cu el, ca ar fi timpul sa vina si el in piscina cu delfinasi dar se pare ca nici nu m-a bagat in seama.
39+ Bogdan-Andrei
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
vezi ca tensiometru arata tensiunea mai mare fata de cel manual. sa nu te sperii. hai fruntea sus, curaj mai ai putin, o sa fie bine. o ca sa te mai inveselesc. 39+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
mai eu de cate ori am incercat sa imi iau tensiunea cu un tensiometru din asta tip bratara mi-au iesit niste valori de ar fi trebuit sa merg imediat la medic ...asta in conditiile in care nu am avut niciodata probleme cu tensiunea
...cred ca tot cel cu pompa e de preferat
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
si astazi am avut o discutie " mai serioasa" cu el, ca ar fi timpul sa vina si el in piscina cu delfinasi dar se pare ca nici nu m-a bagat in seama. 39+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
pai poate sa speriat de vremea asta schimbatoarece zice sta mai bine acolo doar la caldura, in piscina numai cand e soare si cald
lasa ca atunci cand nu te astepti fuge spre piscina.multa rabdare iti doresc si cat mai putine dureri pana se gandeste ca e vremea
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Victo spune:
din partea noastra sa stati linistite..nu sunt semne.si-apoi numa maine mi-am programat sa ma spal pe cap, ca azi mi-a fost prea leneeee...
mai vedem maine. sunt cam obosita, ma duc cred ca mai devreme sa fac nani azi.
maine dimineata cine stie ce titlu mai avem la capitol :)
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica
beluistef spune:
citat din mesajul lui Mycya Belu trezeste-te mamico, ti-a luat-o Adriana in fata.pai ce facem cu lista aia Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
BAI FETELOR...VOI CHIAR VRETI SA MI-O LUATI INAINTE...PASTRATI LISTA....NU MA MAI JOOOOOOC ...PAI SI TU VICTO...PANA VINEEEERI
Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile
anca_vlad spune:
seara buna si de la noi!
se pare ca am de recuperat dar credca maine!
colul e ok are inca peste 3 cm cam 3.2 cm dar din pacate bb-lina are caputul ff jos e chiar mai jos decat taietura de la cezariana precedenta!
problema sunt contractiile si ma marit doza de ginipral in combinatie cu diazepam!
luni intram in saptamana 34!
Doamne ajuta sa ajung pe 21 iulie cand sunt programata pt analize!
si de luni in doua intru in 36s si apoi o sa ma tin cat pot de tare (cu voi alaturi) si poate reusesc sa ajung si la 38s!
Doamnea Ajuta!
S-a mirat si dr de frecventa contractiilor!
O seara buna!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE