Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Belu trezeste-te mamico, ti-a luat-o Adriana in fata.pai ce facem cu lista aia Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
Adriana are acelasi dpn ca si mine
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo am venit de la tanti dr.. bb e pe pozitie, poate veni oricand, col dilatat de 1-2 cm, circulara nu are, 3050 gr..tanti dr a zis ca nu mai apuc vinerea viitoare.poate ca nu voi fi codasa totusi :) asteptam, asteptam :) Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica |
...cresc emotiile!!!
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi La noi vestile nu sunt tocmai stralucite.Se pare ca m-am inecat ca tiganu la mal.Daca pana acum am avut o sarcina fara complicatii.doar greturile si celelalte simptome specifice sarcinii,acum au aparut si problemele. Iarasi am venit suparata foc acasa. Tensiunea mea o ia razna,astazi iarasi era 14/6 . Mi-am trimis sotul in Metro sa imi ia in tensiometru,am ordin de la dr mea gine sa imi iau tensiunea de 2 ori pe zi si daca e mai mare de 14/7 la spital cu mine Mi-a explicat medicul :daca e tensiunea mare exista riscul ca fatul sa nu se mai hraneasca bine,ori sa dau in preeclampsie. La capitolul edeme stam foarte "bine" : avem ++,kg luate inca 3 in plus intr-o sapt,ceea ce nu e normal deloc si mai nou e posibil sa am un fel de ulcer in zona anala care imi papa pielea. Ce mai...sunt asa suparata 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
offf numai plangaciosi in mesajul tau
iti trimit eu niste pupaciosi ...ca nu mai e mult si vine bebe, si trec toate necazurile
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
Mycya spune:
Btz_ovi imi pare foarte rau de ce ti se intampla chiar acum, dar fii optimista, stai linistita ca totul va fi bine Dumnezeu are grija de toate.
Crispo
peste cateva zile vom avea si carut dadusem comanda de unul dar a fost iar o eroare si numai bine ca am gasit altul care imi place mai mult acum sa fim cu toate sanatoase si bebelasii cumintei ca sa fie fericire deplina
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
ooana spune:
Coteasca bun venit acasa cu bebe!
Aelita...helppppp...ca nu ne descurcam cu paturica...dupa ce ajungi la 280 ochiuri model lenes, urmeaza 20 de randuri de model cu gaurele...ei pe asta nu il mai inteleg
MODELUL 1 :
1 p derecho = 1 ochi pe fata
hebra=jeteu
2p. juntos derecho=2 ochiuri impreuna luate rasucit spre dreapta
1 surjete sencillo=2 ochiuri impreuna
vueltas pares:punto reves= randurile pare se lucreaza pe dos
...nu lipseste un jeteu? trebuie sa se inmulteasca ochiurile nu? ca sa ajungem la 320?
Oana 39+ Matei Marius
AMR 7 zile
btz_ovi spune:
Oanna,Mycya ,cand il simt pe motanel cum ma atinge imi trece supararea.Si ma mai alina si gandul ca sunt medici la care pot apela in cazul in care patesc ceva.Nu o fi dracu atat de negru nu?
Gata,mi-a luat si sotul tensiometru si mi-a promis ca daca o sa fiu fata cuminte si linistita la sfarsitul lunii ma duce la un seminar sa ma fac bella ,ca si asa am un par distrus
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
pufescu spune:
Am venit si noi de la doctor. Suntem ok, avem col de dat si la altii. Durerile diverse pe care le am se pare ca sunt normale. 14 kg in plus...dar imi bag picioarele,merit o inghetata :) . A zis ca la cum ma prezint acum ajung la 40 de saptamani(sa nasc 10-15 august), dar sigur ca nu se stie niciodata.Tensiunea 10 cu 6, asta cu cafeluta mea zilnica cu tot-traiasca hipotensiunea :).
Am intrebat daca imi recomanda epidurala si a zis ca sigur, ca la euroclinic nici nu se naste fara...eu am zis ca mi-e teama de forceps si mai bine nu risc. Forceps nu o sa fie in nici un caz, a zis ca e prea periculos pt bebe si daca e ceva de genul bebe care nu mai iese ma taie. Daca depasesc termenul iara ma taie. Nu ma incanta prea tare usurinta cu care a vorbit de cezariana...pe de alta parte cand i-am zis ca vreau natural m-a incurajat. Acuma cu Dumnezeu inainte, o sa vedem ce o sa fie. Dar sper la nastere naturala fara probleme...nu vreau fermoar la burtica.
34+ Raducu
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Adriana are acelasi dpn ca si mine Oana 39+ Matei Marius AMR 7 zile |
pai ce astepti mami inca nu esti la spital? ori vrei sa le mai cedezi trecerea la altele??
Otilia spun eu acum ca sunt curajoasa dar atunci voi cere credca toate dozele care le au, dar cica de asta se si vb inainte cu anestezistul sa stie ce sa faca cand ma voi plange.chiar i-am spus doctorului azi din ce cauza nu vreau epidurala si mia zis ca da este posibila folosirea pentru ca nu iti mai simti partea de jos a corpului,si deci mai bine sufar atunci chiar daca voi simti ca va fi sfarsitul.
Rodyca eu il pregatesci-am spus in caz ca ii zic sa se uite daca se vede capul sa nu ma intrebe unde.
el spune ca stie cam ce o sa fie ca a vazut pe national geografic, reality zone unde de multe ori arata nasterea naturala, e constient ca e diferenta dar credca nu stie cat de mare bine ca sunt masti de oxigen imprejur,ca am vazut azi cand am fost si i le-am aratat in caz ca va avea nevoie de ele
Btz_ovi pana nu afli ce ai nu te mai stresa ca mai tare faci tensiunea sa creasca.poate nu e nimic si tu iti faci rau degeaba.ai vazut si tu ca multe diagnostice sunt spuse fara prea multe investigatii si sunt false.
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
carla_2008 spune:
buna fetelor,
felicitari noilor mamici CD27,ALINA,CORINA!!!!! sa va traiasca delfinasii!!!!!!
am de recuperat un capitol jumate.Noi am fost la eco in Debrecen ieri,totul e ok,bebeii sunt mari,nu mi-a zis kg,nu s-a uitat pe masa la col sa nu declansam ceva,pe eco nu se vedea ca sta fetita cu caputzul pe col.Dar suntem bine,ne apropiem de termen incetut si sper sa mai stea bebeii la caldurica inca vreo 10 zile
citesc din urma si revin
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+ Carla Maria si Matteo Cristian
AMR -2 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP