Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 9
btz_ovi spune:
HAI ADRIANA,HAI REBECA,TRAVALIU SCURT SI NASTERE USOARA
Mycya ma bucur mult pt vestile bune,o sa vezi ca o sa ai o fetita super sanatoasa si frumoasa foc
Vladia multa sanatate si mai ales rabdare!!!
Victo dar ce faci draga?Tocmai tu care ai facut lista nu o respecti? .Erai dupa mine si acum te bagi in fata hah?Sa dea DD sa ai o nastere super usoara!!!
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
La noi vestile nu sunt tocmai stralucite.Se pare ca m-am inecat ca tiganu la mal.Daca pana acum am avut o sarcina fara complicatii.doar greturile si celelalte simptome specifice sarcinii,acum au aparut si problemele.
Iarasi am venit suparata foc acasa.
Tensiunea mea o ia razna,astazi iarasi era 14/6 .
Mi-am trimis sotul in Metro sa imi ia in tensiometru,am ordin de la dr mea gine sa imi iau tensiunea de 2 ori pe zi si daca e mai mare de 14/7 la spital cu mine
Mi-a explicat medicul :daca e tensiunea mare exista riscul ca fatul sa nu se mai hraneasca bine,ori sa dau in preeclampsie.
La capitolul edeme stam foarte "bine" : avem ++,kg luate inca 3 in plus intr-o sapt,ceea ce nu e normal deloc si mai nou e posibil sa am un fel de ulcer in zona anala care imi papa pielea.
Ce mai...sunt asa suparata
AMR CATEVA ZILE pana la
coteasca spune:
Buna fetele!!! Felicitari noilor mamici si MULTUMESC PENTRU URARI SI SUSTINERE
Noi am ajuns azi acasa. Bebe Tudor e bine are 3300, 52cm si apgar 9 (era 10 dar pt ca a fost mamica violenta pe scaunul de tortura i-au scazut copilului un punct)V-am dat toate detaliile despre copil sper sa ma trecet si pe mine cu ele ca am vazut numai liniute acolo.. Stiti ca va zceam eu marti ca merg la piata fac varza cu carnati, e zis si facut, am mers la piata am facut piata, ditai punga care cu greu am adus-o acasa, Apoi m-am apucat sa gatesc pana seara la 7 am tot trebaluit...e noaptea pe la 2 m-am sitit uda si am mers la baie, surpriza mai erau si 2 picaturi de sange pe tamponel, am dat fuga la spital - membrane fisurate M-au internat apoi la 8 dim a venit medicul meu care era de garda si mi-a rupt membranele si apa. la ora 11 mi-a bagat perfuzie cu calciu pt declansarea contractiilor dar fara rezultate, apoi la 14 mi-a bagat oxitocina tot fara rezultate ca nu aveam contractii decat foarte slabe iar la 16 mi-a dublat doza de oxiton unde au aparut adevaratele contractii. dupa vreo 4 ore de plans, durere, mancat prosop, am cerut epidurala, dar eram dilatata la 9 asa ca nu-si mai avea efectul epidurala. Usor usor cu aj moasei am reusit sa coboram si copilul ca era cocotat la coaste si apoi sus pe masa si dintr-o contractie luuunga si dureroasa a aparut bb Tudor care a iesit cu viteza luminii.
Pe mine ma cam doare epiziotomia, e normal, si mai am ceva probleme cu lactatia care nu e asa abundenta si bb Tudor nu prea se satura, dar prefer sa-l alaptez din 5 in 5 min decat sa-l trec pe ceaiuri sau lapte praf. O sa incerc sa pun niste poze nu stiu cand. In rest mltumesc lui Dumnezeu ca sunteti bine, sanatosi si acasa.
Va pup fetelor si va doresc niste nasteri cat mai usoare.
39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
crispro spune:
Btz, of... Vezi cu tensiometru, verfica zilnic. Poate ai avut la doctor tensiunea mai ridicata de la efort, caldura. Ca nu e musai sa fie tot asa. Legat de kg acumulate, e cam relativa treaba, mai ales in perioada asta calda, cand bagam apa la greu, fructe de numa. Io spre seara am si cu 5 kg mai multe decat dimineata. De asta trebuie facuta cantarirea numai dimineata, dupa susu, cu aceleasi haine. Mai un pic si scapi. Numai sa fii tu bine, si bebelu...
Coteasca, ce mamica harnica. Repede ai nascut, repede ai mers acasa, repede pe forum... De zici ca esti la a cata sarcina... Bravo tie! Sa iti creasca puiul mare si sanatos, si sa ai lapte din belsug. Bine ca a trecut nasterea cu bine (desi un pic dureros...)
Cristina 38+ cu
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mycya, sa stea delfinasa pana la termen si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa i se vindece si celalalt rinichi ] Alina 35+ cu gargarita |
multumim mult vecina draga
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Nasteri binecuvantate tuturor!Doamne Ajuta!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
rodyka spune:
fetelor, va tot citesc pe reprize si pana sa apuc sa raspund, uit deja... pe care sa felicit de sapt noua, pe care de vesti bune de la eco... asa ca va felicit pe toate ca sunteti atat de curajoase si atat de dulci...
dar de alina nu uitam: HAI ALINA
ochidut, la mine cu seringa a fost un chin, scuipa tot de parca nu era acelasi lapte... asa ca nu ma mai chinui nici eu si nici pe ea n-o stresez! vrea completare cu bibe, asa ii da mami! sa creasca mare si sanatoasa!!! asta se intampla destul de rar insa, vad ca se satura acum cu ce papa de la mine. si tzitzi ale mele dau semnalul cand e ora de papa ca incep sa simt mici intepaturi in sfarcuri si imediat incepe sa curga...
nu mai stiu cine intreba de ce tre sa suga de la amandoi sanii. ptr ca organismul e setat sa produca atata lapte cat se consuma. creste consumul, creste productia...
burticutelor, cele la care pot sotii sa asiste la nastere... nu va faceti griji ca n-or sa se descurce, cumva o vor scoate la capat si vor ramane cu amintiri ptr toata viata, cum zicem noi ca pe Isa am nascut-o amandoi si cum inca aveti timp, puteti sa-i pregatiti sa aiba o idee de ce-i asteapta si pe ei si pe voi... voi o sa fiti ocupate cu contractii, dureri, respiratie... ei vor fi ochi si urechi la bb care sta sa iasa!!! si chiar daca acum zic ca nu vor sa participe, e o experienta de neuitat pe care nu merita s-o pierdeti niciunul dintre voi... chiar daca apoi va dor urechile si nu mai e mod de a descalci parul ca in cazul aelitei...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Hai Adriana, Hai Rebecca! Travaliu scurt si nedureros, nastere usoara!
Corina, esti o super woman mami, felicitari pentru atitudine. Deci ai rezistat fara epidurala, chit ca n-a fost usor. Mie mi se pare normal ca inca n-ai mult lapte, ai nascut doarde 2 zile. Bafta cu alaptatul, poate scapisi de ferba laptelui.
Mycya, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Wow, si tu o curajoasa fara epidurala. Incepe sa mi se faca rusinica , eu sper la ea si stiu ca decat sa ma epuizez in travaliu si sa nu mai pot impinge mai bine risc cu ea.
Btz, in concluzie cel mai bine ar fi sa nasti cat mai curand. Eu tind sa cred ca te-ai dus dupa-amiaza, obosita. Esti tanara si in putere. Curaj ca mai ai putin de tot.
Vladia, inca putin mai ai. O sa fie bine!
Ochidut, pot fi colici si daca nu-si strange picioarele. Foarte rar copii care sa aibe program ca la carte seara.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
rodyka spune:
coteasca, bine ati venit acasa!!! sa va acomodati repede si sa cresteti mari si sanatosi
btz, nu fi suparata ca mai e putin si o sa-ti vezi comoara, restul problemelor reale sau probabile se vor rezolva apoi...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Multumesc fetelor de incurajari.Si medicul mi-a zis ca tensiunea poate varia in functie de agitatia mea,de caldura,de efort si sa nu ma ingrijorez prea tare caci mai mult rau imi fac.
Dar eu cum sunt paranoia si ma consum degeaba.
Acum imi fac probleme si cu acel tip de ulcer,sper sa nu fie nimic grav si sa se rezolve fara alte complicatii.Dupa nastere bineinteles.
Otilia ce bine ar fi sa nasc,insa colul meu e inchis si lung
Mai am o speranta ca voi pati si eu ca alte mamici,azi col inchis,maine bebe in brate
AMR CATEVA ZILE pana la