Aspirante cu vechime "medie" (56)
Raspunsuri - Pagina 3
claudela spune:
Vad ca sunteti in verva, nu gluma...Acum cand sunt si eu in prag de concediu, ati aparut toate!Ei, lasa ca recuperez eu la vorba cu voi...maine voi mai fi nitelus prin zona cu voi, mai am o ultima tura pe la servici!
Oana, si eu am vrut sa o complimentez pe Ramonella pentru o podoaba capilara deosebita...mi-ai luat-o inainte...
Ramonella, chiar ai un par superb!
Dragele mele va pupez pe fiecare in parte si va doresc o zi deosebita!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Vad ca sunteti in verva, nu gluma...Acum cand sunt si eu in prag de concediu, ati aparut toate!Ei, lasa ca recuperez eu la vorba cu voi...maine voi mai fi nitelus prin zona cu voi, mai am o ultima tura pe la servici! Oana, si eu am vrut sa o complimentez pe Ramonella pentru o podoaba capilara deosebita...mi-ai luat-o inainte... Ramonella, chiar ai un par superb! Dragele mele va pupez pe fiecare in parte si va doresc o zi deosebita! POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Si tu sa ai o zi frumoasa.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
- Care este diferenta dintre o blonda si o gaina?
- Gaina sta linistita pe oua.
oana
claudela spune:
citat din mesajul lui vrmoana - Care este diferenta dintre o blonda si o gaina? - Gaina sta linistita pe oua. oana "Where there's a will, there's a way." |
Buna ziua si de la mine!V-amspus de ieri ca nu scapati asa usor de mine...Azi e ultima zi de serviciu, stau de paza pana pe la 21...si apoi gata...CONCEDIU 2 SAPTAMANI!Ma linistesc si nici nu vreau sa ma gandesc la nimic decat la chestii...usoare!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
claudela spune:
Sunt putin ametita de la caldura asta ce s-a lasat dintr-o data, dar stati fara grija ... ma obisnuiesc...
Am fost si foarte harnicuta de ieri incoace...Am inceput pregatirile pentru mare si nu numai, vreau sa mi le las pe toate in ordine. Eram restantiera cu rufele de calcat si am executat o parte buna din ele pana pe la 1,30 ieri noapte...Si m-am trezit pe la 7,30 cand am luat-o - din nou - ca o furnicuta cu trebaluiala. Maine noapte decolam pe Litoral!
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
citat din mesajul lui claudela Sunt putin ametita de la caldura asta ce s-a lasat dintr-o data, dar stati fara grija ... ma obisnuiesc... Am fost si foarte harnicuta de ieri incoace...Am inceput pregatirile pentru mare si nu numai, vreau sa mi le las pe toate in ordine. Eram restantiera cu rufele de calcat si am executat o parte buna din ele pana pe la 1,30 ieri noapte...Si m-am trezit pe la 7,30 cand am luat-o - din nou - ca o furnicuta cu trebaluiala. Maine noapte decolam pe Litoral! POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Clau sa ai un concediu placut, fara ploaie, sa te bronzezi si sa te balacesti mult.
oana
claudela spune:
Oana, daca totul decurge cum trebuie ne si bronzam, ne si balacim ca la carte!Pisoiul sa fie de acord...ca in rest ne ocupam...
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau concediu placut sa aveti!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
vias spune:
Concediu placut Clau!!!!! Sa fie asa cum vreti voi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
arde2010 spune:
Buna dimineata la pranz! Mai e cafea?
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png