Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Angy iesi din butoi ca vin peste tine
Ti-am zis ca nu e loc sa intri si tu
Hai mamico, viata e prea frumoasa si din pacate e una singura, asa ca hai sa profitam de ea sa o traim cat mai frumos
Lasa supararile si zambeste , ai o fetita superba si esti tanara si sanatoasa , ai un sot care este langa tine (asa cum e el, mai cu certuri mai cu flori
) dar e langa tine
si o ai si pe mama ta, care te ajuta . Chiar daca te mai supara uneori ...asa sunt mamele, asta e rolul lor ![]()
Dya asa este, l-a invins pe cel la san. Colegii ei de la salonul unde lucra, impreuna cu clientele de la salon, au pus bani toti si au strans intr-o saptamana suma necesara pentru operatie la Viena. A fost o reusita....dar dupa 2 luni ( in ianuarie anul asta), la un control de rutina, a descoperit o tumora mare , maligna si inoperabila la ficat . Era deja metastaza. I-a fost fatala 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Va multumesc frumos
, nu credeti ca sunt tot timpul suparata, mai am si momente bune
, insa parca te ajung atatea probleme
Ada tare faina perla
si eu sunt tare calculata...nu imi vine in minte acum cuvantul necesar descrierii... fac cate ceva dupa plan/rpogram sau mai stiu eu ce...cand nu se poate atunci e jale...
va pup cu drag, ce-i drept ca am parte de ceva minunat iar eu ma gandesc la altele

fata mea nu vrea sa imparta ceva...a "furat" azi doua mingiute...nici gand sa le ia frumos, nu...iiiii si intinde mana si ia direct, daca e sa imparta neah... toate-s pt ea desi nu mereu sunt ale ei
, cum sa o dezvat?
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Piolica, asa frumos ai scris!!! ![]() Te invidiez pt atitudinea asta. Eu sunt genul calculat si mereu am capul plin de planuri, target-uri, calcule...Si daca ajung la un punct in care consider eu ca n-am putut sa fac ceva, ma enervez de mor. Parca totusi de cand am copiii iau lucrurile mai putin in serios/tragic (in principal pt ca imi dau si eu seama ca ar putea fi mai rau si ca viata a fost destul de darnica) si am observat ca viata e mai amuzanta asa.Tare as fi vrut sa fiu asa si in tinerete.http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
saru'mina! Hehehe, si eu am targeturi, insa incerc pe cit posibil sa nu-mi bat capul prea tare sau sa ma oftic daca nu-mi ies, uite exemplu edificator, faza cu gravidenia nr 2 care nu vine, fir-ar! Ca sa nu mai zic cit am indurat pentru a o avea pe Elsa. Pai daca puneam rau la suflet as fi fost nebuna de legat acum.
Mai cad si in butoi, insa ies repede ca-mi dau seama ca numai eu am de pierdut daca stau imbufnata. Plus ca-mi zic tot timpul ca viata e frumoasa si trebuie traita frumos, ca altfel e o pierdere de timp.
Pup!
piolica spune:
Ada, hai ca m-ai dat pe spate! Super tare Dorel!
cred ca TL a murit de ris sau a ramas perplex!
gaia.nevia spune:
daaa, a fost super haios si am ras amandoi. Cel mai misto a fost neeeeaaaahhhhh ala, asa din gat, cam cum le zice chiar Fifi (care recita cateva texte miorlaite si rasfatate in limba engleza).
Dorelu nostru chiar vorbeste. Adica, mai precis, nu tace. Acum la munte am simtit cel mai acut, am fost toti impreuna si as mai fi vorbit si cu TL, asa o vorba insipida de oameni mari, nu, nici poveste, n-am avut loc.... vorbea doar el, tot timpul, continuu, despre orice, plus era lui DECE... adoarme vorbind, si dupa ce doarme lemn inca mai vorbeste putin prin somn.
De cele mai multe ori canta refrenul la Thomas, in engleza, infinit pana adoarme. Mi se parea ca stalceste rau cuvintele si tot imi venea sa-l corectez, dar... de fapt, are un accent cat se poate de bun, noi suntem varza, el vorbeste.. englezeste, asa cum a prins direct de pe CD-uri!
nikolici spune:
pio si mie mi-a placut atre mult ce i-ai scris Angelynei.Gandesti matur dar totusi inca mai ai umorul unui adolescent
.
De pe acum iti urez La multi ani cu sanatate, mult noroc si fericire alaturi de cele doua fetite ale tale
si de sotul tau.
Te-am facut la faza asta, nu?
angy
va veni soarele si pe strada ta, de fapt acolo isi are tabara dar nu ai vazut tu.
lala oleee pentru inceputul Annei la gradi.Vad ca esti tare relaxata, da si la mine reteta pt. cand va incepe si K cresa.
babytza astfel de momente triste te fac sa vezi viata altfel, sa iti dai seama ce este de fapt important.Imi pare rau ca nu a reusit.A stiut de boala???Un pupic mare si pentru tine!!! 
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Ada, sa-mi trimiti te rog o poza cu Fifi, de fapt cu gasca si cu Fifi, ca mi-l imaginez pe Dorel, dar trebuie sa o stiu si pe fifi ca sa savurez si mai tare situatia.
Sa stii ca nici pe noi nu ne mai lasa Elsa sa vorbim, mi-e teama ca peste 1 an, doi o sa comunic cu soata prin semne:) la cum vad eu lucrurile.
Nikole, m-ai spart, intr-adevar! Saru'mina pt urari! ce bine ar fi sa fie asa cum ai spus tu.
acum va pup si va urez un weekend cit mai frumos!
abe spune:
Bina ati venit pe lume Denis Andrei si Mara!! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc cu carul!
Felicitari CD!
Felicitari July!
Sa va refaceti repede si sa va bucurati de minuni!
mami de Maria si
22+
abe spune:
ange
stai departe de butoi si incearca sa vezi partea plina a paharului, vezi ca-i prea scurta viata ca sa ti-o petreci in butoi!
pio tare fain ai scris! asa zic si eu mereu, ca tre sa ma bucur de ce am, sa vreau mai mult nu-i rau, dar daca nu iese sa nu ma plang si sa ma lamentez ca tot mie imi fac rau!
si apropo de usturoi, io atata usturoi am mancat in prima sarcina de am crezut ca o sa iasa copilul duhnind a usturoi! si, o fi sau nu de la usturoiul mancat de mine, dar maria mea n-a racit prea grav pana acum (nici nu prea iese in lume ce-i drept
)
mami de Maria si
22+

Te invidiez pt atitudinea asta. Eu sunt genul calculat si mereu am capul plin de planuri, target-uri, calcule...Si daca ajung la un punct in care consider eu ca n-am putut sa fac ceva, ma enervez de mor. Parca totusi de cand am copiii iau lucrurile mai putin in serios/tragic (in principal pt ca imi dau si eu seama ca ar putea fi mai rau si ca viata a fost destul de darnica) si am observat ca viata e mai amuzanta asa.Tare as fi vrut sa fiu asa si in tinerete.