Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 7
angelynna82 spune:
Baytza offf, de ce oare se intampla asa ceva. Condoleante familiei
.
CLaudiaH wk placut si distractie multa
Frumos nume Denis![]()
mai pe mine ma cuprinde un tremurat cand ma gandesc ca maine poimaine fac 28ani si daca pun pe hartie realizari/nerealizari.... ohooo, lista este plina de ne ... poate si din cauza asta si a certurilor care au fost nu pot dormi noaptea cum trebuie, asa ca nu ferecati inca butoiul![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Ange esti ff tanara ai timp pt toate.De ce zici ca ai mai multe ne???Eu zic ca din contra, esti atat de tanara si ai deja o familie, un copil frumos, esti sanatoasa etc.Capu sus si nu intra in butoi ca e prea frumos afara e soare, cald, da-l incolo de butoi.Eu zic astea si pt mine ca tare mai imi vine si mie sa ma afund in el
dar alung repede gandu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Dya sunt multe nerealizari, din pacate... Da, Crina mea e cea mai mare minune pt mine, la fel si familia mea, insa material nu-s nici pic
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
300 spune:
Am fost la Roxi, arata foarte bine iar Dennis e un bebelus superb caruia ii place sa doarma in bratele mamei. Sunt cam trista ca aia indoapa cu formula, acum era satul de exemplu dar chiar si asa a prins sanul. Scriu de pe mobil, sunt in metrou :)
lala77 spune:
Urez si eu bun venit micutei Mara!!!!
Si refacere rapida mamicii!
Mamaaa!!! Ce moment am prins! Si Roxi?!!!
Felicitari!
Noi de azi avem copil mic la gradi. A fost prtima zi in care am dus-o de dimineata si am plecat. Si a fost super!
I-a placut si ei. De dimineata i-am pus un rucsacel cu pampers si niste servetele si ea a venit cu niste sandalute ca a vazut la sora-sa ca are pantofi pt interior.
Si cand am plecat acasa, fiind vineri n-am mai schimbat-o de sandale ca oricum luam tot acasa; insa n-a fost chip sa plecam pana n-am schimbat papucii.
A stat doar pana la 12, insa de luni ma bate un gand s-o las pana seara.
Piolica, tin pumnii si eu!

Dya, imi pare rau ca ai probleme! Sper sa scapi de toate.
Offf, Babytza, imi pare rau. Condoleante!

Angelyna, sper sa-ti treaca repede supararea!
Eu fierb de zor la niste gem de visine; asa se explica faptul ca-s pe aici.
Asa ca ma intorc la oalele mele pana nu se lipeste de fund.![]()
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Piolica, tinctura a facut-o mama acasa. Nu stiu reteta insa o intreb pe mama si cat de repede pot iti dau reteta. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
super, saru'mina!
piolica spune:
angelynna, iesi din butoi!!!!! Esti tinara, ai tot timpul! Gindeste pozitiv, lasa necazurile sa treaca pe linga tine, nu le mai lua in piept. Eu la virsta ta visam la cai verzi pe pereti, m-am maritat la 30, nu ca maritisul ar fi o realizare... si am facut primul plod, ca eu sper sa mai vina si altul / altii, la 35. Asta da realizare, insa cam tirzior, as zice eu, asa ca pina o sa ajungi la virsta mea o sa vezi cum se vor aduna realizarile. Te asigur eu ca vor fi, iti spun din proprie experienta, miercuri fac 37 de ani, si sint tare mindra de mine, ma doare-n basca ca trec anii, eu i-am trait nu altcineva, si am incercat pe cit posibil sa-i traiesc frumos! Pup! 
piolica spune:
lala, bine ai revenit si felicitari pentru gradi Annei. abia astept sa ne mai povestesti de mindrele tale, tare sugubete mai sint, iar tu ai un stil de a povesti care-mi merge la suflet.
lala77 spune:
Piolica, asa frumos ai scris!!!
Te invidiez pt atitudinea asta. Eu sunt genul calculat si mereu am capul plin de planuri, target-uri, calcule...Si daca ajung la un punct in care consider eu ca n-am putut sa fac ceva, ma enervez de mor. Parca totusi de cand am copiii iau lucrurile mai putin in serios/tragic (in principal pt ca imi dau si eu seama ca ar putea fi mai rau si ca viata a fost destul de darnica) si am observat ca viata e mai amuzanta asa.Tare as fi vrut sa fiu asa si in tinerete.![]()
gaia.nevia spune:
deci perla perlelor pe luna asta....
Tati intreaba, exasperat de miros. Care ma te-ai c...at pe tine?!!!!
Si Dorel repede. "niciunul!!! Poate Fifi. ma duc s-o intreb" Ia papusa si o intreaba, Fifi, ai facut caca?
Neeeaaaah!!!! (zice tot el, si cu o mimica asa de uimire totala in fata unei asemenea ineptii, adica cum sa faca Fifi pe ea....)
apoi "Tati, nici Fifi nu a facut pe ea!"