Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

niko, programul de vizite e intre 10.00 si 22.00. mie Rox mi-a zis ca pot veni oricand, mai intreab-o si tu o data.

dya, pio, daca nu se schimba nimic, pe Bibi o sa-l cheme Denis Andrei. dya, stiai tu ceva.

moni, da, cu mare placere as vrea sa ne vedem!
mare problema cu colectivitatea, asa e... ai mei pana la 1 an si jumatate nu au fost decat de 2 ori raciti, n-au luat antibiotic, nimic grav. de cand am inceput cresa s-a lasat de 2 ori cu antibiotic + o internare in spital cu Robi. brr...
sejur placut la mare!

ange, cresc, asa e, cresc puii nostri, nici nu ne dam seama cand...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Yupiiii!!!! S-a mai nascut un prunc iubit pe pamant!!!! Nu ma pot abtine sa nu-mi dea lacrimile cand aud de nasterea unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am fost si eu la Roxi la spital , am vazut un pui mic si frumos Dormea cand am ajuns eu la ea . Apoi i l-a adus asistenta si i l-a pus la tzitzi Moaaaama ce tragea Bibi cu pofta Tin pumnii Roxule, sa ai mult laptic pentru puiut

July ma bucur ca ati luat deja prima masa la tzitzi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Piolica, stiam ca usturoiul e un foarte bun panaceu universal. NU stiu daca e chiar asa cum se scrie insa stiu 3 cazuri in care efectiv ajuta (din experienta mea si a persoanelor apropiate): ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, la reglarea tensiunii arteriale prin topirea grasimilor depozitate pe peretii vaselor de sange si la otite. Treaba cu tensiunea arteriala a probat-o mama mea care a folosit timp de 6 luni un tratament pe baza de tinctura de usturoi si care a ajuns de la tensiune 18-19 la 11-12. La otite am probat eu tratamentul cu usturoi; eu am o sensibilitate crescuta la urechi insa imediat ce incepe sa ma doara urechea caut un graunte mic de usturoi, il curat, il invelesc in tifon si il bag in urechea respectiva. Dupa o noapte cu usturoiul in ureche nu mai am nimic. Asa ca e posibil sa functioneze si in alte situatii.

Mergi la inceput

Gata, e ultimul mesaj pana lunea viitoare. In 2 ore plecam. Mergem pentru week-end intr-un parc de relaxare/distractie, nu stiu nici eu exact ce e. O prietena isi sarbatoreste ziua de nastere si ea a facut rezervarile, etc. Asa ca va urez un week-end reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Moni, pupici, tare frumos ar fi sa ne mai intilnim la o odisee. Acum, cum o vrea doamne-doamne! Sa stii ca am vazut si eu pozele tale, mi-au placut alea cu Dragos in roaba cu paie / iarba:) si cele din piscina. E asa de rotunjor printisorul tau! Se vede ca o duce bine:) E super scump.

Babytza, condoleante! Mi s-a facut rau cind am citit, cred ca este infiorator de greu pentru familia ei. Viata este asa de nedreapta citeodata! Inca o data condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Claudia, inainte de a pleca zi-mi si mie cum se numeste tinctura aia, ai mei parinti sint amindoi cu hipertensiune.
distractie placuta in weekend!

Mergi la inceput

Piolica, tinctura a facut-o mama acasa. Nu stiu reteta insa o intreb pe mama si cat de repede pot iti dau reteta.

Mergi la inceput

babytza, m-am cutremurat din suflet.... NEDREPT SI NEMERITAT. Si eu am 32 de ani asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi da stiam eu ceva.Imi zisese Rox acum ceva vreme ca il va chema Andrei si celalalt nume mai trebuie sa il aleaga tati
Babytza condoleante!!!Imi pare tare rau cel mai rau de baietelul ei care la varsta lui avea mare nevoie de mami lui.E greu sa cresti fara mama.Dar nu ne ziceai tu acum ceva timp de o prietena care a invins canceru??
Claudia weekend placut si distractie.Sunteti tare plimbareti voi imi place asa!!!
Despre usturoi si eu il folosesc ca trat pt tensiune mare si merge eu nu folosesc tinctura ci direct in stare naturala 2 catei de usturoi pe stomacul gol timp de 2 sapt.Imi regleaza bine tensiunea trat asta insa dupa 2-3 luni creste la loc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput