Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi cand e mai bine sa merg maine la ea?Au program de vizite?

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ne bucuram pt vestile bune despre Rox.Abia asteptam sa il vedem pe bibi.Chiar cum il cheama??Eu stiam ceva de Andrei.
Laura da ar fi minunat insa nu prea e momentul acum insa nici asta nu ar fi marele impediment ci problemele mele medicale care au revenit in forta...Am analizele (glicemie si tiroida) varza

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Diana, mai e mult, doar ce am trecut de stresul cu ovulatia:)
Laura, merci! Eu nu prea mai cred dar de sperat, sper:)
Lumi, merci de vesti despre Bibi. Chiar, cum il cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pio, te pup cu mare drag si iti tin pumnii sa fie cum iti doresti. DIn suflet iti doresc un fratior sau surioara pentru Elsa cea frumoasa. Cine stie, poate ne vom reintalni la o odisee, ce zici ?

Lumi, imi pare rau ca ati tot fost bolnaviori. Din pacate la noi, datorita lipsei de interes a cadrelor medicale si didactice, cam asa se intampla la intrarea in colectivitate. EU ma gandesc cu groaza la momentul asta mai ales ca zgatia asta mica a mea nu a fost niciodata bolnavior (exceptand cazul de acum). Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau. SI uite, chiar daca nu se face intalneala mare, poate ne intalnim noi in IOR dupa ce vin de la mare ca noi pe acolo ne facem veacul

dya sa fie asa cum iti doresti tu

Ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi ca ma doare capul de foame

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Moni vazut ceva poze.Ce scump e Dragoselul si ce ochi migdalati are!!E tare dragut.Luna viitoare face 1 an deja...oau ce trece timpul.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mara bine ai venit pe lume fetita scumpa si draga. July sa iti traiasca fetita, sa fie sanataoasa si sa stea la san multtttt.

Dya s Pio sa fie asa cum doriti voi

MImihoo ma bucur ca a trecut otita, sa treaca si nasul infundat

Crina mea a zis astazi "iubita", iubita mea fata creste atat de repede, o vreau bebelus ai mult timp. De cateva zile nu mai adoarme leganata in schimb nu mai vrea pe olita deloc

acum e plecata cu tacsu la platit facturi, parc si mega image

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi multam de vesti, si eu mi-s curioasa cum il cheama pe Bibi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Felicitari July si refacere rapida!!!! Bun venit pe lume Mara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Si eu astept sa vad cum il chemaa pe Bibi ca sa pot sa ii fac urari cum trebuie

Ange, pai trebuie sa fie un echilibru...ori dormit pe picioare ori olita..alege

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Bibi mic al Roxanei se numeste Denis Andrei si este un scumpic

Bune venit pe lume Denis !!!! Sa fii sanatos si papacios, cuminte si necolicios !!! Roxule sa iti traiasca minunea mica si frumoasa !!!

Bune venit pe lume Mara !!!!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa, papacioasa si necolicioasa !!! July sa iti traiasca printesica , sa te bucuri de ea !!!!

Moni si mie imi este tare dor de tine

Pe mine sa ma scuzati ca nu am mai scris zilele astea, dar sunt tare suparata...prietena mea de care va spuneam ca este bolnava de cancer , a parasit aceasta lume... cat de nedrept este uneori...a lasat in urma ei, la 32 ani , un baietel de 7 ani , o familie indurerata si multi prieteni care o plang

Lumi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput