Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 5
nikolici spune:
lumi cand e mai bine sa merg maine la ea?Au program de vizite?
in 22s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Lumi ne bucuram pt vestile bune despre Rox.Abia asteptam sa il vedem pe bibi.Chiar cum il cheama??Eu stiam ceva de Andrei.
Laura da ar fi minunat insa nu prea e momentul acum insa nici asta nu ar fi marele impediment ci problemele mele medicale care au revenit in forta...Am analizele (glicemie si tiroida) varza

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Diana, mai e mult, doar ce am trecut de stresul cu ovulatia:)
Laura, merci! Eu nu prea mai cred dar de sperat, sper:)
Lumi, merci de vesti despre Bibi. Chiar, cum il cheama?
monica_dicut spune:
Pio, te pup cu mare drag si iti tin pumnii sa fie cum iti doresti. DIn suflet iti doresc un fratior sau surioara pentru Elsa cea frumoasa. Cine stie, poate ne vom reintalni la o odisee, ce zici
?
Lumi, imi pare rau ca ati tot fost bolnaviori. Din pacate la noi, datorita lipsei de interes a cadrelor medicale si didactice, cam asa se intampla la intrarea in colectivitate. EU ma gandesc cu groaza la momentul asta mai ales ca zgatia asta mica a mea nu a fost niciodata bolnavior (exceptand cazul de acum). Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau. SI uite, chiar daca nu se face intalneala mare, poate ne intalnim noi in IOR dupa ce vin de la mare ca noi pe acolo ne facem veacul 
dya
sa fie asa cum iti doresti tu 
Ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi ca ma doare capul de foame 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
dyanira spune:
Moni vazut ceva poze.Ce scump e Dragoselul si ce ochi migdalati are!!E tare dragut.Luna viitoare face 1 an deja...oau ce trece timpul.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:

Mara bine ai venit pe lume fetita scumpa si draga. July sa iti traiasca fetita, sa fie sanataoasa si sa stea la san multtttt. 

Dya s Pio sa fie asa cum doriti voi
MImihoo ma bucur ca a trecut otita, sa treaca si nasul infundat
Crina mea a zis astazi "iubita"
, iubita mea fata creste atat de repede, o vreau bebelus ai mult timp
. De cateva zile nu mai adoarme leganata

in schimb nu mai vrea pe olita deloc
acum e plecata cu tacsu la platit facturi, parc si mega image![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Lumi multam de vesti
, si eu mi-s curioasa cum il cheama pe Bibi![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
tzitziri spune:
Si eu astept sa vad cum il chemaa pe Bibi ca sa pot sa ii fac urari cum trebuie![]()
Ange, pai trebuie sa fie un echilibru...ori dormit pe picioare ori olita..alege![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
babytza spune:
Hello mamici 
Bibi mic al Roxanei se numeste Denis Andrei si este un scumpic 
Bune venit pe lume Denis !!!! Sa fii sanatos si papacios, cuminte si necolicios !!! Roxule sa iti traiasca minunea mica si frumoasa !!! 

Bune venit pe lume Mara !!!!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa, papacioasa si necolicioasa !!! July sa iti traiasca printesica , sa te bucuri de ea !!!! 

Moni si mie imi este tare dor de tine 

Pe mine sa ma scuzati ca nu am mai scris zilele astea, dar sunt tare suparata...prietena mea de care va spuneam ca este bolnava de cancer , a parasit aceasta lume...
cat de nedrept este uneori...a lasat in urma ei, la 32 ani , un baietel de 7 ani , o familie indurerata si multi prieteni care o plang 
Lumi 

Babytza si puii
Valentina
David