Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 4
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom dya apropos, ce decizia a luat prietena ta? Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
A pastrat sarcina.E deja in trim II.Trebuie sa nasca prin decembrie

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
si eu sint in asteptare, insa de data asta fara inseminare, deci sansele sint mici-mici, dar eu toooooot sper:)
tzitziri spune:
Multa sanatate Mara si sa iti bucuri mamica, taticul si surioara!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
| citat din mesajul lui piolica si eu sint in asteptare, insa de data asta fara inseminare, deci sansele sint mici-mici, dar eu toooooot sper:) Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Pio tinem pumnii!!!In ce zi esti???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui dyanira ,,La 10,40 s-a nascut Mara, 3000g, 51 cm, blonda si cu nasul carn.Deja a fost o tura la san.Suntem bine, astept sa plec de la terapie intensiva.Pupici" Felicitari July!!!Refacere rapida si un bebe sanatos si papacios!!! ![]() ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
FELICITARI, JULY!!!!
Sa fiti sanatoase, sa te refaci rapid si bebe sa fie mancacios si fara colici!

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
hei,
am venit si noi de la cresa, i-am luat mai devreme ca n-au vrut deloc sa doarma acolo azi. acum sunt bine mersi, in lumea viselor frumoase.
am vazut dimineata un bibi miiic, cu par
, brunetel si frumusel foooc! sunt bine, si Bibi si Rox. duminica pleaca acasa. Bibi pare ca seamana cu tati, n-as fi zis, daca nu l-as fi vazut si pe el. si pare asa de mic, desi are peste 3kg! sigur ca-i mic, pe langa handralaii de acasa
...
lapticul inca se lasa asteptat, dar bebe suge la san, incearca, Rox bea lichide la greu, sa speram ca o sa fie bine.
cam asta, mai multe va spune ea, cand vine acasa.
laura, poze n-am indraznit sa fac, nici n-am luat aparatul la mine... pune Rox cand are timp.
moni
, si mie tare mi-e dor de o intalneala, de voi toate, despre Dragos nici nu mai zic, ca nu l-am vazut decat in poze... insa noi n-am mai fost in ultima luna in IOR, pe la statuie, am evitat locurile de joaca, ca am fost raciti. dar daca se face intalneala si nu suntem raciti, venim sigur. sa va vad cat ma suportati cu soacra sau socrul dupa mine
.
cat despre bebe mic, sa stii ca si mie mi s-a facut o pofta azi, cand l-am vazut pe Bibi mic al lui Rox! da' mai intai sa ma descurc eu singura cu astia doi, si pe urma mai vedem cum rezolvam si cu surioara de huni.
mimihoo, ma bucur ca ati scapat de otita!! sper sa se rezolve si cu nasucul infundat cat mai repede si sa nu mai raciti!
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
dya, sa fie asa cum va doriti voi!

Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy.p spune:
BINE-AI VENIT PE LUME MARA!!!!
JULY FELICITARI!!

Lumi ca t ma bucur ca sunt bine Roxi si Bibi,cred si eu ca e mic
..abia astept sa vina sa-i vad.
Mimihoo bine ca ati scapat de otita
Dya ar fi suuuuper,o surioara sau un fratior ptr Deiu
Pio d-ne ajuta sa fie bine
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)