Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 9
Paula-Laura spune:
Felicitari July!! Bine ai venit Mara!mi se face dor de un bebelus propriu ![]()
Pentru doritori, am pus poze din vacanta
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Am stat azi o gramada in parc, daca am preluat-o acolo pe Anda, n-am mai plecat pana seara. Sa vedeti ce fain se invarte un carusel cand pe jos e pietris si porti tocur
babytza, regret nespus pierdea ta.
Ange, toate realizarile mele au venit dupa 28 de ani, mama mea s-a realizat dupa 30 de ani si 5 copii deci iata, se poate intampla orice in viata asta, nu poti spune ca ai pierdut timpul.
diana e cu ochi? ![]()
gaia.nevia spune:
Ange, o imbratisare si de la mine. Mai bine decat s-a spus nu pot sa spun eu.
Doar sa subliniez... este normal sa fii "nemultumit", "nemultumirea sanatoasa" duce la progres. Un fel de... nu te blaza.
Pe la noi era un slogan frumos care zicea ca angajam oameni cu "healthy dissatisfaction of the status quo. This leads to progres, and innovation"
Nu e insa normal, nici sanatos, sa fii nefericit.
Trebuie sa apreciezi ceea ce ai, sa evaluezi ceea ce nu ai, prin prisma a ceea ce numesti "nevoile tale" si a sistemului tau de valori... si sa te misti inainte spre echilibrul tau/al vostru... apoi, din nou, acelasi ciclu, pana la sfarsit. Sau la nesfarsit...![]()

angelynna82 spune:
multumesc mult
, intradevar vreau multe de la mine si daca vad ca nu pot atunci devin un alt om... ma consolez cu gandul ca la anul voi avea un job si asa pot realiza mai multe, pana atunci ma bucur de puiul meu, va pup cu drag p fiecare in parte

Paula-Laura foarte frumoase pozele, imi place cum doarme pe tine
300 felicitari pentru somnul Andei
, s-o tineti tot asa
Oana dupa cum se vede vreau prea multe![]()
crina doarme cu fundul in sus si toto peste ea
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Paula foarte frumoase pozele, ma bucur ca v-ati distrat. Foarte frumoase pozele cu voi doi in hamac 

Si in sfarsit , vad si eu un loc de joaca la nisip gandit : e primul de genul acesta ACOPERIT , UMBRIT
Aici e o problema grava , nu e deloc usor pt copii sa se joace vara la nisip, sunt peste tot in plin soare, nicaieri nu sunt copacei, sau acoperit cum se vede acolo....nu zic de topogane care sunt atat de fierbinti ca iti lasi pielea pe ele.....David nu se da ziua, s-a prins ca frig ![]()
Ada mortal Teo
Niko da, a stiut , a facut tot ce ii statea in putinta sa se faca bine , dar nu a fost sa fie ![]()
Va pup pe toate, am fugit la nani 
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Ramo inca nu stiu.Sunt in asteptare...
Babytza ce trist
.Ce greu i-o fi fost sa stie ca trebuie sa se desparta de cei dragi.Offf

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada bine ai revenit.Unde ati fost la munte???
Tare povestea.Dar pana la urma ce ii mirosea lui TL???![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Pai Radu mirosea, dar Teo ii ia apararea, ca asa-i frumos.![]()
Am fost la Moeciu cazati, si ne-am plimbat pe ici pe colo.