Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, sa fie la fel de bine si de acum inainte in formula extinsa!

Hai mai Ange
Hai sa iti zic principalele motive din care face David criza:foame, sete (desi deceva timp stie sa ceara, dar ii mai scapa, asa ca astea sunt primele intrebari :'vrei apa' sau 'vrei biscuite'),oboseala.
Si (pe verificatelea) cu taica'su nu face niciodata crize.Cand sunt si eu prin preajma ii mai 'trage' cate una - banuim de alint sau de primire tzitzi....
Asa ca si noi ne luptam la capitolul asta (desi am observat ca acasa de exemplu nu face..face mai mult cand e printre persoane straine - o fi si asta o cauza). sa treaca repede sau sa invatati sa le tineti in frau (sau mai bine zis sa le suportati mai usor)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ange, dya multumim!

imi pare rau de crize, nu stiu ce sfat sa dau, dar sper sa se rezolve cumva...

Si noi avem o problema, Sofia se trezeste noaptea si nu se lasa din plans pana nu o iau in pat cu mine. Nu e deloc sanatos, dar deja face asta de aproape 1 an, de cand am fost plecate impreuna.
M-am uitat in cartea lui Irina Petrea dar educatia incepe de pe la 3 ani ... decand te mai poti intelege cu copilul. Si acu' zic si eu . ca si tat'su: mai asteptam 1 an sau o lasam sa planga noapte de noapte pana s-o invata ca ramane in patul ei. Sau poate chiar are o problema, nu este un capriciu ... nu stiu
Voi ce spuneti?

Ma pregatesc sa o iau de la gradi' si dupa cum vad afara sigur o sa ne apuce furtuna ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

mimihoo m-am exprimat eu gresit, se numesc de fapt albume digitale sau tip carte. am si gasit pe turbo punct ro, acum studiez, cred ca descarci un soft, iti faci tu albumul si apoi ei ti-l printeaza. voi incerca zilele astea. multam oricum.

ange imi pare rau pt /crizele de personalitate/, nu stiu ce sa zic. mariei cand face scandal pe motiv ca nu-i facem pe plac, incerc sa-i distrag repede atentia, daca se poate inainte de a incepe sa tipe, iar daca nu merge o las in pace...dureaza un pic si apoi ii trece. se intampla si sa nu-i treaca si atunci incerc iar cu distragerea atentiei cu ceva mai interesant...

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CLau bine ati revenit

Oana, Abe fata mea face asa: daac vede o jucarie al alt copilas o smulge din maini (nu o cere sau asteapta sa io dea), daca nu o primeste apai tin-te ca incep plansete, rulete, dat pe spate si eventual cu capul de pamant.

Colega mea are un fotoliu puf...ei nebunie mare, tare mult ii placea sa stea tolanita pe el, daca vedea ca vine fetita respectiva iarasi de la cap plus o impinsatura...la jucarii nu mai zic, numea crina mea sa se joace cu ele, altcineva nu...faza e nasoala pt ca nu o invata nimeni acasa si nici nu i se fac toate mofturile...cu toti face la fel, merge uneori cu altceva mai interesant nu mereu

deci nu e de foame/sete ci pur si simplu capricii

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD, July, bine ati venit acasa. Inca o data felicitari pentru minunile pe care le aveti.
Lidia, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

offf...ange, nu stiu ce sfat sa dau...nu prea am parte de crize asa puternice, asta-i adevarul...poate ca-i doar o faza si ii va trece.

july ma bucur ca sunteti bine! va doresc sa fie asa in continuare!!!

mimihoo si maria se trezeste, tot cam de un an aproape, in fiecare noapte, intre 1 si 3. dar ea vrea lapte. si sunt sigura ca nu de foame, pt ca atunci cand este extrem de obosita nu se trezeste (max o data pe luna) si pt ca intr-o perioada ii dadeam seara lapte cu cereale si tot se trezea, desi dupa parerea mea nu avea cum sa-i fie foame.
nici eu nu stiu ce sa fac. de fapt, mi-am propus sa nu-i mai dau si gata, stiu ca se lasa cu plansete, dar cred ca voi incerca, trebuie doar sa ma mobilizez ca sigur vor fi cateva nopti albe.
in curand o mut in camera ei si atunci cred ca voi incerca si asta. sa vedem...

ioi, ce liniste-i pe aici.........

mami de Maria si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya eu incerc acum cu ariel profesional si ariel...dar tot raman patate tricourile...am incercat cu vanish, clor acelasi rezultat...

Abe

presupun ca trebuie sa fiu mai ferma cu ea, caci daca stau bine sa ma gandesc probabil si din cauza noastra face asa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

July, bine ai revenit, ce frumos povestesti! Sa fiti sanatoase si abia astept sa va vad, si pe voi si pe CD cu Bibi si Miku.

Am fost sa iau baietii de la gradinita. Radu a mancat azi ceva, iar masa de dupa somn i-am dat-o eu, adica orezul cu lapte, daca tot m-am nimerit acolo, si in masina i-am dat si fructele pe care le adusesem cu mine, si de cand am intrat in casa roade biscuiti. Deci e mancat, as zice.

Acu plange ca il supara Dorel. Ma duc sa vad, ca parca mai mult plange decat rade... de regula ii las sa se mai descurce si singuri dar prea e zgomot trist numai de o parte.

edit: vroiam sa zic ca eu la scheme de dormit nu ma bag sa comentez, noi avem de o vreme numai paturi de o persoana, iar eu dorm cu baietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange probabil trebuie sa fii mai ferma asta nu inseamna sa fii violenta verbal dar sa ii spui ferm ce nu e voie si sa nu dai niciodata inapoi cand ai spus ceva.Tin pumnii sa treaca.Sigur e doar o faza.

Cu petele nu stiu nici eu ce sa mai fac ieri am cumparat Vanish sa incerc si cu asta...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mimihoo,nu stiu ce sa zic de situatia voastra.Ma gandesc ca totusi poate o deranjeaza ceva noaptea si se trezeste.Adica pot sa imi inchipui ca un copil nu poate dormi decat in patul parintilor dar nu pot sa imi inchipui ca un copil sepoate 'seta' astfel incat sa se trezeasca noaptea ca vrea el sa fie mutat...
La deranj nu ma refer la foame sau sete...poate zgomot?Lumina puternica?Alt disconfort...
Eu zic cum as gandi la mine, nu spun chestii experimentate sau dovedite...

Ange,la asta cu jucariile stiu ca e meteahna grea.David din fericire nu o are dar avem o prietena cu o fetita de varsta alor nostri care nu mai stie ce sa ii faca sa o dezvete de a lua orice de la altii.A incercat inclusiv cu datul la schimb, inclusiv cu certat, cu explicat frumos, cu tentativa de pedeapsa (gen colt sau lipsirea de desertul sau jucaria preferata).Nu a mers...
Eu ma gandeam ca la ei se poate sa functioneze intrarea in colectivitate.Ma gandesc ca asa se va obisnui sa imparta cu altii....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput