Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am uitat....eu sunt in zodia Fecioarei asa ca stiu destul de bine caracteristicile zodiei si ma identific in peste 80% din ele.
David deja cred ca ma depaseste ca procent de manifestare.El e Fecioara tipica (analitica, enervanta, chitibusara)
La voi isi manifesta boboceii zodia?

Sa nu credeti ca sunt genul care crede in horoscop sau nu poate fara sa vada previziunea astrala a zilei. Doar ca imi stiu caracteristicile mele si imi dau seama ca la David se vad inzecit...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya normal ca nu voi fi agresiva cu crina...ci ferma prin cuvinte

Oana de asta ma tem, la intrarea la gradi tot asa va reactiona? caci daca da atunci am o problema mare
Eu doar m-am rastit la ea ( o singura data) si nu s-a intamplat decat sa planga si mai rau, asa ca nu voi mai face asta...sincer ma las si pagubasa repede

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Dya normal ca nu voi fi agresiva cu crina...ci ferma prin cuvinte

Oana de asta ma tem, la intrarea la gradi tot asa va reactiona? caci daca da atunci am o problema mare
Eu doar m-am rastit la ea si nu s-a intamplat decat sa planga si mai rau, asa ca nu voi mai face asta...sincer ma las si pagubasa repede

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Nu ramane decat sa vedem cum va reactiona..eu ti-am zis ca din motive care mie imi scapa David se manifesta mult mai 'alintat' cand sunt si eu.Ceea cu tati nu face.
Concret: la mine mai comenteaza cand il pun in scaunul de masina, comenteaza cand e luat din parc pe motiv ca se apropie ploaia, comenteaza ca nuvrea sa mearga pe jos ci in brate etc.La taica'su cand sunt doar ei doi nu comenteaza nimic din astea...si nu e vorba ca l-ar sti de frica sau altele asemenea.Pur si simplu au alta relatie...cu mine prefera cred sa faca pe pustiul alintat in timp ce cu taica'su vrea relatie de la egal la egal ca intre barbati...Alta explicatie eu nu gasesc..

Ma gandesc ca in colectivitate va invata altfel sa interactioneze cu copiii de varsta ei...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Apropos de trezit la ore fixe....

Am citit demult o carte, se numea Ritmurile Lunii, autoarea scria ceva de genul ca organismul are un ciclu foarte precis de functionare si dadea un tabel pe ore cand se odihneste si cand e la activitate maxima fiecare organ important.
Si spunea ca in somn organismul lucreaza intens, face curatenie, ca sa zic asa. Si daca te trezesti mereu fix in acelasi interval de timp, inseamna ca organul acela are o problema, lucreaza prea intens de exemplu.
Eu ma trezesc in fiecare noapte la aceeasi ora si ma tot intreb care organ era... si cartea n-o mai gasesc.

Mergi la inceput