Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 19
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Am si eu o intrebare cum procedati sa scoateti petele din hainutele boboceilor??? Parca zicea cineva cred ca Feli de o metoda cu Vanish... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
eu am reusit sa pun niste pete pe tricoul preferat al lui dorel, cu liga footy a frantei.

l-am bagat la spalat cu mai multe de acelasi tip, adica albastre sau gri cu dungi albe, sau gulere albe sau desene albe... si iaca unul din ele nici macar nu stiu care a fost buclucas si a scos pete gri-bleu pe toate dungile, gulerele si desenele albe. Nu mai pot de ciuda, ca era tricoul preferat al intregii familii, iar Teo l-a purtat 14 zile la rand cand l-a primit si s-a straduit tare sa nu dea branza si sucuri si alte feluri de mancare pe el

abe spune:
si eu am patit (de mai multe ori chiar!) sa mi se pateze hainele unele de la altele, desi nu-s chiar ignoranta la faza asta, si de cateva ori, nu stiu sa zic regula, daca le-am mai spalat o data (asta daca mi-am dat seama care-i vinovatu) s-au curatat. am pus ariel si vanish impreuna.
hai ca am bagat la virgule si paranteze..sper sa se inteleaga...
mami de Maria si
22+
abe spune:
CD bine ai venit acasa!!
citesc asa cu drag dar si cu spaima totodata tot ce ziceti voi vizavi de acomodare, de viata cu 2 copii, de cum e mai bine sa procedezi ca sa fie suportat/iubit ala micu de ala mare, si totusi tare mi-e teama ca cu toate cartile citite si cu tot ce aplicam, tine foarte mult si de psihicul copilului si de felul lui de a fi.
acum maria e foarte prietenoasa si iubareata cu copii, dar stiu eu oare ce va fi in sufletelul ei cand o vedea ca mai e cineva cu care ea tre sa-i imparta pe mami si pe tati??
mami de Maria si
22+
Mimihoo spune:
si ... in sfarsit ...:
poze Serbare Sofia
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
abe spune:
baby_boy tare faine pozele din vacanta! unde ati fost?
vreau sa mergem si noi la mare, dar atata ma tot sucesc incat pana la urma cred ca o sa ma aleg cu 2-3 zile la noi.
mimihoo ce haioasa e Sofia!! chiar ma intrebam ce serbare s-o putea face cu copii asa de mici...eeei, acum am inteles ![]()
si daca tot sunteti in domeniu: sti unde as putea sa-mi fac album din acela printat? ca vrea neaparat sa-i fac mariei unul.
mami de Maria si
22+
JulyMorning spune:
Hello, hello si de la noi!
De ieri suntem acasa in formatie completa!! Suntem tare bine pana acum si sper sa o tinem tot asa.
Multumesc mult de sustinere, de citit v-am citit de pe telefon, da' inca nu m-am specializat asa de tare sa si postez, n-am reusit desi am vrut.
Sa va povestesc un pic.
Operatia a fost ok, m-au chinuit un pic la anestezie, cu spatele meu rablagit nu au reusit sa-mi prinda anestezia din prima si n-am avut cateter, doar rahi simpla. Dr s-a cam ingrozit de ce a gasit pe acolo cica, cealalta dr a lasat cam dezastru in urma ei: incizia pe uter foarte sus (ca sa ii fie ei mai usor, alta explicatie nu exista), vezica mea cica nu era la locul ei...
Bine ca n-a fost mai greu si n-am stiut pana acu.. in fine.
Am uimit cica asistentele pe acolo ca seara pe la 6 jumate cand au venit sa ma mobilizeze eu am plecat pe picioarele mele in salon de la post operator, cand de fapt era in program doar sa ma ridic in fund sa stau 5 min pe marginea patului. Si a doua zi am iesit la plimbare prin fata maternitatii 
Mara a fost super bine din prima clipa, a mieunat cand au scos-o, am pupat-o si apoi am vazut-o dupa vreo 2 ore cand mi-au adus-o la san. De sambata dimineatza este exclusiv la san si nu avem probleme. Doar ca doarme ca un purcel si pana se trezeste ea mi se cam intaresc sanii si la inceput apuca mai greu, dar apoi face treaba buna. In nebunia mea am zis ca incerc sa fac un fel de proba a suptului o data, ca sa stau eu f linistita si au rezultat cam 60 ml de supt
. In spital am avut un pic de furca cu asistentele si o neonatoloaga pe tema suptului, in primele 2 zile tot veneau la mine si ma strangeau de tzatza si dadeau dezaprobator din cap, ca nu e suficient lapte si se deshidrateaza copilul, dar pt ca ziua de sambata a petrecut-o aproape exclusiv atarnata de tzitzi, intr-un final m-au lasat in pace. La un moment dat am primit si o foaie de hartie din partea dr de la neonato care era de garda sa ii completez un tabel: la ce ore mananca, la ce ore face pipi si kk..... am zis da, am bagat-o in sertar si acolo a ramas. In rest super ok personalul si maternitatea, n-am ce reprosa. Chiar ma bibileau de voiam sa le zic sa ma lase in pace.
Ieri cand ne-am intors acasa, am arajat de asa fel incat Maia sa doarma cand ajungem noi si cand s-a trezit am petrecut doar noi doua si cu tati vreo ora, ne-am povestit, ne-am hlizit, am desenat, am facut pipi impreuna (ca nu m-a lasat singura) si apoi am dus-o sa-i prezentam surioara, care dormea in patut. Nu va spun ce incantata a fost, s-a urcat imediat la ea in pat, a inceput sa o mangaie si sa spuna bebe-bebe-bebe, ne arata ca bebe are ochi, nas, gura, degete, picioare... a leganat-o cu patutul, a pupat-o, a mangaiat-o, ba o dezvelea sa ii mai vada picioarele, apoi o invelea la loc. M-a vazut si alaptand-o si doar tragea de tricoul meu sa ii arat si celalalt san, care era acoperit. Apoi gata, a iesit cu tati la joaca prin curte si a mai cerut odata ss mearga in camera la bebe, a mai vrut o tura in patut sa ne mai arate toate cele, la fel de incantata. Deci momentan e totul mai mult decat ok, nu da semne ca ar fi foarte deranjata de prezenta surioarei. Pe ziua de azi nu a vazut-o, ca a plecat cu maica-mea si cu tati la niste cumparaturi, dar si-a amintit de ea, ca la un moment dat arata spre camera Marei si tot zicea bebe-bebe-bebe.
Iar bebe-bebe-bebe... pana mai ieri nu i-am auzit glasul, si fi zis ca nu stie sa planga. Cand ii e foame face ochii mari, se foieste, baga mainile in gurita si cam atat... foarte rar mai plange cate un pic. Azi noapte a mancat la 1 si la 6 m-am trezit eu de nebuna iar ea dormea de rupea...abia la 7 s-a trezit si a mai mancat...
Gata, ca v-am impuiat capul.
Ah, sa nu uit.
Rox Bine ati venit si voi acasa si sanatate Mikului!! Sper sa va intrati in ritm cat mai curand.
Inca odata multam de suport si sustinere, o sa incerc sa pun niste poze, mai greu ca merge netul ca un k*r.... scuzati expresia.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+
Mimihoo spune:
abe, multzam!
despre album: ai poze si vrei sa le scoti undeva si sa le lipesti intr-un album? daca am inteles bine, uite aici isi mai imprima Andrei poze: http://www punct print-advertising punct ro/contact punct php
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
julyiiiii, ce frumos povestesti tu acolo!
Bine ati revenit acasa! Sa te refaci repede si sa ai bblina fara colici!
Pupam fetele!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:

July si Cd bine ati revenit acasa, acomodare placuta in formula completa
, poze cu frumosii
Lidia
, multa sanatate si o zi frumoasa 
Mimihoo superbe poze, tare frumosi sunt copilasii, emotionante momente
Noi am fost la o colega din scoala, are o fetita mai mica decat Crina cu 5 luni, la inceput am avut parte de "criza de personalitate" mai apoi s-au jucat...avem si poze, sper ca pe seara
sa apuc sa le descarc
deja crizele crinei au devenit o problema, asa ca tre sa pun in aplicare orice metoda de a scapa de ele
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
July bine ati revenit acasa.Ma bucur tare ca sunteti bine si ca Maia e super incantata de surioara ei!!!
Mimihoo super pozele ce draguta e Sofia.Ff frumoase pozele si educatoarele tinere si dragute.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR