Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaudiaH spune:
CD, bine ai revenit sanatoasa!!!! Sanatate Mikului! Va doresc tot binele din lume si sa depasiti cat mai repede faza de acomodare in formula extinsa! Si la noi a fost o faza initiala de suparare. Eu am stat vreo 2 sapt in spital si pana am iesit s-a terminat insa in prima instanta nu prea voia sa stea de vorba cu mine. I-am oferit ceva cadouri, am avut rabdare si in scurt timp a redevenit baietelul lu' mami. O sa treaca si la voi.
babytza spune:
Neata 
Multam de cafea
Claudina 

La multi ani Lidia !!!! Sa fii iubita si fericita, norocoasa si sanatoasa !!!! O zi frumoasa sa ai , alaturi de cei dragi ! 

Roxi bine ati venit acasa ! Sa ne pui si nou apoze cu Denis cel mic 
Cum e Mikul azi ? Imi pare rau ca a reactionat asa, dar cu siguranta se va obisnui cu fratiorul lui in curand 

Julyyyyyyyy vrem poze cu micuta printesa ![]()

Lumi pupici mamico 

Cristina super pozele, se vede ca fost distractie
Unde ati fost ? Vreau detalii. Poate "zburam" si noi we asta in Bulgaria. Imi dati si mie idei unde e misto ?
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Claudia, multumesc.
Din pacate nu se ofera un "kindergarten buss", e doar un sofer care poate lua maxim 3 copii in masina si deja face 2 curse in fiecare dimineata, cate 2-3 copii din puncte diferite ale orasului. Noi am fi cursa nr.3 am inteles, sau chiar 4, ca acum sunt multi copii plecati in vacanta.
Ar fi doar ei doi in masina, cu soferul, si la dus si la intors.
Daca ar face un bus, normal ca ar fi mult mai distractiv... ieri au inchiriat unul pentru a merge la dentist, a fost super fun pentru toti si toata seara Teo mi-a vorbit de masina cu care au mers la zana maseluta, unde a stat el, si ce a mai facut pe acolo...
tzitziri spune:

Lidia!Multa sanatate si sa ai o zi frumoasa si senina!
Ada, eu ma gandesc ca totusi la serviciu ar trebui sa se schimbe putin situatia....adica 'dle, am copii de luat de la gradi, nu mai pot sta cu orele peste program'.Eu imi permit sa vorbesc, recunosc, ca stiu ca nu mi-ar sari nimeni in cap in conditiile de a jobul meu, dar trebuie si ei sa isi dea seama ca nu mai merge cum mergea inainte....
La noi e gradi aproape (am si vrut sa fie aproape) asa ca o sa il lase tati cu un mic ocol in drumul lui spre serviciu.
CD, acomodare usoara si lina in 4.Eu am fost in locul Mikului si stiu ca nu mi-a fost usor sa accept un fratior, dar sunt sigura ca o sa se obisnuiasca el cu ideea.Trebuie doar mult talent parintesc si multa dragoste
.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Oana, tot imi raman zilele cand voi fi plecata... probabil vor sta acasa in acele zile.
Si daca plec de la munca la 17.30, tot imi trebuie o ora ca sa ajung la ei, asta implicand ca am lasat masina pe parcurs la vreo gura de metrou.
Si deja mi se pare mult sa stea pana la 18.30 la gradinita, plus ca ma mai costa inca ceva euro ca e programul mai lung decat cel platit pana acum... plus efortul... incepe sa nu imi mai convina.
Gradinita acceptabila la distanta de mers pe jos de acasa nu am gasit. Noi lucram amandoi in Pipera, fac 1,5-2 ore cu masina... nu are rost, cand am metroul si ajung in max 40min. Sa-i fi dus la o gradinita in Pipera insemna sa imi omor neuronii pe drum zilnic cu masina, si sa-i tin pe ei 3-4 ore in masina tot zilnic.
Tati nu conduce. Banuiesc ca undeva e o solutie dar nu mi-a intrat mie la inima inca...
Oferta initiala era cu transport, de aceea am stat calma pana acum...
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Oana, tot imi raman zilele cand voi fi plecata... probabil vor sta acasa in acele zile. Si daca plec de la munca la 17.30, tot imi trebuie o ora ca sa ajung la ei, asta implicand ca am lasat masina pe parcurs la vreo gura de metrou. Si deja mi se pare mult sa stea pana la 18.30 la gradinita, plus ca ma mai costa inca ceva euro ca e programul mai lung decat cel platit pana acum... plus efortul... incepe sa nu imi mai convina. Gradinita acceptabila la distanta de mers pe jos de acasa nu am gasit. Noi lucram amandoi in Pipera, fac 1,5-2 ore cu masina... nu are rost, cand am metroul si ajung in max 40min. Sa-i fi dus la o gradinita in Pipera insemna sa imi omor neuronii pe drum zilnic cu masina, si sa-i tin pe ei 3-4 ore in masina tot zilnic. Tati nu conduce. Banuiesc ca undeva e o solutie dar nu mi-a intrat mie la inima inca... Oferta initiala era cu transport, de aceea am stat calma pana acum... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Daca ii muti la "noi" la gradinita, ti-ar putea fi mai bine? Verifica cat de in drum iti este, pe site: www punct just4kids punct ro. Sunt aproape de statia de metrou Dristor .. faci cam 10' pana la statie. Au transport contracost iar nenea soferu' e super! Cel putin asa mi se pare, nu l-am "folosit".

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
tzitziri spune:
Ada, pai puteti sa va mutati in Doamna Ghica sa fiti mai aproape de serviciu si sa fim vecine
.
Glumesc..intr-adevar urat cu atata drum![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:

LA MULTI ANI LIDIA!!!Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!!! 

CD bine ati revenit acasa.Iti doresc multa putere acomodare usoara sa reusesti cu alaptatul si Mikul sa se obisnuiasca repede cu fratiorul lui!!!
Laura aproape gata.Mai am ceva sapt asta si urmatoarea cu titularizarea si apoi gata pana in 1 sept
Ce fain ca Alexia adoarme cu tati la noi daca sunt eu acasa nu e nici o sansa nu vrea cu el vine dupa mine.Plecati pe undeva in concediu??
Claudinna bine ati revenit ma bucur ca v-ati distrat.Eu am crezut ca ati plecat la mare.Cand plecati si unde?
Ada e tare greu te cred.Cand ai un serviciu in care lipsesti multe ore e tare greu cu copii.Multa bafta sa gasesti solutia cea mai buna.
Babytza tinem pumnii sa plecati la mare!!!Ce mai face Tina?
Eu am ramas datoare cu o informatie.Dupa o intarzaiere destul de mare si 2 teste negative ieri au navalit rusii.Spre dezamagirea lui tati care deja imi tot zicea ca facem o fetita , facem o fetita

Azi de dimineata am fost cu Deiu sa ii facem analizele ca nu am facut deloc de cand s-a nascut si nu e el tocmai un mancacios.A cam plans la recoltare pe seara asteptam rezultatele sa vedem cum stam.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Ha, ha, nu... de fapt ma mut la vila in Pipera, si ii duc la gradinita Olga Gudyn.![]()
Cand eram gravi cu Dorel am tot cautat casa in Pipera, ochisem una, am si poze in ea si cu ea...
Au fost tot felul de elemente impotriva, se pare ca spre norocul meu de fapt. Nu stiu cum mi-ar fi fost acum cu aproape 1000 euro rata... nu se mai punea problema de gradinita particulara... nu mai zic cati bani am dat noi pe doctori si medicamente de cand s-au nascut ei... or fi dat altii si mai mult ca noi, dar noi nu ne mai permiteam nimic nimic daca ne bagam la rate pentru casa aceea.
Acum nici nu m-am mai uitat ce preturi au casele, pretul celor doua garsoniere ale mele a scazut clar.
In plus, cand sunt raciti -si mai des sunt decat nu sunt- vine socrul sa stea cu ei, sta la 2 blocuri departare. Daca era sa vina in Pipera... de fapt nu venea.
In fine. Ma enervez cand imi aduc aminte cate bete in roate mi s-au pus cand am vrut sa ies din minunatul cartier Berceni pentru ca vroiam mai bine pentru noi. Acum tre sa inghit si sa tac...
dyanira spune:
Am si eu o intrebare cum procedati sa scoateti petele din hainutele boboceilor???
Parca zicea cineva cred ca Feli de o metoda cu Vanish...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR