Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dyanira: nu plecam in concediu, pur si simplu nu am chef, prefer sa plecam in we la munte sau la tara, o sa plecam si la mare, in rest merg la sora mea la curte, ma simt ca la pensiune: are loc de joaca amenajat pentru copii plus o curte imensa de iarba si pomi, copiii se joaca, noi stan la gratare, este super.... nu am dispozitia necesara de concediu, simt ca nu as putea sa ma relaxez cu cate am pe cap.

ange: vroiam sa spun ca si Vlad este lipit de mine, nu pot sa merg nici la toaleta fara el si tine cont ca eu sunt plecata la serviciu toata ziua, fara sa planga sau sa-mi reclame absenta, la fel face si cu D-na Vio. Cand plecam de acasa este jale daca nu ma vede in raza lui vizuala, nu vrea la matusi sau la bunici, se joaca si este foarte linistit doar daca ma vede. Chiar daca este foarte incomod nu ma plang sau supar, ba chiar sunt flatata.
La gura lumii nu ma bag, noi nu ne judecam absolut deloc in familie (parerea strainilor nu ma intereseaza decat daca-mi convine ce aud, daca sfaturile au consistenta si argumente, nicidecum äsa a facut al meu, asa trebuie), chiar daca nu suntem de acord una cu alta, vorbesc de surori si cumnate, ne mai bagam in seama cu sfaturi, dar atat.... cel putin mie mi s-a urcat sangele la cap cand am auzit-o pe nepoata-mea de trei ani spunandu-i maica-sii sa nu-i dea tzitzi lui alex acum, ci mai tarziu, sa iasa cu ea afara la joaca si maica-sa a amanat masa celui mic.... pai eu nush ce faceam, frate, la faza asta avand in vedere ca in zona erau si tatal fetei si matusa-bona, as fi intrat putin in ea, nu m-as fi conformat rapid. In schimb am spus doar: " parerea mea este asta", nicidecum "gresesti", pentru ca fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuviinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, raportam si noi intoarcerea la cuib, s-a intamplat ieri
bibi este bine, papa si doarme si din cand in cand urla, probabil il doare burtica desi dr zic ca imposibil, colicile apar abia dupa 2 saptamani de viata
mai are el o chestie, urla, il iau in brate, in toate pozitiile, cant, ma scalambai si degeaba, pana nu il pun sa stea el linistit singurel....degeaba

eu sunt ok, ieri probabil am facut exces de zel si am crezut ca ajung iar la spital, dar sunt mai bine acum, am o problema cu ridicarile de pe pat, canapea etc...chiar nu mai tin minte cum ma ridicam data trecuta

Mikul e suparat pe mine nici nu vrea sa se uite la mine si ma impinge daca vreau sa il ating si ca sa fie tacamul complet aseara a stat internat, are rosu in gat, nu e asa rau dar chiar nu stiam ce s afacem ne-am speriat si am zis ca e mai bine sa fie sub supraveghere, acum sta la mama vreo 2 zile, ca sa nu-l contamineze si pe bibi, abia astept sa se faca bine, sa pot sa petrec mai mult timp cu el, ma doare sufletul cand vad ca nu vorbeste cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Vreau sa va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi si ne-ati sustinut si am multe si multi pentru Lumi, Babytza, Ramo, Nicole, Giuli, va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

CD, bine ai revenit acasa!

Am comunicat si cu July, s-au intors si ele astazi, sunt bine amandoua, zicea ca abia asteapta sa vada reactia Maiei cand isi cunoaste surioara. Si eu sunt curioasa, sper sa intre ea sa ne scrie cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

300,Muuh,sunt de acord cu ce a spus Claudia,mi se pare mult mai traumatizant sa-l refuz,decat sa-l pacalesc,desigur,depinde de cum reactioneaza cel mic.daca refuzandu-l e nelinistit ,agitat etc,nu mai bine il pacalesc asa?iar faza cu cat esti de hotarata nu il face pe copil sa cedeze mai usor.Am avut unele nopti(mai demult,bine ca au trecut)in care sugea atat de mult de ma irita(si la propriu si la figurat),la un moment dat i-am spus ca nu ii mai dau pentru ca doare foarte tare,am dragalit-o ,dar nu i-am mai dat sa suga atat de des.la inceput a tot cerut,a mai plans,dar treptat a inteles.Nu vroiam sa o intzarc,dar condider ca totusi am "traumatizat-o" intr-o oarecare masura.Daca as fi vrut sa o intzarc si m-as fi uns cu lamaie,iar ea nu ar mai fi vrut sa suga mi se parea mai putin traumatizant.Am auzit si eu de copii la care nu a tzinut nici unsul cu nimic.In fine..Consider ca atata timp cat intzarcarea nu se ralizeaza natural pana la o anumita varsta sau cand se impune intzarcarea din motive medicale e mai putin traumatizanta pentru copil metoda cu unsul sanului decat neacceptarea copilului la san.parerea mea.Pana atunci continuu sa alaptez(am ramas doar cu masa de seara)CD,grea perioada asta de inceput,e si Mikul bulversat de venirea celui mic,o sa se acomodeze ,are nevoie de timp si de dragoste(sunt sigura ca n-o sa duca lipsa).sanatate multa!Monica,mi se pare foarte greu cu doi pitici atat de mici,e o diferentza foarte mica intre ei si din cate spui,un ajutor ar fi mai mult decat binevenit.Daca financiar va permiteti,ar fi pacat sa nu apelezi la un ajutor(fie sa mearga Eva la gradi sau sa va luati o bona pentru cateva ore).pentru curaj,sper sa gasiti solutia cea mai buna pentru voi toti!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
vrea cineva?? poftiti!!

in primul rand: FELICITARI poaspetelor mamici pentru puii minunati!!! (eu astept pozici!!)

am venit si noi aseara de la munte. a fost foarte frumos, ne-am plimbat, ne-am jucat, am invatat poezii frumoase, ne-am dat intalnire cu o vaca si am urmarit-o pe dealuri, ne-am jucat si ne-am certat cu un verisor, am avut parte si de cateva crize de personalitate, ne-am catarat, am dormit si am mancat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Lidia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineta.

La mine liniste,toata lumea doarme

LA MULTI ANI LIDIA!!!

Clau bine-ai revenit...sper ca ne pui niste poze

Roxi cat ma bucur ca sunteti acasaVrem pozeee.Cat despre Mikul,las' ca va fi bine,era si bolnavior si tu nu ai fost langa el sa-l alinti,normal ca s-a suparat.Il sufoci cu pupicuri si imbratisari cand va vedeti,ii spui de n ori ca-l iubesti si va trece si asta.

Feli ma bucur sa te citesc ,Vlad e mortal

Dyagata?Esti in vacanta??

Ange asa e si Alexia,lipita de mine,la baie vine si sat la mine in brate,n-re importanta ca e acasa taica-sau,de mancat nu mananca numai cu mine,am reusit sao fac sa adoarma cu sotzul seara,are n bile albe de la mine ptr asta.Cat despre lovit,las-o in pace,vezi sa nu se raneasca ,explica-i de fiecare data ca nu e bine,nu e frumos ce vace,asigur-o ca o iubesti...incerca sa anticipezi.Le face ptr ca nu i se da ceva,e geloasa,vrea sa-ti atraga atentia??Incearca sa le eviti si sa le previi.
Si Andy s-a dat cu capul de tot ce era in jurul lui,i-a trecut,Alexia a avut o perioada de o sapt,ne testa pur si simplu,i-am explicat,am luat-o in brate si a uitat.

Cristina supe pozele,ma bucur ca v-ati distrat.

Va pe toate,soatza mi-e in concediu sapt asta

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza!

La multi ani, Lidia! Sanatate si numai bucurii alaturi de toti cei dragi.

Am dus baietii la gradinita. Radu a plans si-a plans si nu vroia sa ramana, se tinea de un picior de-al meu. Sper sa isi revina si sa se acomodeze cat mai repede... Nici nu m-am gandit ca o sa am probleme tocmai cu el...
Teo vad ca nu mai are probleme de acomodare. Am gasit si maimuta pierduta ieri, adica fetele la gradinita au gasit-o si toata lumea e multumita.
Am probleme cu transportul si nu stiu ce sa fac...
Gradinita are o masina care are deja o ruta, e o masina foarte mica si ar face un drum suplimentar pentru noi. Nenea soferul nu era prea incantat si incepuse sa bombane... nu mi-a placut deloc atitudinea lui.
Si nu mi-a placut nici ora propusa, sa vina sa ii ia la 7.30... muuult prea devreme...
In fine... acuma ma gandesc si ma rasucesc ce sa fac de la 1 august... Va fi foarte obositor pentru mine sa-i duc si sa-i aduc eu, dar mai frumos pentru ei... deja Teo era cam stresat ca trebuie sa mearga cu altcineva.
Daca ii duc eu, tot la 7.30 trebuie sa iesim pe usa, dar macar sunt cu mine si daca intarziem asta e...

Asta ar mai insemna ca trebuie sa stea mai mult acolo, pana ajung eu de la serviciu... si ce solutii am pentru zilele in care voi fi plecata din tara... sau nu voi putea pleca de la munca fix la 17.30?

Deocamdata numai intrebari si niciun raspuns pe inima mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ada, si eu am bombanbit la adresa transportului lui Stefan la si de la gradinita caci face cca juma' de ora si ma gandeam eu ca n-o sa-i placa, etc. M-am inselat insa. Faptul ca sunt toti colegi in microbuz lor li se pare cool, o modalitate suplimentara de a se distra. Cand din diverse motive il luam mai devreme se miorlaie ca el o sa lipseasca la intoarcere din microbuz. Ei vad lucrurile un pic diferit fata de noi adultii asa ca cine stie, s-ar putea sa le placa.

Mergi la inceput