Bobocei de sept-oct 2008 (297)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gata si a doua zi la gradi. A fost super si de data asta.Azi am lasat-o sa si manance acolo si am luat-o dupa pranz.Era chioara de somn mititica. Doarme acum ca un prunc. Cred ca se subintelege ca avem muci; deh, botezul.
Eu nu ma relaxez inca fiindca asa am patit si cu Alice. Doua sapt a fost ok si cand am zis ca am scapat a luat-o un plans...Si mersese doua sapt zi de zi si nimic; nici macar in prima zi.Cica unii fac asa.

Ange, cred ca solutia e sa-l lasi; te asiguri ca nu se raneste si il ignori. Si ai mare grija sa nu se prinda ca treaba asta are vreun efect asupra ta vca nu mai scapi; chiar si faptul ca te enervezi e un efect. Poti sa-l speli cu apa rece pe fata-la noi mai merge asa. Si ii spui calma ca nu poti sa vorbesti cu el pana nu se linisteste ca nu intelegi nimic. Spune-i sa se calmeze si sa-ti spuna ce vrea.

Fug sa mai si muncesc ceva. Revin. O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lala ma bucur ca scrii din nou.Sper sa nu aveti probleme cu apa m-am ingrozit cand am citit ca vor sa va inunde Bafta la gradi.

FeliM-ai auzit ca te-am strigat nu???
Ma bucur ca Deiu nu e singuru care nu face integraleFalkone e mortal ca de obicei.Iar cu crizele cam asa merg si la noi se uita toata strada dar asta e or trece ele.
Vad ca ne potrivim si la scutece si la lapte acum junior 1+ si apoi 2+ in curand pana la 3 ani.De abia apoi am zis ca voi incerca cu lapte de vaca.
M-am hotarat asa zilele trecute cand am discutat si cu dr lui Andrei care a zis ca daca ma tine buzunaru si ea recomanda la fel.Dupa 3 ani lapte de vaca 3,5% si nu 1,8% cum v-am zis ca mi-au spus cateva mamici.Chiar intrebasem voi de care le dati 1,8 sau 3,5% grasime.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu n-as merge chiar pe ignorare totala. adica bun, nu faci mare caz, te prefaci ca nu e important ce se intampla atunci sau ca nu-ti pasa (desi numai tu stii ce e in sufletul tau), dar nu-l ignori, pentru ca el, copilul, chiar are o problema de face asa. cel putin copilul de varsta asta, a boboceilor nostri. pentru ai mei, bag mana in foc ca asa e. chiar daca e pur si simplu vorba de frustrare, ca nu poate exprima in cuvinte ce simte el in momentul ala sau ce vrea, de eu nu-l inteleg, chiar daca e doar plictiseala, chiar daca pentru noi e ceva banal, pentru ei sigur are mare importanta si n-as vrea sa ramana cu impresia ca-l ignor cand are o problema. de-asta zic ca vorba dulce, muuult aduce. si chiar functioneaza, in cazul nostru...
parerea mea.

lala, ma bucur ca a fost ok la gradi!

feli, e mortal Vlad!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Salut. I-am dus pe baieti azi la gradinita, prima data dupa aproape doua luni.
Aterizare ok, Teo vad ca ok in continuare, Radu in schimb a refuzat orice fel de mancare sau apa (asta chiar n-am mai pomenit la el... cel putin asa zice educatoarea care m-a sunat) si cand a incercat sa ii bage un dumicat in gura i-a tras un sut!!! (educatoarei...)
Teo a fost azi cu grupa lui la dentist, abia astept impresii.
Acum dorm amandoi, sa vad cu ce ma duc de mancare pentru radu cand ma duc sa-i iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Salutica

Lala tare scumpe mai sunt fetele la masa Imi place cum papa si mai ales cum cea mare ii da celei mici cu furculita Sunt niste dulci

Feli chiar acum 10 minute ma gandeam la tine cand ii faceam o supica lui David, ca mi-e pofta de o pulpa de miel la cuptor
Ma termini cu stilul tau de a povesti ce traznai face Vlad Aia cu roata la masina e TOTALA

Dya ma tot tin sa iti raspund si eu la sondajul cu pampersi : noi folosim Pampers baby dry cu arici , numarul 4+ , pampers chilotei 4+ sau huggies 4+.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bine v-am gasit bobocime!!!!
Ne-am intors si noi de peste mari si tari.
Sper ca sunteti toti bine..n-am citit nimic..sper sa recuperez curand.
Vacanta noastra a fost divinaaaaa...de 5 stele..nu ne-am mai fii intors...la anul o sa luam 2 saptamani
Daca vreti sa ne vedeti aici

Va pupam ..incerc sa recuperez si eu cate ceva..si mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala ma bucur ca e ok la gradi, sa fie asa in continuare

Feli e mortal Vlad, tare mult imi place ce tranzai face

Cristina bine ati revenit din concediu , superbe poze

si eu sper sa treaca de faza asta, este ffff incapatanata, daca nu vrea sa faca/zica ceva, atunci poti sa te rogi cu orice pe langa ea ca nu face....matusa mea o pacaleste cu bomboane sa o pupe, altfel nici macar nu o baga in seama sau se duce direct la buzunar si cauta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dia: stiu ca m-ai strigat am citit tot, am intrat pe poze, dar nu am apucat sa scriu mesaje, a fost sora mea din Spania in vizita si ne-am destrabalat: we trecut, Transfagarasan si Sambata de Sus, we asta prin bucuresti, la plimbari. au plecat, asa ca gata, m-am intors

babytza: daca ma gandesc bine, cred ca mai am un cap de miel si ceva costite prin conge
Mai, de aceea spuneam de Vlad ca incerc sa-l impac intai si daca nu reusesc, il las in apele lui, un exemplu, in parc: intelege ca nu are voie cu picioarele pe banca, sta cuminte, mananca gustarica, bataie din picioruse pe sub banca.... stie cum trebuie sa stam, dar are momente in care vrea cu picioarele pe banca, in picioare, si eu chiar vreau sa-l invat sa respecte anumite chestii si atunci incepe cu tavalitul, vreau sa-l iau sa mergem de langa banca, nu domle', urlaa ca el vrea pe banca in picioare.... si ma scoate din sarite ca daca trece cineva cu bicicleta, trotineta se potoleste atat timp cat trec rotile pe langa el....dupa ce dispar din raza lui, iar urlaaa.... si dupa ce este depasit de vreo trei-patru copii cu atelaje, uita de ce plangea.... si atunci il ridic, il scutu, il pun in carucior si mergem mai departe...de-aia zic ca sunt fitze si nu frustari, azi stie ca nu are voie cu picioarele pe banca si intelege, maine nu mai stie si urla.... eu fazele astea vreau sa le diferentiez... Una este cand este suparat pentru o chestie care ii pare imposibila in momentul ala, gen se chinuie sa scoata roata de la o masina de jucariei si nu reuseste din prima, si atunci chiar ii inteleg frustarea, alta este cand stie clar ca nu are voie sa faca un anumit lucru si pe ala il face, asa, de chichi

gaia,babyboy: bine ati revenit din concediu! muaaaaaaaaah!!!
lumi: hunii si pe mamica lor!

Mergi la inceput

Cristina super pozele.Faina locatia se vede ca v-ati simtit bine.Cred ca a meritat banii.
Ati avut noroc si de vreme buna.Cea din poza e sora ta nu??
Mai vroiam sa te intreb de slipul lui Raducu e din ala special absorbant??
Ai revenit la negru la par??Tin minte ca ti-ai facut suvite ca incercai sa il deschizi la culoare iti statea fain.
Diana

Mergi la inceput

Feli deci de aia ai lipsit.Sa va fie de bine distractia.
In concediu pe unde mergeti???

Diana

Mergi la inceput