Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
neatza,
lala, sa fie intr-un ceas bun cu gradi! sa ne spui cum a fost si azi.
f tare filmuletul!
babytza, condoleante pentru prietena ta!
ange, esti mai bine azi?
paula, ff frumoase pozele din vacanta!
monyca.c, te imbratisez din suflet si-ti doresc muulta, muulta putere! va trece si perioada asta mai dificila de la inceput si va fi mai bine, de asta pot sa te asigur! pana atunci, incearca mici siretlicuri, sa zic asa: poate sotul sa-si ia o zi libera in care sa te mai ajute pe tine, macar s-o scoata pe Eva pe-afara si tu sa dormi cu Nicolas... sau poate o bona de cateva ori pe saptamana, care sa mai stea cu Eva sau macar sa ajute la treburile casei... te pup inca o data si ma gandesc cu drag la voi!!

am vazut si pozele, sunteti superbi!
anca
, bine ai revenit, asteptam poze!
nerantula, e totul ok?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
NEatza,
Laura si Crina mea baleste la greu uneori insa nu mereu ii ies dinti/masele...
, cum mai sunteti?
Lumi azi da sunt mai bine, ms mult de intrebare

. Cum se mai simt hunii?
la mine "intarcarea" a decurs usor dpdv al Crinei, mai greu a fost pt mine, as fi dorit in continuare sa ii dau sa pape la san dar a refuzat constant...
acum nah ca se joaca cu ele![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
O intrebare: ce fac cu pitica mea care se loveste peste cap de fiecare data cand nu ii convine/ dau ceva??? Plus ca se arunca pe spate de multe ori
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
dyanira spune:
Neata si de la noi!!
Si Deiu baleste si scuipa la greu cred ca ii face placere
ii tot explic ca nu e frumos ca nu se face asa, bla bla insa vad ca nu ii prea pasa de vreo 3 luni cred ca ii tot explic si nimic insa.Insa am rabdare sigur va trece la un moment dat.
Ange ma bucur ca esti mai bine.
Nu prea stiu ce sfat sa iti dau ca la noi nu a prea functionat nimin cand nu ii convine ceva Deiu se arunca pe jos noroc ca pe burta si tipa cat il tin puterile.Daca il iau in brate ma zgaraie si ma musca degeaba eu sunt calma si ii explic calm ca trebuie sa plecam.De regula atunci face asa cand plecam din parc sau de la un loc de joaca.Uneori mai merge in cazul nostru pregatirea dinainte adica ii tot repet ca mai stam putin si apoi plecam si maine venim din nou etc si uneori e mai putin reticent la ideea de a pleca.Eu singura cale care o vad e asta cu explicatii nesfarsite insa nu functioneaza din prima..
Va dorim o sapt minunata.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
ange, ma bucur mult ca azi esti mai bine.
hunii au scapat de muci aproape in totalitate insa ieri mi-au facut febra
... nici nu mai stiu ce sa cred. am revenit la antitermice
.
si hunii au avut perioade cand faceau asa cum face Crina. Edi mai ales, se tavalea de-a binelea pe jos si se lovea cu capul, cand se enerva sau nu-i convenea ceva. eu am incercat sa nu le arat ca ma alarmez de asta, sa nu fac mare haz, il luam si-l puneam in pat, sa se loveasca de ceva moale, la mine in brate nu vroia... si palme peste fata si-au dat, si cu capul (partea din spate) de perete s-au dat, dar asta a durat fff putin, maximum 3 zile, testau doar sa vada cum e si apoi radeau sau plangeau, in functie de cat de tare se loveau. la fel, am incercat sa nu fac mare haz, nu le-am aratat ca nu-mi place, si le-am tooot spus de m-a durut gura ca nu e bine, ca ii doare etc.
e o etapa, o sa treaca.
[
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Monyca.C spune:
Mira, Muhh, Luminita, Claudia, Babitza, va multumesc mult mult, citesc cu interes sfaturile voastre, incerc s apun in aplicare..imi storc creierii sa gasesc cea mai buna solutie in legatura cu Eva, pana in toamna sper sa ma decid...soacra nu cred ca va mai veni vreodata aici
, in tara sunt sigura ca vine imediat dar cum nu stim inca, cand ne vom intoarce, daca ne vom mai intoarce ramane sa ma mobilizez si sa reusesc singurica ..
Ange si a mea fetita are momente cand se da cu capul de tot ce e pe langa ea, masa, parchet, perete, isi trage palme, se trage de par dar cum a zis si Lumi incerc pe cat posibil sa n-o bag in seama cand face asa fiind cu ochiul de la spate intotdeauna pe ea sa nu-si faca rau...vad ca in ultimul timp i-a mai trecut, nu mai face asa des..
Cu intarcatul la noi a fost asa de usor nici nu ma asteptam la Eva sa renunte de buna voie la cat de atasata era de titi..acum, eram si gravida in 16 saptamani, cam asa si poate asta a fost de vina
, o fi avut alt gust, asa am auzit si citit..
pur si simplu nu a mai vrut si ca atare nici nu am insistat, in schimb am plans in seara aia de m-am ofilit..nici sotul, cu toate incercarile lui de a ma face sa inteleg ca-i mai bine asa si ptr mine si ptr ea, nu m-au convins..era o etapa din viata mea ce se incheia si nu ma mai intalneam niciodata cu ea, ma refer la alaptatul Evei
..dar ei nu au cum sa inteleaga asta...
Multumesc de aprecieri la adresa noastra, va pup !!!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
si
mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
angelynna82 spune:
Multumesc de raspunsuri, incerc sa o ignor sau o iau in brate ii spun ca o iubesc, ca se raneste...dar nu da rezultat nimic... mai nou planga daca ma duc la toaleta de parca cine stie unde as pleca
ma omoara in schimb vorbele lumii... le ignor si pe ele, dar totusi ma doare sufletul cand aud ce le ies din gura
de
dyanira spune:
Ange ce mai aud eu in jur ca Deiu are pampers ca e timid etc...Nu mai bag in seama deloc dar cum zici tu tot ma doare de aia eu iti zic capu sus si ignora!!!
Mony am vazut si eu pozele.Sunteti tare frumosi, Eva e superba(nu degeaba o vroiam noi de nora
) iar tu arati extraordinar.Nimeni nu ar zice ca esti mama celor 2 copii minunati la cum arati.Imi pare rau ca iti e tare greu te cred si te inteleg mie imi era si imi e greu cu unul singur fiind mai mereu singura cu el d-apoi tie.Nu prea stiu ce sfaturi sa iti dua ca nu ma confrunt cu situatia ta insa iti zic ce as face in locul tau as gasi o femeie care sa ma ajute 3-4 ore pe zi cu Eva cu menajul acum depinde si cum va permiteti asta si cat de scumpa e o femeie acolo.Astfel in timpul asta te vei mai putea si tu odihni cand doarme Nicholas.E o doar o parere dar eu sigur asa as face ca nu as rezista cu siguranta fara ajutor cu 2 copii mici.Trebuie sa te gandesti si la tine si la faptul ca cei 2 copii au nevoie de o mama odihnita si binedispusa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira ".... ca Deiu are pampers ca e timid etc..." Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
..... si nu face integrale sau macar integrame
vlad nu face absolut nimic din ceea ce ar gasi majoritatea constructiv pentru varsta lui, doar, daca se pune, NU SUPORTA MASINILE CU 4 ROTI, trebuie neaparat sa aiba 3, de aceea toate jucariile lui masini au trei roti. In curte la sora mea s-a muncit juma' de ora sa scoata a patra roata de la masina lor (nu de jucarie, o Skoda Octavia), a vazut ca nu poate, s-a trantit in fund, a urlat nitel si la plecare nu a vrut sa urce in ea

, am mers cu alta masina
In continuare nu vrea carti, povesti, jucarii constructive, doar roti: masini, biciclete, carucioare, trotinete. Se catara pe scaun, de pe scaun pe masa si de acolo vrea sa se arunce ca sa-l prinzi tu

Ne disperaaaaa..... daca esti pe langa pat, fotolii sau canapea, se urca repede si se arunca, ca sa-l prinzi tu in brate
Incerc sa-l invat sa se descurce cand vrea sa obtina jucaria unui copil sau sa-si recupereze jucaria lui," roaga frumos daca vrei sa-ti dea si tie
": doua palme peste capul copilului, smuls jucaria si fugit
(asta a facut-o cu verisoarele lui, in parc nu am indraznit)Credeti-ma ca ma/ne doare gura cu el: are o incapatanareeeee.... si nu sfieste sa apeleze la toate metodele: de la plans usor sfidator pana la plans mult sfasietor
Of course: EU sunt vinovata (si D-na Vio) si o sa avem un rasfatat de copil

Dupa ce il cert, vine la mine, eu ma intorc cu spatele la el, nu se lasa pana nu ma prinde, imi trage capul la nivelul lui, incepe sa ma pupe, baloseasca si sa-mi zambeasca, de taica-sau nu-l mai scoate din "lingusitor", iar eu nu rezist, il iau si-l dragalesc si eu (stiu ca nu-i bine, dar mai avem timp de educatie, nu?)
La sondaj raspundem: scutece Libero, Lapte Junior 1+, trecem la 2+ pana la 3 ani (asa sper)
La crize de nervi afara, in parc, sunt imuna: incerc sa-l impac, il iau in brate, ii vorbesc, dar daca nu am succes (si in 75% din cazuri nu am) il las sa se tavaleasca pana cand oboseste sau uita de ce plange, il pun in carucior si plecam acasa (pe drum ii fac teorie
) si sa stiti ca nu ma simt deloc bine cand se uita lumea la mine, cu priviri lungi si urate, dar daca lui Vlad ii dai atentie la faze de astea, apoi prinde spilul imediat si numai asa face.. si i-am impus si D-nei Vio sa faca la fel, nush daca aplica 100%.