Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 13
lala77 spune:
Am o mica nelamurire si poate ma ajuta mamicile care au alaptat pana tarziu:
Cum o intarc eu pe Anna? Pe unde ma prinde, tipa "tita".
Eu am tot sperat ca se lasa singura insa cred ca nu mai am sanse. Mai nou, si cand lucrez la calculator vine si cere si de vreo doua zile isi aduce si un scaun ca sa stea mai comod.![]()
Si nu stiu de ce , dar mi se pare crud sa plec de acasa, sa o refuz asa brutal...Poate sunt eu dusa si mi-e teama sa tai cordonul.
tzitziri spune:
lala, eu cred ca o sa se lase singura....acest moment il astept si eu cu David (asteptat in sensul nu ca mi-l doresc, dar tot trebuie sa se intample, nu?
)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Muuh spune:
lala sunt in aceiasi situatie ca si tine. La mine e si mai comic ca ofera si la altii, astazi a vazut un ponei care sugea si a inceput sa ma dezbrace si sa strige manzul sa vina la tzitzi. Dar se vor intarca ei candva, daca te deranjeaza sa ii dai spune-i dar fara sa o respingi si incearca sa raresti cat mai mult suptul oferindu-i posibilitatea sa interactioneze altfel cu tine. Plecatul nu cred ca este o solutie decat daca lipsesti asa 10 - 14 zile. La mine dupa 5 zile a supt ca si cum nimic nu se intamplase.
Monyca nu pot decat sa iti spun ca trece aceasta perioada. Da, Eva e geloasa si da nu stie cum sa isi exprime aceasta gelozie. Voi trebuie sa o asigurati in permanenta ca o iubiti, ca indiferent ce face/zice de cum se poarta o sa o iubiti. Si ma refer aici si la momentele cand il bate pe Nicolas. In rest ar fi ideal sa iti gasesti un ajutor pentru ca sa o trimiti acum la cresa implica riscul ca ea sa aiba senzatia ca o indepartezi si sa devina si mai geloasa. In rest rabdarea si iubirea neconditionata vor rezolva problemele astea.
300 spune:
Muuh am ras cu lacrimi!
Anda ma abordeazaa si ea peste tot si mai vrea sa-mi dezgoleasca si celalalt san ca sa se joace. In parc :)
In casa nu pot sta jos (eu ams caune doar la PC) fara sa ma verifice ea, mai ales daca tastez ceva e calare pe mine si nici n-are nevoie de scaun, eu oricum stau destul de cocosata. Imi trage tricoul si se mufeaza pe sub mana mea de parca ar fi vitel. Eu cand am simtit ca nu mai pot (durerem etc) i-am zis ca nu-mi place s-o alaptez acum, daca nus e supara sa mai asteptam. Daca-i zic ca ma doare ori nu reactioneaza ori se supara pe mine, crede ca o cert
.
lala77 spune:
Am ras si eu.
Chiar mai devreme ma gandeam ca as vrea sa ma asez jos dar mi-e ca vine iar crocodilul.
Eu as vrea s-o alaptez pana la 2 ani insa nici chiar din ora in ora. Si chiar si atunci nu stiu cum o sa o intarc;vad ca ar fi din ce in ce mai greu. Sunt convinsa ca n-o sa suga pana in clasa intai, desi cam asa pare uneori.
Eu am un unchi de care rade tot neamul meu ca a supt pana pe la 3 ani si ceva. Si avea un scaunel pe care i-l facuse tataia special si cand i se facea dor de tzatza isi lua scaunelul si pleca in sat s-o caute pe mamaia.
Sa vedeti cum raspunde fiica-mea cand o strig "unchiul Tica".![]()
Va dati seama cred ca si acum e mufata.
300 spune:
hai mai ca e frumos. Fa-i niste poze ![]()
edit: cand sa scriu ca si a mea imi dau seama ca ea doar a trecut sa pupe tzatza si sa imi aranjeze apoi frumos bluza
.
Muuh spune:
Si eu am bufnit in ras cand am vazut ce intentii avea. Eu de exemplu fac tot posibilul sa nu ii mai dau decat in casa pentru ca el sfredeleste tzatza cealalta si trage de sfarc de imi fac guler cu ele in curand. Mai nou a descoperit ca e distractiv cand strange el sa tzasneasca laptele si cand nu ii reuseste figura il apuca nervii.
sabinel spune:
seara buna!
Roxana si Cosmina sa va triasca bebicii si sa fie sanatosi!
dilema intarcatului am avut-o si eu, o perioada buna, mandra mea nu dadea semne, ma tragea non stop de tricou. insa acum pot afirma ca de 3 saptamani mandra mea n-a mai cerut tzatza. procesul a fost treptat, am inceput pe la 1 si 8 luni. prima data am renuntat la suptul de la amiaza, ala de dinainte de somn. ma intindeam langa ea in pat si o mangaiam pana adormea. apoi de buna voie si nesilita de nimeni a renuntat si la suptul de alint. mai ramasese ala de seara si alea de peste noapte, care credeti-ma, nu erau putine. i-am luat parmalat prima crescita si i l-am oferit din canita cu cioc. l-a baut si pentru prima data in aproape 2 ani, donsoara mea a dormit de la 9 la 7 legat. in 2 luni a reusit sa se intarce singura, n-am fortat-o, n-am refuzat-o cand a vrut, lapte ar mai fi fost si inca mai e, dar mi-a ajuns si mie. nu ma mai tin pingelele sa ma trezesc noaptea de tzspe ori.
Sabina si Amalia
300 spune:
Hai mai! Anda imi sfredeleste celalalt sfarc si nu mereu e foarte placut dar cand n-o las plange de ti se rupe sufletul, zici ca n-o las sa suga. Oricum Dimitri rulz, sa scoata el lapte manual :)) Cred ca ti-ai vandut pompa, deja n-are sens s-o mai tii.
angelynna82 spune:
Seara buna![]()
MonycaC m-am topit, ai doua minuni frumoase foc mami, capul sus se va rezolva problemele cu Eva
Lala mai mai da' ce dulci sunt
Muuh, 300, Lala am ras la intamplarile voastre legate de tzitzi
, Crina mea a redevit atasata de tzitzi, baga mana, le mangaie si le pupa
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica