Bobocei de sept-oct 2008 (297)
Raspunsuri - Pagina 12
Joy21 spune:
Buna seara!
Felicitari Rox si July, va doresc bebelusi cumintei si papaciosi. Sa va traiasca comorile!
Angy,
, unde-i capacul ala sa inchidem butoiul? Stai departe de el, ca e bau-bau inauntru ![]()
Monica, multa rabdare si putere iti doresc 
Anca, bine ati revenit, asteptam pozici.
Andy. inca nu am descarcat pozele dar imi fac eu timp... 
Eu am avut ceva emotii cu Sofia acum 2 zile ca mi-a facut febra mare, pentru prima oara. 39,3 Mi-am dat seama ca avea starea generala proasta si ardea la fata era somnolenta, gemea. Se vedea pe fata ei ca se chinuie. Au fost 2 reprize si au scazut cu nurofen si a doua cu panadol. Alte simptome nu a mai avut si vad saliveaza la greu, deci cred ca e randul 2 de maselute de vina. Sper sa iasa fara alte incidente.
Si intr-o nota mai vesela, Sofia e foarte vorbareata. Am fost astazi la tara, si se juca de una singura: "Buna ziua. Aveti un castravete pentru Sofia?" Evident m-a pufnit rasul cand am auzit-o.
Sau in avion, cand am plecat in vacanta, langa noi s-a asezat o tanti fff grasa, abia o cuprindea centura de siguranta iar fundul si coapsa se revarsau si pe scaunul nostru. Sofia, cand vede ca se aseaza, arata cu mana spre ea si intreaba cu voce tare: "Burta?" Am intors si eu capul si am ras, ce era sa mai zic...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
20+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
gaia.nevia spune:
Ange, vezi mai multe detalii aici http://www.fermaanimalelor.ro/contact
se pare ca ar fi si un microbuz, 547.
Sunt cateva tarcuri cu animale, si pentru joaca, cateva pavilioane cu umbra, leagane, tobogane, o casuta , iarba si niste nisip. Tractorase, magarusi de cauciuc. Un magazin de suveniruri educative sau doar dulci.
Radu a parut interesat de iepurasi si de caluti, le-a zis la toti HAM-HAM, si CAUUUU!!!
O vacuta frumoasa-frumoasa de parca era de plush a primit apelativul corect: MUUUU!
anca81 spune:
Gagici, a dat careva copiilor Infant Formula de la CaliVita?
Sa va traiasca puiutii July si Rox! Ce frumos, mi-e dor de bebe mititel 
Babytza, sincere condoleante pentru prietenta ta...e cruda viata uneori...

Sunt pasare de noapte 
Carla &
mami
Monyca.C spune:
Buna fetelor !!!
Multumesc mult pentru sustinere si sfaturi, Gaia, Paula, Niko, Angelyna, Lala, Joy, sper sa nu fi uitat pe cineva, sunteti niste dragute ca de fiecare data..ma intrebati de Eva..nu, nu merge la cresa, sunt singurica, soacra a plecat acasa, m-a ajutat si ea draguta f mult, nu mai putea sa stea, ii era fff dor de tara, de casa, de familie..de prietene..![]()
Anca imi pare rau nu stiu ce sa-ti spun de ea, nu am auzit..
, poate cunosc fetele mai multe..
Ada, sa inteleg ca si la 3 ani, Eva va reactiona la fel ??? ma gandesc totusi ca la varsta asta ma pot intelege cat de cat cu ea..
Lala am incercat toate metodele cu Eva, cand doarme baiatul ii dedic tot timpul meu, ma joc cu ea, cantam impreuna, ne uitam la desene, pare intelegatoare atunci..e, fix cand apare baiatul in peisaj uita de toate si nimic nu mai prezinta interes, poate vreo metoda de al impunge, impinge, plesni si daca nu reuseste cu el, ma composteaza pe mine..astept atat de mult perioada in care am sa ma pot intelege cu ea...
Ma surprinde totusi acest comportament al ei avand in vedere ca ea nu este si nu a fost un copil agresiv, niciodata nu a impins sau dat in cineva, scria mai de mult EvaF de baietelul ei, dar din pacate nu am avut timp sa-i scriu, poate citeste acum, ca Noah este foarte linistit si cumintel, nu se asteapta sa reactioneze agresiv la venirea bebelusului..asa e si Eva afara cu ceilalti copii, ea mai degraba sta s-o impinga, sa-i dea o palma si nu reactioneaza in nici un fel, era afara cu sotul si mi-a povestit ca s-a intalnit cu o fetita de varsta ei care dupa un timp i-a dat un pumn in cap si ea mititica nu a facut nimic altceva decat sa puna buzita si sa se intoarca trista la tati..alta a lovit-o cu piciorul si-a impins-o..de fiecare data se intoarce trista la noi si mi-e o mila de ea de ma taie plansul..deci cu Nicolas nu stiu de ce reactioneaza asa, poate e gelozie si ea este prea mica sa si-o poata stapani..
Nu am dus-o la cresa pana acum din mai multe motive..chiar daca am vrea, nu as gasi loc in ruptul capului acum, trebuie sa ne inscriem din timp si daca avem noroc.. in toamana cand poate imi va trece vitejia mea si accept ceea ce mi-a sugerat sotul cand am venit aici si anume de a o inscrie la o cresa, m-am incapatanat ca pot sa am grija de amandoi si de ce sa nu recunosc m-am gandit ca, cu banutii care-i dau la cresa, care nu-s deloc putini ![]()
pot sa fac altceva..cat am fost gravida a stat soacra cu noi, nu m-as fi descurcat cu burtica si cu Eva..Am zis sa scap de burta si ma fac superwoman !!! dar na' cred ca pana in toama imi trec mie ''vitejiile'' una doua![]()
Am pus cateva poze noi putin mai jos, atasez direct link-ul..![]()
http://family.webshots.com/photo/2084769860103994286OcudJw
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
si
mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
babytza spune:
Neata 
Cafea calda
si gogosi proaspete plus pepsi 
Monyca cred ca iti este foarte greu singurica cu copiii
Soacra nu mai poate sta la voi o perioada sa te ajute ? ![]()
Am vazut pozele cu voi
Eva e ca o papusica desprinsa din paginile unei reviste 

Iar Nicolas este un grasunel delicios 

Iti doresc din suflet sa se mai linisteasca Eva si sa stai si tu linistita ca nu ii face nimik puiului mic 
Ramo asta am vazut si eu cand am ajuns la Roxi : bebelusii aliniati la geam in patuturile lor, dormind ca niste mici ingerasi
Si Denis era cracanat , ascuns printre paturici ![]()
Joy mai ce dor imi e de voi
Asa rau imi pare ca nu mai veniti deloc prin Ioanid 
Anca bine ati venit
vrem poze din concediu 

Edit : Joy voi macar baliti natural din cauza maselelor...noi o facem cu intentie
De cateva zile scuipa piciul peste tot . Isi strange saliva in gura, apoi cand e suficienta ca sa lase urme in jur (precum un melc ) scuiiiipa nene ......
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
nausica voi ce mai faceti ? Mai treci pe aici cand ai timp 

Babytza si puii
Valentina
David
lala77 spune:
Gaia, loc ar fi de parc; ferma are 16 ha-doar curtea insa cam departe de clienti.
Si oricum ne-au anuntat acum sa stam pe faza ca azi pe la 16 decid ce anume inunda; cica fac deversari controlate si cred ca nici ei nu prea stiu pe unde se duce apa ca noi nu suntem in Insula Mare a Brailei, ci pe partea cealalta. Asa ca pana maine s-ar putea sa fim in apa.
Nu mai spun cam cati bani pierdem daca se intampla...Nici nu vreau sa ma gandesc.
Merg sa culc fetele si cand se trezesc om vedea ce mai facem.
Nocom spune:
Buna dimineata,
babytza multumim de tratatie!!Auzi tu la ea, gogosi la ora 7 dimineata!!! 

Monyca ce scumpei sunt puiutii tai!! 
imi pare rau ca ti-e asa de greu, sper sa treaca repede perioada asta sis a te bucuri din plin de minunile tale. Si eu cred ca cresa este ceva necesar, atat pentru Eva cat si pentru voi! 
lala off, sper sa nu fiti tocmai voi aia inundati!! va tin pumnii sa fie bine!! 
o duminica faina va doresc!!
mirabilandia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C Buna fetelor !!! Lala am incercat toate metodele cu Eva, cand doarme baiatul ii dedic tot timpul meu, ma joc cu ea, cantam impreuna, ne uitam la desene, pare intelegatoare atunci..e, fix cand apare baiatul in peisaj uita de toate si nimic nu mai prezinta interes, poate vreo metoda de al impunge, impinge, plesni si daca nu reuseste cu el, ma composteaza pe mine..astept atat de mult perioada in care am sa ma pot intelege cu ea... Ma surprinde totusi acest comportament al ei avand in vedere ca ea nu este si nu a fost un copil agresiv, niciodata nu a impins sau dat in cineva, scria mai de mult EvaF de baietelul ei, dar din pacate nu am avut timp sa-i scriu, poate citeste acum, ca Noah este foarte linistit si cumintel, nu se asteapta sa reactioneze agresiv la venirea bebelusului..asa e si Eva afara cu ceilalti copii, ea mai degraba sta s-o impinga, sa-i dea o palma si nu reactioneaza in nici un fel, era afara cu sotul si mi-a povestit ca s-a intalnit cu o fetita de varsta ei care dupa un timp i-a dat un pumn in cap si ea mititica nu a facut nimic altceva decat sa puna buzita si sa se intoarca trista la tati..alta a lovit-o cu piciorul si-a impins-o..de fiecare data se intoarce trista la noi si mi-e o mila de ea de ma taie plansul..deci cu Nicolas nu stiu de ce reactioneaza asa, poate e gelozie si ea este prea mica sa si-o poata stapani.. Nu am dus-o la cresa pana acum din mai multe motive..chiar daca am vrea, nu as gasi loc in ruptul capului acum, trebuie sa ne inscriem din timp si daca avem noroc.. in toamana cand poate imi va trece vitejia mea si accept ceea ce mi-a sugerat sotul cand am venit aici si anume de a o inscrie la o cresa, m-am incapatanat ca pot sa am grija de amandoi si de ce sa nu recunosc m-am gandit ca, cu banutii care-i dau la cresa, care nu-s deloc putini pot sa fac altceva..cat am fost gravida a stat soacra cu noi, nu m-as fi descurcat cu burtica si cu Eva..Am zis sa scap de burta si ma fac superwoman !!! dar na' cred ca pana in toama imi trec mie ''vitejiile'' una douaAm pus cateva poze noi putin mai jos, atasez direct link-ul.. http://family.webshots.com/photo/2084769860103994286OcudJw Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic mic Nicolas Timotei (20.04.2010)poze cu printesa mea si nu numai Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga... |
Chiar daca nu prea sunt "in apele mele",am sa iti scriu o povestioara pe care am auzit-o de la un psiholog de copii si mi-a prins tare bine in gestionarea relatiilor intre Stefan si Izabella mai ales la inceput.
" Se facea ca era odata un cuplu ..ce parea sa fie perfect doar el si ea de ani buni ...se intelegeau de minune... cind intr-o zi sotzul ii spune sotiei..sa stii ca de miine in familia noastra va mai veni o femeie..ea va locui la noi ..va dormi cu noi..va sta cu noi la masa...iar tu va trebui sa o iubesti, sa o ajuti, sa ai grija de ea ..etc. Eu va iubesc la fel pe amindoua..si am sa te rog sa o primesti cum se cuvine "
imagineaza-ti ce e in sufletul acelei sotii...cam astea sunt sentimentele care o pot incearca pe Eva
Chiar daca exemplul e un pic fortzat, pe mine m-a ajutat destul de mult...si sper sa te ajute si pe tine
si putere mami
lala77 spune:
Pun un filmulet cu mandrele la masa; nu prea se vede bine ca daca se prind ca le filmez au "trac".
Si fac numai prostii.