Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alexa te astept cu rezultatul!
Cat despre vise....eu ce sa mai zic,tot visez sarcini oprite din ev

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor eu scriu pe forumul celalalt dar am zis sa intreb si aici daca e cineva cu Rh negativ - sotul pozitiv sau daca vreuna a descoperit in sarcina atafilococul agalactiae?
Sunt insarcinata in 8 sapt, am avut un hematom dar s-a resorbit si fac clexane de 0,2.
Pupicesc toate burticile si viitoarel burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Fetele haideti ca am ramas datoare: va spuneam ca bebelina mea avea retard 10 zile ... intr-adevar mi-au crescut dozele, acum probabil am cea mai mare: fac 0,8 seara zilnic si 0,4 dimineata o zi da una nu.
Am fost azi la eco si am mai recuperat din retard, am ajuns la - 6 zile si cel putin pe hartie fetita are peste 2,6 kg !

Sunt f happy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Super,Ana!
Felicitari,tineti-o tot asa!
Oricum mai ai atat de putin si o sa o ti in brate!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Sar'na Letzy !

Se pare ca e chiar ff putin, aseara am pierdut dopul gelatinos
Sper sa mai rezist totusi o saptamana, sa intru si eu in 37 de saptamani ...

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy80 spune:

Paulapor, cum a nascut didiloo? ce fel de anestezie? cu cat timp (ore)inainte a oprit clexane?
Sa o feliciti din partea noastra!!
Cu bine, Oxy, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Ana Perianu sa fiti bine si sa cresteti mari ... mai e putin

Didiloo a nascut cu cezariana, cu o zi inainte dimineata a luat ultimul Clexane iar nasterea a fost la ora 13:30, deci cam 30 de ore fara Clexane de 0.4. Din cate stiu cu anestezie rahidiana. Nu au fost probleme de sangerare.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Acum ma pregatesc si eu sa plec de la serviciu, ma duc spre fundeni sa iau rezultatele, desi mi-au spus ca dupa 15.30-16, am sa ajung mai devreme si daca e astept.Pupici.
Vin diseara cu vesti.

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Alexa te astept cu rezultatul!
Cat despre vise....eu ce sa mai zic,tot visez sarcini oprite din ev

27+

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor,chiar daca este off topic, postez si aici, caci la gravidute prin fiv cred se intra mai rar: ce analize v-au recomandat medicii in trim. II de sarcina, in afara de cele de sange? Mie mi s-a nazarit sa fac secretia vaginala si nu stiu daca sa fac si cultura de secretie sau cultura de col.
Recoltarea pt cultura de col ar putea sa duca la deschiderea colului?

18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa va scriu si eu care este rezultatul analizelor de la Fundeni. Valori nenormale au iesit la Fibrinogen Multifibren U . Normal este intre 200 si 400 iar mie mi-a iesit 631.09, iar la aPTT Pathromtin SL (26-36) si mi-a iesit de 16.60 sec.
Dr Uscatescu mi-a dat doua sapt sa iau aspenter si omega 3 pe langa elevit. Iar dupa 2 sapt sa merg dupa ce vb cu dr Haiduc , pt ca i-au scris un bilet in care propun o minidoza LMWh(sper ca am inteles bine ce scrie) tip fraxiparina 0.3 ml ? Cred ce am scris corect. Voi ce parere aveti? Mi-au spus ceva de heparina cred ca e vb de LMWh. Dac aia cum se face? Injectii? Dar nu mi-au spus nimic altceva. Voi ce credeti ca am. Pentru ce se fac toate astea?

26+

Mergi la inceput