Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alexa nu e nevoie sa platesti nimic ,daca chiar iti cere(desi nu cred)ii spui ca o aduci ca nu ti-ai gasit medicul de familie/ginecologul si ca te-a ingrijorat foarte tare ultima echo.Eventual poti sa ai ceva atentii pt asistenta si dr.Asistenta care se ocupa de gravidutze este mai invarsta si tunsa scurt.E foarte draguta.
Ar fi bine sa ajungi pana in ora 10.Daca nu ma insel recoltarile se fac intre 6-10.E posibil sa fie aglomerat dar o sa vezi ca e o atmosfera foarte placuta acolo cu atatea gravidutze.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ma poti ajuta te rog, cu ce trebuie sa am scris pe biletul de trimitere? Sau imi trebuie bilet de analize? Ca poate ajung totusi la medicul de familie.

25+

Mergi la inceput

Pe al meu era trecut"suspiciune trombofilie"
Dar sincera cred ca poti sa mergi si fara.Decat sa mai amani vizita la Fundeni din cauza medicului de familie mai bine mergi fara.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Multumesc mult. Ma duc maine dimineata la 6.30-6.45 voi fi acolo, cu sau fara bilet de la medicul de familie. Daca e le platesc si gata. Daca totusi ajung ii spun sa imi dea trimitere pe care sa scrie suspiciune trombofilie si gata. Daca e le platesc si scap mai repede de dubiul asta. Iau toate analizele la mine si toate ecografiile.

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Pe al meu era trecut"suspiciune trombofilie"
Dar sincera cred ca poti sa mergi si fara.Decat sa mai amani vizita la Fundeni din cauza medicului de familie mai bine mergi fara.

27+

25+

Mergi la inceput

Bafta Alexa!

27+

Mergi la inceput

Sa fie. Am sunat acolo si mi-a sp ca nu imi trebuie decat ecografia si dosarul cu restul analizelor. Nu imi trebuie trimitere de la medicul de familie. Si sa ma duc joi intre 6 si 7 dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Bafta Alexa!

27+

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

S-a nascut bebe Andrei, bebe de Didiloo in jurul orei 13:30 un bebe de nota 10, 3.900 g, sanatos si frumos (l-am vazut). Mamica este bine, nu au fost probleme, este emotionata si fericita.
Bebe Andrei sa cresti mare, sa fi sanatos sa aduci multa bucurie parintilor, mami sa ai laptic pentru bebe sa te faci repede bine si sa te bucuri de micutul tau.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Multa sanatate, lui bebe Andrei si parintilor. Sa le aduca numai bucurii.

Azi dimineata la 6.30 am fost si eu la recoltat sange la Fundeni. Mi-a oprit dosarele si m-a chemat maine dupa amiaza pentru rezultate. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Azinoapte am avut un vis tare urat. Am visat ca nascusem, dar nu imi aduceam aminte cum am nascut, pentru ca eu cand m-am trezit bebe era langa mine si era baietel, nu mai era fetita. Imi puneam fel si fel de intrebari, cum de e asa maricel ca la ultima eco avea 600 grame. Ma gandeam ca l-am nascut la 6 luni si sa imi spuna cineva, ce s-a intamplat, sigur e sanatos?

Offf. Doamne. O fi pentru ca m-am gandit toate zilele astea pana iau rezultatul de la Fundeni ca sa nu aiba bebe ceva?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Alexa nu te speria, mai ales ca zici ca l-ai visat ca era maricel, inseamna ca mai sta acolo ... e normal sa visezi ca nasti pt ca gandurile tale merg in mod sigur deja spre nasterea care se apropie.

Ai incredere si nu fi superstitioasa.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010

Mergi la inceput

Multumesc Paula pentru incurajari.

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

Alexa nu te speria, mai ales ca zici ca l-ai visat ca era maricel, inseamna ca mai sta acolo ... e normal sa visezi ca nasti pt ca gandurile tale merg in mod sigur deja spre nasterea care se apropie.

Ai incredere si nu fi superstitioasa.

26+

Mergi la inceput