Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Da paula, e super in regula bebelina.
Si mie dr mi-a zis ca mai conteaza si greutatea mea la nastere si intr-adevar si eu am fost f micuta.

Deci am studiat si forumurile de trombofilie din afara si la fel am gasit: fetele fac cezariene programate si isi intrerup injectiile dinainte. Daca nu au timp, fac anestezie generala

Cred ca ar fi interesant sa trecem asta pe prima pagina. E important sa nu te ia prin surprindere o asemenea veste.

Eu mi-am dorit mai mult ca orice sa fiu prima care-mi vad minunea si ieri am ramas muta cateva ore cand m-am gandit ca voi fi ultima care o vede.

Oricum, m-am decis ca daca bebelina mai recupereaza din retard si ajung aproape de saptamana 38 cu o greutate estimata rezonabila, nasc in 38 si 2 zile programat, cu dr mea.

Daca nu, merg la risc si asta e, voi avea parte de o serena anestezie generala si de o dr pe care nu o cunosc (care o inlocuieste pe dr mea in concediu)

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ana Perianu, cred ca ar fi bine sa mai vorbesti si cu alti medici vis a vis de medicamentele care pot contracara efectul anticoagulantului. Ma gandesc ca dr la care merg eu (catalin haiduc) nu mi-ar fi spus ca exista antidot, fara sa fie asa ceva. Probabil dr. Uscatescu ar fi cea mai in masura sa fie intrebata despre asta.

Terry multumesc de info! Cum e cu bebe acasa? Cred ca superb!

Pupici la burtici,

Felix 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna.

Cum se manifesta trombofilia? De fapt ce e ea?
Mie la ultima eco facuta ieri mi-a spus ca am placenta cu mici lacuri vasculare. Aveti idee ce inseamna asta? Si daca poate afecta fatul? Bebelusa mea e mai mica cu 10 zile, desi pana la eco de 18 sapt era mai mica doar cu 3 zile. Poate fi asta o cauza?

25+

Alexa mergi cu toata increderea la Fundeni la dr Uscatescu.Iti va face un set de analize din care sigur veti afla daca ai asemenea problema.
Analizele nu te costa nimic.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Felix - azi am fost la Fundeni si mi-a zis acelasi lucru ... nu mai inteleg nimic. Mai ales ca eu am de doua ori pe saptamana 0,8 + 0,4 si in rest 0,8 ...deci ar fi fost un confort psihic sa stiu ca se poate

Mie mi-a marit intr-adevar doza, mi-a dat scrisoarea medicala pt nastere, etc.
In plus, m-a asigurat ca un retard de genul asta e in grafic si sa nu-mi fac griji. Asa ca ...ma straduiesc in acest sens

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

la 6 luni mi-a zis doctorul ca voi naste prin cezariana.acu o luna a zis ca se poate si nat.sunt >confuzata>. oare uscatescu cum recomanda?

mami de , premiata la concursul de dans 32+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Se face programare? Sa merg pana ajung pe 20 la dr Catalin haiduc la consultatie? Rezultatul il iei in aceiasi zi? Ma puteti ajuta cu un nr de tel? Imi trebuie trimitere de al medicul de famlie sau ceva?

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna.

Cum se manifesta trombofilia? De fapt ce e ea?
Mie la ultima eco facuta ieri mi-a spus ca am placenta cu mici lacuri vasculare. Aveti idee ce inseamna asta? Si daca poate afecta fatul? Bebelusa mea e mai mica cu 10 zile, desi pana la eco de 18 sapt era mai mica doar cu 3 zile. Poate fi asta o cauza?

25+

Alexa mergi cu toata increderea la Fundeni la dr Uscatescu.Iti va face un set de analize din care sigur veti afla daca ai asemenea problema.
Analizele nu te costa nimic.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Anto spune:

Buna.
Referitor la intrebarile tale:
- nu e nevoie sa-ti faci programare. Te duci de dimineata acolo (ideal ar fi pe la 6.30-7) si explici care sunt problemele tale. E necesar sa ai toate analizele, ecografiile la tine. Vor ramane la ei pana vei veni sa-ti iei rezultatul, de obicei in aceeasi zi intre 15 si 17. D-na doctor Uscatescu are nevoie de toate analizele tale, pt a avea o imagine cat mai buna.
- nu e nevoie de trimitere. Eu prima data am fost cu trimitere, insa nu aveau nevoie de ea...
Daca te mai pot ajuta cu vreo informatie sa-mi spui

17+

Mergi la inceput

Alexa parerea mea e sa nu mai amani deloc.Plus ca e foarte simplu,te duci dimineata sa-ti recolteze si dupa-amiaza iei rezultatul.In cel mai rau caz te trece pe Clexanne.
Daca poti sa te duci cu trimitere de la medicul de familie/ginecolog ar fi bine daca nu poti sa stii ca sunt foarte dragute asistentele de acolo.
Sa ai la tine un dosarel cu eventuale analize facute dar mai ales cu echografia din care reiese retardul de crestere(mai bine ia toate echografiile).
Eu am nr de tel al As Viorica dar nu pre raspunde la tel.
Poti sa-i scri un email dr Uscatescu dar parerea mea e ca pierzi timp pretios.
Daca vrei sa ma mai intrebi ceva,oricand.

27+

Mergi la inceput

Eu n-am avut niciodata programare facuta,te duci cat mai de dimineata poti,chiar si de la 7.
Rezultatul e gata in aceeasi zi dar dupa-amiaza.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Daca ma duc fara trimitere trebuie sa platesc analizele, nu? Cam cat m-ar costa? Doar de scarba sa nu mai stau la coada la medicul de familie, pt ca la Haiduc ajung pe 20.08 si pana atunci as vrea sa am rezultatele. Dar imi poti da mai multe detalii unde la Fundeni? M-as duce maine dimineata. Dupa ce ora? Sau pana la ce ora e la pranz?

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Eu n-am avut niciodata programare facuta,te duci cat mai de dimineata poti,chiar si de la 7.
Rezultatul e gata in aceeasi zi dar dupa-amiaza.

27+

25+

Mergi la inceput