Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
ROXANITZO, fata, eu nu mai sterilizez nimic la dozatoarele alea de lapte praf. E adevarat ca le-am pus in solutie sterila la inceput, dar acuma le sterg cand e cazul si atat ca prea ma muncesc si am senzatia ca in zadar. Nu se murdaresc intr-atat incat sa fie nevoie sa le sterilizez de fiecare data.
Legat de suc, eu i-am dat in primele zile cu lingurita, apoi am trecut la paseuri.
dayanara spune:
rebiana inseamna ca are al meu ceva, ca nu se deschide pagina
ina poate de 6 luni in sus cand incepe sa manance solid o sa fie mai bine
m.au enervat alea de la farmacie ca nu.ai adus aparatele si mi le.am comandat pe net
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
Ma, m-am suparat fleasca azi-noapte. Barbatul meu la 3 noaptea s-a mozolit la greu cu Autan Family. Dar mirosea rau!!! Nu asa de bun simt. Or noi dormim in camera cu bebe. Asa ca, m-am sculat sa vad daca il deranjeaza. Culmea ca in coltul cu patul lui nu prea mirosea, dar in restul camerei era nasol tare.
Am deschis eu geamul, dar tot imi filau circuitele cu gandul la bebe si la miros. Asa ca, mi-am luay plodul si m-am mutat cu el in alta camera.
Dimineata eram chiauna ca nu obisnuiesc sa dorm cu el si am stat cu grija. Zau, daca nu-mi venea sa bat la barbat ca la fasole.
Daca i-a facut rau copilului cu mirosurile alea?!
Doar ma stie dilie, chiar imi da teme asa gratis?!
miria_cristina spune:
ASTEROPI - Cu sau fara lentile (ca stii, ca si eu m-am intrebat daca o avea, desi in toate are ochii astia) e frumos fata, chiar de n-o fi genul meu.
dayanara spune:
miria prima data am vrut sa ma mir de exagerare, dar am zis sa fiu obiectiva ca nici eu nu-s mai breaza :)))) asa ca tac, ca le am pe ale mele si nu.s putine
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
BUMBITZO - Tare frumosi ati fost! Si foarte frumoasa petrecerea. S-a vazut ca va simtiti bine. Felicitari!
S-a ocupat cineva de organizare sau numai voi, ca am vazut si prin biserica decoruri de botez. Cam cati ati fost?
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de ieri: Albert Krisztian (de mami Child), Jane Carolyn (de mami freedelia), Silvana Aroa (de mami Dayanara), David Stefan (de mami lariana) si Brianna Maria (de mami ladyD)!
La multe lunite si anisori si sarbatoritului de azi: Eric Andrei (de mami Bianka1)!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ma da eu sunt exagerata cu bebelusul cat e mic, eu asa cu mine nu.s cand nu sunt gravida, evident
abia astept sa ajung acasa in romania sa mananc mici de la taraba in piata:))) aia suntb adevarati!
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
ROXANO- Lasa-ma, fata, ca acuma nu mai dorm de grija Autanului. Am incheiat-o cu blitzul.
dayanara spune:
multumim ioanact
POZE
AMr...2kg