Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
nafi probabil din cauza caldurii sa pape mai putin!
Ina_3040 cum e vremea la Brasov?
POZE RECENTE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
fetelor, care v.a venit cm, e regulat sau?
mie mi.a venit la 1 luna si ceva dupa nastere, nu mi.am notat ca nu e cazul de ramas etc, eu folosesc prezervativ, dar de atunci nu mi.a mai venit...sa mai astept pana se regleaza?
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Rebiana interesant site-ul!
POZE RECENTE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara fetelor, care v.a venit cm, e regulat sau? mie mi.a venit la 1 luna si ceva dupa nastere, nu mi.am notat ca nu e cazul de ramas etc, eu folosesc prezervativ, dar de atunci nu mi.a mai venit...sa mai astept pana se regleaza? roxana si ![]() ![]() POZE AMr...2kg |
Dupa 1 luna jum de la nastere am avut o zi in care am sangerat (nu stiu daca a fost CM). Asta s-a intamplat in Mai. Terminasem lohiile, iar dupa 1 sapt s-a intamplat asta.
Luna trecuta nu am avut nimic.
Vad luna asta.
POZE RECENTE
ALINA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
miria_cristina spune:
ROXANA - Mie abia cuma mi-a venit prima data, dar a durat ceva mai mult si a fost foarte abundent. Sper ca la o luna sa mi se regleze, ca sa stiu cum sa procedez cu anticonceptia ca acuma habar n-am.
Mai, am o dilema. Alta!
Vreau plasa pentru tantari la carut si nu stiu decare sa iau. In plus, sunt nesimtitor de scumpe. Pai, chiar am furat banii, ca sa dau aproape 70 ron pe ea?
bordeancavio spune:
dayanara, raspund pe fuga, mie mi-a venit acum prima data, adica la 2 luni de la nastere, si vad ca tot tine... adica de obicei tinea max 1 saptamana, acum de vreo 8-9 zile sa nu exagerez nu se mai termina... ce naiba o avea. am notat cand a venit sa vad cum se regleaza. eu iau anticoncepitonale, mi-a dat dr la control de 6 sapt, asa ca poate influenteaza si alea.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
CoriMami spune:
Buna,
Ina si fata mea a inceput sa se trezeasca noaptea des, dar eu ma intreb daca nu cumva facea asta si inainte si nu sesizam eu pt ca dormeam in camere separate. Acum fiind in deplasare, dormim in aceeasi camera.
Aseara s-a culcat la 21, la 2.40 isi sugea atat de tare degetul ca m-am simtit si m-am dat jos din pat pt alaptare, la 6 am arunca din calcaie in pat..asa ca iar m-am deranjat. Dar nu a plans...deci daca eram in alta camera, poate adormea la loc??
La Bucuresti dormea de la 21 la 7 am, cel putin asa credeam eu
Alina...nu stiu daca de la Galafor s-a imbogatit secretia, dar am mai mult lapte, chiar azi in miezul zilei s-a intarit un san. Oricum odata inceputa cutia am de gand sa o termin...o fi buna de ceva
In rest...azi eu si Petala, singure si triste la buni acasa. Buni a plecat la Tecuci sa-si faca de cap cu niste prieteni, ....iar tati..s-a dus cu cumnata si iubitul ei la munte, unde era si socrul meu...si mai pretindea ca se topeste de dorul nostru ca suntem la Galati..
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
GabyHila spune:
Kossir imi poti spune cat costa uleiul de argan in Maroc? a facut minuni pt pielea mea. aici dau 50 de lei pt 50 ml.
asa mi-as cumpara vreo juma de kil...
fetele sa ma iertati ca nu scriu. plec la bunica imediat!!!
dayanara spune:
multumesc fetelor care mi.au raspuns cu cm, va rog cand vine a doua oara sa.mi spune.ti la cat a venit
gaby drum bun
azi am stat pe acasa am profitat si.am curatat juma` de casa bine de tot
fetele la al doilea bebe cand a venit cm...la cat timp a venit regulat? ma tot gandesc de ce nu mi.a venit pana acum...
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
2anke spune:
Buna seara fetelor
veste bunuta ca ne iese si noua un dintisor veste rea ca nu-s dintii din fata ce ies normal ci cred ca-i un canin (jos stanga), ca maseluta prea de tot . Voi ati mai auzit sa iasa primul dinte canin? Tot vedeam un punct alb in gurita si m am gandit sa pipai cu degetul si se simte f bine. Din pacate numai peste ca 2 sapt avem programare la control la dr, de fapt o sa merg cu baiatul mierc si o sa intreb atunci. DIntii din fata nu se simt deloc. Ma si miram de ce baleste atata dar pt asta nu plange mai mult ca de obicei.
La Lucas au iesit normal dintii, primii la 5 luni, incisivii centrali de jos.
Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si
Lucas 5 ani