Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

kossir daca a crescut 600 g intr-o luna mi se pare f ok, ca dupa 3 luni nu mai cresc la fel de mult. Eu nu as da completare in locul tau - nu uita ca biberonul e inceputul sfirsitului alaptarii, vei fi stimulata mai putin si vei produce si mai putin... Dar tu esti cu ea si vei simti clar ce trebuie sa faci - daca consideri ca o infometezi, da-i completare, daca nu, nu.

Eu am tot avut scaderi de lactatie dupa 2 luni, crestere mult mai lenta in greutate, dar am alaptat mai des si acum am zile cu f mult lapte. In zilele cind ma agit mult am sinii f moi, parca goi, dar vad ca Floricica inghite ceva, deci totusi e lapte - cica cel mai mult se produce chiar in timpul alaptarii, asa a zis dra mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata. Intru repede sa ii zic lui Carmen ca noi avem aparatul asta de tantari http://www.shopmania.ro/magazin~online-echipament-pentru-copii-si-bebelusi~produs-aparat-anti-tantari-pentru-copii-joycare~p-8031105.html si sunt multumita de el. Plus ca e si luminita de veghe.
Revin mai tarziu daca ma lasa piticotul.

Edit: Da tu cautare pe net si il gasesti si mai ieftin. pe mykids. ro e 54 de lei. Imi ia ca reclama linkul ala.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata!
Kossir, intaresc si eu ce spune Vladi, nu te grabi cu bibe daca fata e vesela. 600g e f bine, Petala in toata luna a3a de viata a luat 300g si arata f bine, desi si eu m-am cam timorat cand am vazut cantarul.
Si eu am tzitzi moi la multe mese din cursul zilei, dar dupa ce trage vreo 3 minute, tasneste laptele, semn ca se produce pe loc. Trebuie doar rabdare!
Acum o saptamana, ca si tine, am avut impresia ca gata laptele...zilnic ma rugam sa fie mai mult la urmatoarea masa, si vad ca si rugaciunile ajuta
Iar eu mai sustin lactatia cu ce pot, de o saptamana iau pastile Galafor...sa fie acolo. Beau minim 3l de apa pe zi..ca e si cald, nu gluma.
Fata vad ca e multumita si umple pampersii la greu.
Despre tantari, am luat aparat Baygon cu pastile, cica ar fi naturale...il folosim de 2 saptamani si nu a mai piscat-o nimeni (prima zi cand am venit la buni nu am avut si au si atacat-o 3 obraznici)

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir eu caut acum aparat pt tantari tot pt romania si am vb la farmacie sa.mi aduca 2 de chicco unul de interior cu ultrasunete si unul care se agata de carucior
am intrebat de creme pt tantari si mi.a zis ca normal , aici, statul ii obliga sa puna pe toate cremele pt insecte 2 ani +, deci a nu fi folosite sub 2 ani, pt ca ei isi sug degetele sau mana, dar si in cazul in care apuca sa linga un pic nu are nimic, atata timp cat e o crema chicco sau pt copii...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

MERCI fetelor de raspunsuri. Este exact ceea ce gandesc si fac deja si eu, doar ca voiam sa "aud" ca nu sunt mama inconstienta. Stiti cum e toti in jurul meu zic sa ii dau copilului mancare, ca sunt incapatanata, ca nu ascult sfatul nimanui, etc.
M-ati linistit (desi stiam raspunsurile in proportie de 90%, aveam nevoie sa le vad), acu pot sa fac fata .
Merci si tie Oana pentru promptitudine . Am si facut comanda

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
-cica cel mai mult se produce chiar in timpul alaptarii, asa a zis dra mea

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Buna!

Da! Asa patesc eu, zic ca nu am lapte ca am sanii moi, dar cand o pun sa o alaptez atunci se produce laptele.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Iar eu mai sustin lactatia cu ce pot, de o saptamana iau pastile Galafor...sa fie acolo.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Sunt bune pastilele de Galafor? Simti diferenta?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Aici murim de caldura! cu AC si abia sunt 28.5 grade in casa!

Ieri am luat cantarul de la farmacie sa vad cat mai papa musiu Ricky caci am observat ca nu prea e papacios ca inainte. in ultima saptamana a luat 140 grame fata de 250-300 gr cat lua inainte. am pus-o la inceput pe seama vaccinului dar acum vad ca papa mai putin ca inainte. chiar si cand am sanul plin abia daca papa 100 ml cand acum o luna manca 140-170 ml dintr-o suflare.

Care sa fie cauza? a intrat deja in faza in care mananca mai putin sau e ceva ce-l face sa nu aiba pofta ca inainte? completare cu biberon ii dadeam si acum o luna ( la ultimele 2 mese de seara) dar la celelalte mese manca bine de la mine. acum si dimineata cand e lapte din belsug suge 10 minute si incepe sclifoseala. sa se fi smecherit si sa vrea sa ma determine sa-i dau doar biberon?!

Zilele astea daca vad ca nu mananca suficient de la mine desi am lapte, nu-i bag completare ca sa vad de intervine vreo schimbare.
Voi ati patit asa ceva cu puii vostri?! eu vreau sa-l alaptez in continuare la san macar 4 luni!

Ptr tantari eu am luat servetele umede de la chicco. nu le-am folosit inca...sper sa fie bune. iar suzeta am vazut ca-i place cea toata din guma tot de la chicco caci roade la ea pe toate partile

Va pupic, un weekend placut

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor va salutam si noi de la Brasov. toate bune si frummoase insa ma termina cu trezitul noaptea, de vreo o saptamana se culc a iarasi dupa 11 si la 2-2.30 se trezeste deja apoi iarasi pe la 5-6, apoi pe la 7, 8, si tot asa. ii vine laptele inapoi acru in somn si se trezeste imediat. nu mai stiu ce sa fac is termiata, desi ii dau completare LP la ultima masa ca ma gandeam ca nu se satura. noroc ca mai prind sa dorm ceva in timpul zilei ca ma ajuta ai mei.

e posibil la azi-maine 4 luni sa doarma asa putin legat?
citesc din urma si mai scriu, va pup pe toate!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana nu merge linkul, poti sa.l mai pui o data?

http://mysong.ro/product--luca--200.html

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput