Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 13
histamina spune:
e bine sa respecti ceea ce Biserica spune.
ana ai dreptate.
si eu tot la 40 de zile il botez pe Sebastian.nu petrecere ma intereseaza, ci crestinarea puiului meu.
imi place f mult troparul de la Boboteaza, care este si la voi si la noi(catolici): cati in Hristos v-ati botezat,/In Hristos v-ati si imbracat!
la noi botezul va fi cu gasca de prieteni, de oameni care ne-au fost si la bine si la greu alaturi, de mai bine de 15 ani.
nu punem accent pe fast.nu avem nici bani,dar am si declinat ofertele de a ne ajuta in acest sens.
e f importanta latura crestina a acestui eveniment.
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza ANAchiar tu ziceai mai devreme ca nu bagi in seama ce nu iti convine , ce faci acum? nu o mai stresa pe bebita ta ca si asaa facut ea efort la "datul tapetului jos " Burtica de 30 + |
Pai ma mai incing si io cateodata!

Ana
25+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
ana, si eu am zis ceva asemanator, pentru ca am vazut ca fetele de mai-iun au fost "fluturasi", iul-aug "delfinasi" si chiar inainte sa vina bebeii......nu stiu dar mi se pare ca never ever nu v-a fi aici vreun alint general/virtual pentru ca nu suntem toate on line, vad ca nici macar un compromis (virtual) nu putem face, pentru ca altfel, evident ca v-a exista mereu cate o mamica careia sa nu-i convina. Eu stiam ca majoritatea conteaza...hmmm 
Daca de la un asa subiect banal s-a creat o mare controversa, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand vor aparea bebeii....stiu ce vorbesc ca am mai trecut prin asta....fiecare mama cu parerile ei, brusc o sa avem impresia ca noi facem ce e cel mai bine, comod, steril etc
pt copilul nostru si toate din jur fac pe dos....fiecare are cel mai frumos, educat, cuminte etc copil
...apoi cu diversificarea de la 6 luni.....ohooo acolo alte discutii grele....ideea e ca nu trebuie sa se ajunga la jigniri si certuri, ne dam cu parerea si cine o respecta bine cine nu asta e....am invatat din experienta ca absolut tot ce se intampla in primii 3 ani cu copilul are repercursiuni dupa 10-15 ani (aici nu intra obezitatea care se vede chiar de la 3-4 ani)....
Ma duc sa-mi gasesc o activitate in afara internetului ca ma atrage sa intru aici si sa scriu....

23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui histamina e bine sa respecti ceea ce Biserica spune. ana ai dreptate. si eu tot la 40 de zile il botez pe Sebastian.nu petrecere ma intereseaza, ci crestinarea puiului meu. imi place f mult troparul de la Boboteaza, care este si la voi si la noi(catolici): cati in Hristos v-ati botezat,/In Hristos v-ati si imbracat! la noi botezul va fi cu gasca de prieteni, de oameni care ne-au fost si la bine si la greu alaturi, de mai bine de 15 ani. nu punem accent pe fast.nu avem nici bani,dar am si declinat ofertele de a ne ajuta in acest sens. e f importanta latura crestina a acestui eveniment. |
Din nou iti dau perfecta dreptate! Conteaza mai mult increstinarea copilului decat petrecerea de dupa.
Nici noi nu facem nus'ce chef,doar familia si cativa prieteni apropiati.
nici nu avem multi bani de cheltuit pe chefuri,si personal prefer sa-i iau ceva la copil decat sa-i dau la restaurant.
Cand merg la biserica de Boboteaza si canta troparul ,intotdeauna ma impresioneaza si plang.
Ana
25+
Maia Elena
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui alexuza CINE MA LAMURESTE SI PE MINE ....PANA LA URMA DUPA CAT TIMP ESTE BINESA BOTEZAM BB-II Burtica de 30 + |
pai se spune ca dupa 40 zile dar cu dezlegare de la preot, oricand. pt mine e un subiect cam "ciudat" ca la noi 'cate biserici atatea obiceiuri'

23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Fistiq spune:
Ioi, ce atmosfera incinsa!
Nu va mai suparati fetelor, sunt probleme mult mai grave pt care sa va faceti griji... 
In ceea ce priveste botezul, la noi e mai asa... ca trebuie sa facem si cununia religioasa, ca suntem doar civil cas. Dar n-am de gind sa pun accent pe asta, sa fie facuta cum se zice ca sa fim in buna regula si cam atit. Asa cel putin vreau eu, dar vom vedea ce o iesi. Ca la fel am vrut si casatoria civila, sa fie doar cu 2 martori, si a iesit cu vreo 4o de martori, de m-am si suparat
Nu prea sunt genul careia sa-i placa sa fie in centrul atentiei, asa ca speeeer ca partea religioasa a cununiei sa fie doar in biserica, ce citeste acolo preotul si restul sa se cheme botez, ca de fapt asa trebuie sa fie. 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+
cori_mic spune:
Buna fetelor, vad ca e cam tensiune aici.
Mie imi pare rau ca ati renuntat la tigrisori, dar daca se va face o lista cu optiuni, am dat si eu 2 ieri: ratuste / minuni de sept-oct. Si daca e sa votam, sa votam cum trebuie. Intr-adevar foarte multe fete votasera deja pt tigrisori printre care si eu, oricum trebuie sa tinem cont de faptul ca indiferent ce titlu va avea odiseea tot nu ne va placea tuturor- ca e imposibil, in schimb conteaza cum ne intelegem noi si sa ne respectam cat de cat. Parerea mea 
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
fulguta28 spune:
Hello, dragele mele!
Hmmm... de ce va suparati din cauza unui titlu de odisee?! Conteaza, cred eu, ce subiecte se scriu aici decat un titlu. Asa ca, fetelor, nu merita sa va certati. Eu nu am preferinte, puteti redenumi cum doriti odiseea.
In alta ordine de idei, am vazut ca se discuta dupa cat timp de la nastere o sa ne botezam bebelusii. Noi ne-am gandit sa o botezam pe fetita noastra in martie (ca sa fie mai caldut afara). Ehhhh, daca aveti nevoie de fotograf profesionist pentru poze la botez, ma puteti contacta. Sotul meu cu asta se ocupa.
Intr-o saptamana gata, intru in concediu de odihna si apoi in prenatal pt ca imi este din ce in ce mai greu sa stau 8 ore tintuita la birou, fara sa am unde imi intinde picioarele umflate ca niste baloane. Intre 23-25 ma duc la Sighisoara la festivalul mediaval. Uhhh, abia astept!
uta28 este
25+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui alexuza CINE MA LAMURESTE SI PE MINE ....PANA LA URMA DUPA CAT TIMP ESTE BINESA BOTEZAM BB-II Burtica de 30 + |
Eu zic ca e bine atunci cand crede fiecare ca e bine, ca-n biblie nu e scris ca la data de...de la nastere. Parerea mea, fiecare face exact cum crede de cuviinta.
Lora, mami de Iustina si

31+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Lucianna nu mai stiu ce sa spun. Da,nu trebuie sa se ajunga la jigniri.Pe mine deja ma depaseste subiectul si o las balta. Las alte fete sa-si dea cu parerea si sa hotarasca ce si cum.
Si legat de cum vom fi, cand vom avea puiutii nu stii vorba aia? "Fiecare cioara-si lauda puiul"! La fiecare mamica i se pare ca copilul ei e mai special ca ceilalti.E normal pt ca fiecare isi iubeste puiul enorm.
Ana
25+
Maia Elena

....PANA LA URMA DUPA CAT TIMP ESTE BINESA BOTEZAM BB-II