Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuza spune:
Fetelor eu zic sa nu va mai suparati ,mai ales inainte de weekend 
stresul nu face bine bb-ilor asa k fiti![]()
Burtica de
30 +
histamina spune:
draga maitreyi,
nu s eva schimba.
renunta.
eu am renuntat.
sa lasam pe fiecare sa isi exprime atoritate in ce spatiu vrea.
eu imi alint copilul cum vreau, iar pt restul, pt orice atitudine m-ar deranja, pt oricine nu citeste si ce vor la un anumit moment dat, niste oameni............................ce poti face?daca ei se simt bine.
e ca si cum i-ai spune cuiva ca e frumos afara,desi ploua.
sunt oameni care ,genetic, au tendinta de a ii dirija pe ceilalti.asta nu inseamna c areusesc,insa majoritatea de genul asta,chiar traiesc cu impresia ca au reusit.
am citit ca e bine sa lasi oamenii sa isi manifeste autoritatea pe care o au sau cred ca o au, pt ca altfel generezi reactii negative.
tot ce pot face este sa nu tin cont de orice decizie a autoritatii respective.
sunt un om liber, iar indiferenta totala fata de astfel de situatii m-a invatat multe lucruri bune.
hai sa nu ne mai suparam.face rau la bebe.
iti alinti bebele cum vrei tu,ca doar asta nu se poate schimba.
in alta ordine de idei, cred ca voi face scovergi,reteta originala, faina,bulgareasca.
ana_25 spune:
In capitolul trecut spunea cineva ca fetele de mai iunie au predat stafeta si ca si noi ar trebui sa gasim in nume sugestiv pt cand ne mutam la bebelusi.Dar cu atatea pareri si sugestii de a schimba numele odiseei noastre am crezut ca am inteles eu aiurea si ca s-a hotarat sa schimbam acuma.De aia am fost aseara de acord sa schimbam.Repet,sunt de acord cu numele dar cred ca e cam repede.
Nu vreau sa supar pe numeni,k?
Ana
25+
Maia Elena
ana_25 spune:
Dar eu nu-mi voi mai da cu parerea niciodata in legatura cu acest subiect,nu voi mai da sugestii si nici nu mai conteaza cum se va mai numi subiectul.Puteti sa-l numiti cum vreti voi,eu oricum o scriu idiferent de nume.Hotarati voi,eu nu ma mai "bag in seama" si nici nu voi vota ,nici pro nici contra.
Ana
25+
Maia Elena
histamina spune:
nu superi.
pe nushulica a enervat-o tonul autoritar,fara a tine cont de parerile exprimate aseara aici cand, intr-adevar nu a fost niciun vot contra.
hai sa o lasam asa cum a picat.
daca nu imi place numele , nu mai scriu.
e simplu.
fiecare are aceasta optiune si eu si toate celelalte.
hai sa aschimbam subiectul.
alexuza spune:
CINE MA LAMURESTE SI PE MINE
....PANA LA URMA DUPA CAT TIMP ESTE BINESA BOTEZAM BB-II
Burtica de
30 +
summertime spune:
Propunm s afacem in google docs mai multe randuri, iar fetele care sunt pro una din variante sa iis treaca nick-ul in dreptul variantei respective. apoi, in functoe de nr de voturi, se hotaraste ce vrea majoritatea si asa ramane
- titlul capitolului sa ramana "mamici de sept oct"
- diamante
- bobocei
- scolari si scolarite
- trandafirasi
- crizanteme
- castravecori murati (gulmesc, asta nu punem !!!! :))
- tigrisori
- + ce s-a mai propus, nu mai tin minte
cine face?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 29 saptamani cu 
histamina spune:
alexuta,
atat la ortodocsi cat si la catolici, bebele se boteaza la 40 de zile de la nastere.
asa e canonic,numai ca nu se respecta.
pt tigrisori
ana_25 spune:
nike ai dreptate! sa schimbam subiectul deja ne-am ametit de cap!
alexuza noi o s-o botezam pe bb-ita dupa o luna jumate!(cam pe la 40 zile aprox.)
Nu prea e bine sa lasi copilul mult timp nebotezat! Parerea mea! Dar fiecare face cum crede ca e bine si cum are posibilitatea la momentul ala.
Ana
25+
Maia Elena
alexuza spune:
ANAchiar tu ziceai mai devreme ca nu bagi in seama ce nu iti convine , ce faci acum? nu o mai stresa pe bebita ta ca si asaa facut ea efort la
"datul tapetului jos "![]()
Burtica de
30 +