Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
Uff,eu as vrea sa fim tot timpul vesele,fara certuri si discutii in contradictoriu,sa fim ca o mare familie dar........
Mie una daca nu-mi place un mesaj postat de vreo fata aici,pur si simplu il ignor ca nu-mi place tambalaul!
Cred ca si hormonii sunt de vina! 
Ana
25+
Maia Elena
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 lora iesire placuta!! Eu m-am pus s-o jumulesc pe dansa si-mi da fica-mea niste picioareee..... I-am zis "Maia stai cuminte ca mami da jos tapetu' sa fie frumoasa garsoniera si pe dinafara",ca mergem saptamana viitoare la tanti doctor si tre' sa fim frumoase. Ana 25+ Maia Elena |
esti mortala

Burtica de
30 +
LoraG76 spune:
Ok, am inteles. ![]()
Ghiocela, bafta azi la eco, sa vii sa ne dai vestile bune! 
Ana, esti fenomenala! 
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
waaaaw, Klarisse de azi pleaca in concediu..vreau si eeeeeu!!!
Klarisse, sa ai un concediu frumos si vreme buna!
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Dragelor va poftesc si pe voi la niste painica cu unt si miere de albine,sa ne indulcim putin!
Ana
25+
Maia Elena
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 alynta27, cred ca ai incurcat borcanele, eu n-am zis de nici o secretie ![]() ![]() crina, si eu sunt la fel cu intrebarile, dar cum i-a vb asistenta sotului si ce fata crispata avea dr, mi-au murit toate intrebarile ca parca asteptam dintr-un moment in altul sa ma dea afara daca fac ceva ce nu-i convine ![]() ....stiu ca suna aiurea si penibil la varsta noastra, dar asa de naspa m-am simtit. ![]() In ceea ce priveste denumirea, stiam eu ca se v-a arunca cu "visine" (mai nou beau compot la greu ca sa zic ca beau lichide Refuz sa mai comentez subiectul ca e tare controversat, animale nu ca doar este un om, fructe nu ca poate nu ne place fructul, plante nu ca .....etc, bobocei mai este, parca si buburuze....era o chestie de originalitate din partea noastra mamici de sept-oct 2010 ![]() ![]() . PS: Raul a fost un "pepenas 2008" ![]() 23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
si baby tot pepenasa este

-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
aseara cand am schimbat denumirea cele cate eram online am fost de acord cu tigrisori. e greu sa prinzi, mai ales vara, 100 de fete online si sa fie toate de acord. la momentul respectiv mi s-a parut ca place, ca lumea e de acord, atunci hai sa schimbam. daca am dat-o in balarii eu imi cer iertare. chiar asta a fost impresia mea la ora aia ca per general denumirea place. totusi noi facusem un semi brainstorming aici si ce a iesit s-a vazut dimineata la titlu...am fost totusi vreo cateva fete pro la ora aia pe cand dimineata nu s-a facut efectiv un vot contra insa titlu s-a schimbat la loc...
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Dragelor va poftesc si pe voi la niste painica cu unt si miere de albine,sa ne indulcim putin! ![]() Ana 25+ Maia Elena |
preferatele mele

Burtica de
30 +
ana_25 spune:
Maitrey ,daca aseara am fost de acord cu numele,si acum sunt de acord cu el. Eu am zis doar ca e cam repede trecerea si nu si-au dat toate fetele cu parerea. Rezultatul? Discutii in contradictoriu! Daca ar fii dupa mine as ramane la acest nume dupa ce ne mutam la bebelusi,dar vezi si tu ca nu toate suntem de aceeasi parere.Eu as vrea sa impac si capra si varza dar nu se poate.
Nu vreau sa te superi pe mine!
Daca te uiti la primul mesaj pe care l-am postat in cap asta ma intrebam daca vor fi fetele de acord!
Dar ar trebui sa lasam fiecare de la noi,sa nu ne mentinem tare pe pozitie,ca sa putem lua o decizie COMUNA si potrivita.
Ana
25+
Maia Elena