Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 10
ghiocela13 spune:
Ziua buna dragele mele!
ANIAST, in primul rand un gand pt tine: sa nu-ti pierzi firea si calmul si sa te gandesti cu drag si bucurie la copilasii tai. Dumnezeu e mare si toate au un curs pana la urma! Poate ca asa trebuia sa fie: sa faci doar 2 copilasi! Sau poate nu! Asta o sa vezi mai incolo dar nu te mai stresa ca nu ramai cu nimic decat cu amaraciune! Te sarut cu drag!
Fetelor, azi merg la eco de control. Sper sa iasa bine. Iar am emotii. Bebelusa mea da din picioare zilnic de ma inebuneste. cateodata zic ca i s-a intamplat ceva de se zbenguie asa mult. Dar bine ca mie nu mi-e rau si pot sa muncesc si sa imi vad inca de treburile obisnuite! La FEL VA UREZ SI VOUA!
AIDA, azi am intalnire cu dragul de Dr. Rotaru, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Mai scrie-mi ceva sa vad ca citesti, sa-mi zici cum esti tu si cand mergi la control. Kissss
CHICHIUTZA, noi ne-am cumparat dormitor acum 2 luni si, evident, am avut nevoie si de saltea. Sa-ti vand un pont: am luat de la saltex o saltea extraordinara, nici nu mai pot dormi pe alt pat acuma. Dar am cumparat-o direct de la fabrica din comuna Pantelimon, si deci, am acizitionat-o la pret de producator. pana in 5 mil am dat pe ea.
Fetelor, referitor la denumirea Odiseei noastre...la mine e cam greu. Tatal meu este exact ca un tigru, o persoana foarte dificila. eu ma rog zilnic la Doamne-Doamne ca fetita mea sa semene cu tatal ei: buna si blanduta. sa nu ia nimic de la tatal meu. Nu ma pot gandi la copilul meu ca la un tigrisor. Tigrul are ceva salbatic si violent in el. Si apoi se stie ca pe lumea asta daca nu muncesti de-ti sar capacele, nu iti vezi de treaba si nu iei viata in serios nu faci nicio branza!! poti sa fii tu si zodia cea mai tare de pe lume!!! Scuze dar mie nu prea-mi place sa ma gandesc la copilasul meu ca la tigrisor. Il aseman cu cu totul si cu totul cu alte vietati!!!!
Era frumos cu strugurasi sau crizanteme sau...ceva oricum in rezonanta cu natura, cu perioada in care vor venii copilasii nostri!
Va pup si imbratisez cu drag!!!!!
kissssssssss
Ghiocela
25+ 
nushulica spune:
lora,dar nu ma supar,nu am zis nimic de suparare in mesajul meu,am zis doar ca mi s-a facut greata de stilul impus de acest user!!!nu mi se pare normal ca intr-o odisee in care sunt peste 100 fete sa hotarasca doar 1...eu una nici nu mi-as dori sa propun denumiri sau sa votez pt ca scriu f rar aici,dar mi se pare absurd ca dupa ce nu scrii cateva sapt bune sa apari fix cand s-a schimbat denumirea (deci e clar ca nu iti convine) si sa afirmi ca "iti permiti sa schimbi inapoi cum era"
cu ce drept??adik calci asa in picioare dorinta fetelor care au pus acea denumire??
eu repet pt mine nu are nicio importanta denumirea ,ma deranjeaza stilul in care este impusa,si credeti-ma ca mai stiu cel putin 3 fete care s0au inscris in aceasta odisee dar nu mai scriu tocmai din acelasi motiv!!!
anaist,pacat ca in mesajul tau nu ai scris iarasi ca nu ai dormit bine azi noapte din cauza denumirii subiectului,atunci ai fi fost totala!!!

de
David si
26+
ana_25 spune:
lora iesire placuta!!
Eu m-am pus s-o jumulesc pe dansa si-mi da fica-mea niste picioareee..... I-am zis "Maia stai cuminte ca mami da jos tapetu' sa fie frumoasa garsoniera si pe dinafara",ca mergem saptamana viitoare la tanti doctor si tre' sa fim frumoase.![]()
Ana
25+
Maia Elena
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 lora iesire placuta!! Eu m-am pus s-o jumulesc pe dansa si-mi da fica-mea niste picioareee..... I-am zis "Maia stai cuminte ca mami da jos tapetu' sa fie frumoasa garsoniera si pe dinafara",ca mergem saptamana viitoare la tanti doctor si tre' sa fim frumoase. Ana 25+ Maia Elena |
Ce frumos
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+Minunea noastra
histamina spune:
nushulica,
draga mea, nimeni nu t eintelege mai bine ca mine.
am fost jignita, acuzata d eimpostura................chiar daca una dintre fetele de la aspirante e medicul meu de la ATI,chiar daca am dat ttoate documentele, eu m-am ales cu avertisment, cont sters, iar cea care m-a facut ipohondra, psihopata etc nu a patit nimic.
avertismentul primit d emine era pt mesaje inflamante...................toate prietenele mele au primit pm d ela zoze in care eram jignita..........eu i-am dat un singur pm in care, ca si pe forum, ii spuneam sa-si orienteze afectele negative catre altcineva.
aniast este una din persoanele care tot timpul m-a criticat, tot timpul a pus la indoiala cele spuse de mine,fara sa cerceteze.
e ca in Romania,chiar daca ai dreptate, depinde cine te jigneste.
ma distra totusi, ca nu se pricepea cum de pot avea trei facultati, un dr si un loc 2 pe tara la gatit, dar pot fi si bursiera a Guvernului german. ceea ce noi nu putem face, de ce sa acceptam ca pot face altii?????????
dar stii la ce concluzie am ajuns: ca pt bebelinul meu trebuie sa raman linistita.si raman.
te rog, stiu ca esti avertizata,dar,daca nu vei mai putea scrie, daca te pot ajuta cu ceva, o voi face cu placere.scrie-mi la nike974@gmail.com
eu am renuntat sa mai bag in seama astfel de atitudini rautacioase.
da, sunt pt tigrisori de sept si ii spun puiului meu de mult asa.
aniast, sincer, imi pare rau prin ce treci, pt ca stiu ce inseamna sa trebuiasca sa te duci la dr, sa suferi de ceva.
as da oricat, oricat, as face unc redit de 100000 de euro si l-as dona,daca ,de azi, as putea duce o viata normala.
atat.
nike
nushulica spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 La drept vorbind nu e odiseea personala a nimanui, putem sa ne dam cu parerea si sa schimbam denumirea de N ori pe zi ![]() ![]() ![]() 23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Editat pt limbaj
de
David si
26+
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Ce frumos -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
Da, si dureros!
Al naibii tapet e lipit bine!
Ana
25+
Maia Elena
clary spune:
| citat din mesajul lui ana_25 lora iesire placuta!! Eu m-am pus s-o jumulesc pe dansa si-mi da fica-mea niste picioareee..... I-am zis "Maia stai cuminte ca mami da jos tapetu' sa fie frumoasa garsoniera si pe dinafara",ca mergem saptamana viitoare la tanti doctor si tre' sa fim frumoase. Ana 25+ Maia Elena |
Super tare exprimarea

31+
Bianca Gabriela
lucianna_83 spune:
Eu am spalat pe jos si acum stau cuminte cu laptopul in brate si astept sa se usuce....dar sunteti chiar simpatice :)))) rad singura de sare laptopul :)))) (si de denumirea odiseei si de tapetul anei) :))))).
Mi-as permite si eu sa schimb denumirea dar nu stiu cum :))))) rusine sa-mi fie. Dar "strugurasi" pt baietei si "crizanteme" pt fetite e chiar ...aproape original 

....sau "trandafirasi" la general....oare cine se mai supara? facem un docs cu vot? 
PS: am glumit
.....e vineri, urmeaza 2 zile libere si nu-i bine sa inceapa rau...nici macar virtual.
23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008