Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Cu emotii..spre 40.(nu pun + la 40 ca nu vreau sa depasesc termenul)

31+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

31+

Bianca Gabriela

Felicitari Clary,sa ai o bb-ita sanatoasa!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Mari,nu am retinut..rochita ta e cumparata sau e facuta la croitor?Ceva in genul asta vreau si eu pentru nunta doar ca inca nu sunt hotarata daca sa fie alba sau crem.
rochita imi place mult si-ti vine foarte bine..da' burtica unde-i?ca nu se vede.
Petrecere frumoasa sambata si casa de piatra!Sa ai grija de tine si de bebe mic.

31+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare burtici si albinutza Maya!

Aseara am ajuns tarziu si nu am mai avut timp sa intru.
Din Unirii nu mi-am luat nimic, i-am luat doar lui Vladut tricouri si pantalonasi, ca sunt reduceri la Fox Kids, in schimb mi-am luat de la Sprider, din Sun Plaza o rochita lunga, lalaie, din bumbac, numai buna de zilele de canicula, cu 69ron (reducere 50%), iar de la C&A o fustita de in de gravidute (parca 67ron), super lejera si niste tricouri de bumbac, nu de gravide, dar lungi, numai bune si pt noi (20ron buc), diverse culori.

Despre denumire eu nu m-am dat cu parerea pana acum, dar, zic eu, mai avem atat de putin pana la final incat nu vad rostul sa schimbam chiar acum numele odiseei. Mai bine sa gasim un nume pentru capitolul cu bebeii nostri. Oricum, eu raman aici indiferent de denumire

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mda chiar ma gandeam aseara cand am vazut ca ati schimbat titulatura cum de v-ati permis asa ceva fara sa-i cereti permisiunea lui anaistsi cum va aparea ea in cel mai scurt timp sa va puna la punct ca nu tineti cont de doorinta ei

incredibil!!!cum intri tu,anaist,si zici ca iti permiti sa schimbi inapoi titlu ,calcand in picioare efectiv dorinta majoritatea fetelor de aici(peste 100 poate) doar ca sa fie asa cum vrei tu!!!mi s-a facut greata de tot!!!dar de tot!!!mai citeam din cand in cand pe aici dar acum simt ca nu mai am de ce intra efectiv,si nu ma refer la mesajele fetelor!!din partea mea o carutza de bile negre pt tine!!!f urat din partea ta!!!

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mda chiar ma gandeam aseara cand am vazut ca ati schimbat titulatura cum de v-ati permis asa ceva fara sa-i cereti permisiunea lui anaistsi cum va aparea ea in cel mai scurt timp sa va puna la punct ca nu tineti cont de doorinta ei

incredibil!!!cum intri tu,anaist,si zici ca iti permiti sa schimbi inapoi titlu ,calcand in picioare efectiv dorinta majoritatea fetelor de aici(peste 100 poate) doar ca sa fie asa cum vrei tu!!!mi s-a facut greata de tot!!!dar de tot!!!mai citeam din cand in cand pe aici dar acum simt ca nu mai am de ce intra efectiv,si nu ma refer la mesajele fetelor!!din partea mea o carutza de bile negre pt tine!!!f urat din partea ta!!!

de David si 26+

Nushulica, eu n-as vrea sa te superi si sa nu mai intri pe aici. In fond, oricine poate avea simpatii/antipatii, dar, totusi, suntem intr-un spatiu virtual, cred ca n-ar trebui s-o luam prea personal. Si mie-mi place aici, am zis ca scriu indiferent de denumire, pt. mine denumirea are prea putina importanta, importante sunt fetele de aici.

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui clary

31+

Bianca Gabriela

Felicitari Clary,sa ai o bb-ita sanatoasa!

Ana25+ Maia Elena

Mersi la fel Ana

31+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu's cine m-a pus sa beau niste apa minerala si vad ca ma doare stomacul.

Azi, daca tot e vineri, cred ca o sa iesim si noi pe undeva pe la vreo terasa, cu prietenii, dupa-amiaza. Sper sa nu ploua.

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

ooo ooo, incepe un nou razboi dupa cel zozela vs nike? :)))

eu zic ca o denumire este prea putin importanta ca sa stricam atmosfera.

insa trebuie sa recunosc ca "tigrisori" nu prea imi place. aseara nu am intrat pe forum si azi dimineata era deja hotarat, nici macar nu m-am prins de la ce vien igrisori decat intr-un final dupa ce am rasfoit pagini. adica delfinasi iti dai seama de la ce vine din prima.

decat sa ne certam nu mai bine lasam denumirea asa cum e? si ii alintam noi aici cum vrem: bobocei, tigrisori, printese, scolarei si scolarite, cuculeti, diamante

sa nu ne impiedicam in forma...fondul conteaza.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

de David si 26+

heiii, n-o lua chiar asa....adica chiar sa nu mai intri deloc??....e doar inceputul unor luuuuuuuuuuuuuuungi controverse , e parerea fiecareia si tu ai aceleasi drepturi sa ti le exprimi ca oricare ....si pana la urma daca nu ne convine sarim peste postarea respectiva .
La drept vorbind nu e odiseea personala a nimanui, putem sa ne dam cu parerea si sa schimbam denumirea de N ori pe zi

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput