Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 14
LoraG76 spune:
Eu de azi, oficial, sunt in prenatal!
Asa c-o sa sarbatoresc evenimentul! 
Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Eu de azi, oficial, sunt in prenatal! Asa c-o sa sarbatoresc evenimentul! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Ce fain de tine! Felicitari!

Ana
25+
Maia Elena
summertime spune:
Mariuka, fff frumoasa rochia ta. Ce bijuterii iti pui? Se spune ca perlele nu sunt de purtat la nunta, ceea ce mi se pare f pacat, pt ca ar merge excelent cu perle. Voalul cum ti-l pui daca iti vei pune?
Ai grija la lungimea rochiei, a mea a fost mai lunga dupa ce mi-am scos tocurile si era sa cad de doua ori. Si nu imi era de penibilul situatiei ci de faptul ca eram insarcinata..
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 29 saptamani cu 
ionela.n spune:
Noi putin cate putin, ne pregatim sa ne luam zborul spre casa. O sa plecam 2 zile la Telega, sa ne aerisim putin si sa ne relaxam ![]()
Va dorim (eu si
mea)un weekend cat mai frumos si linistit, sa nu papati prea mult
si sa nu stresati bebele 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
Pity27 spune:
Fetelor am vazut ca vorbiti despre botez. Noi am stabilit deja si data evenimentului 07.11.2010. Mi-am dorit foarte tare sa organizam evenimentul la cel mai renumit restaurant din Bucuresti( am zis ca daca era fata sigur faceam botezul intr-un avion, casa fie cu siguranta cel mai frumos eveniment organizat vreodata) si a trebuit sa achitam chiar si avansul pana in data de 20.06.2010. Noi vom avea o petrecere cu minim 100 de persoane, doar colegi si prieteni apropiati. ![]()
aura
30+
LoraG76 spune:
Mariuk, foarte frumoasa rochia, sa o porti sanatoasa si sa ai o casnicie fericita si cu noroc! 

Lora, mami de Iustina si 
31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Eu de azi, oficial, sunt in prenatal! Asa c-o sa sarbatoresc evenimentul! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
SI EU AM INTRAT DE IERI DAR DACA AM STAT ACASA PANA ACUM ...NU VAD DIFERENTA
Burtica de
30 +
cori_mic spune:
opaaa, am mai crescut si noi o saptamana !
Cori
28+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
ayda_m spune:
Buna gravidute!
Azi merg si eu la eco...Ghiocela poate ne vedem acolo
, la ce ora ai?
Maine dim plecam si noi la tara si duminica rupem turta fetei...facem un anisor in curand
...iar de marti ma duc sa-mi relaxez burtica la mare, sper sa prindem vreme buna ca abia astept iesirea asta...o iau si pe mama sa ma ajute cu pitica![]()
Va pup fetelor si dc pot am sa intru diseara sa va dau vesti despre eco
Ayda
26
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici