"Abdomen extra-plat (30)"
Raspunsuri - Pagina 18
hannen spune:
doamne uite-o,nu-i normala!bey ma doare burta de ris
Da,da ziceam eu ca mai aveam citeva zile pina expira si m-am dumirit exact cind am scris,ma reciteam eu asa cu drag de mine si ma minunam ce artista is ,cind colo,poc,vad ca nu mai am bulina rosie.
Mare minune!Si mirare pe capul meu.
Daca mai iau unul in mai putin de 3 luni s-ar putea sa-mi scrii numai pe mess! n-ai citit regulamentul ,asa`i?te-am prins!
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
aaaa, la buline rosii se lasa cu evacuari?? nu prea le am cu regulamentele, nu l-am citit pe ala al meu de la munca cap coada, dar in rest, iti dai seama si tu....
no, lasa-le atunci in plata lor de triunghiuri ca te gasesc eu
stii de ce ti l-au scos (triunghiul)?? vazura ca iti legi gume si oale de craci, poate le era teama ca furi si triunghiul sa ti-l agati de maini, picioare:-)) si au nevoie de ele, mai ales de astea rosii ca-s la mare cautare
ce glume am in program,poate imi iau si eu vreunul..
dar am febra si eu la brate de ieri,azi fac din nouu..nu ma lassssss, nu ma lasss..pana plec la mare vreau sa urle muschii pe mine
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Deus spune:
Buna dimineata doamnelortarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Hannen s-a schimbat regulamentul si au fost toate avertismentele sterse:-) cred ca toate sau cel putin cele care au fost primite ca urmare a topicului acela in cu musulmanii si crestinii ( care era de fapt o mare nebunie)
eu m-am culcat ca batuta cu paru, m-am ciondranit cu sotul si efectiv m-am trezit ca batuta cu bolovani. O stare de KKO...trece ea numai sa am rabdare si sa ma gandesc ce anume mi-a declansat crizele de nervi?
Uf Doamne, voi va plangeti de kg si eu de cap/creier:-)
Macrina poti linistita sa mananci paste cu branza, doar cantitatea face diferenta
Baby te anunt cand se deschide exact
Lumi cand pleci la mare?
Allure si mie mi-e dor de Conchita,eu o mai sacai pe email si pe blogul ei
cand imi revin la stari mai umane intru sa va raportez
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Somleac spune:
Buna fetelor,
va spionez de ceva vreme, imi place tare mult atmosfera sportiva de aici. De la voi m-am inspirat cu programele sportive, apoi l-am batut pe al meu la cap sa mi le dea jos de pe net. Pentru asta va multumesc din suflet.
Eu am intrat acu sa-i spun lui Hannen ca sunt dupa doua zile de Insanity si ma simt exact ca ea. Ca sa ma pot da jos din pat , a trebuit al meu sa ma frece cu ceva alifie pe pulpe ca altfel nu m-am putut misca. Fiecare respiratie imi aminteste de Shaun. Azi nu am mai putut face ca ma loveste criza de fiere numai cand ma gandesc la ce se intampla acolo.
O zi sportiva va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
z333 spune:
Deus, ehe mama eu nu ma plang de creier ca la mine e prea grava problema, prefer sa ma plang de kg ca aici mai pot trata cumva..barbatii nostri oricum stiu ca noi suntem niste persoane..minunate
acasa plec pe 19 pana la urma, ca desteptii aia de la Blue Air s-au gandit ei mai bine asa si au anulat toate zborurile Timisoara-Constanta si de suparare ca plec cu trenu', plec mai devreme cu 2 zile
problema e ca inca nu stiu ce fac cu copacii, ca papagalul il las singur ca se descurca daca are apa si mancare, porcu' il iau cu mine, ca luam la cuseta de 2 persoane si nu o sa il streseze nimeni
si ma apuc si eu de sport acuma
me,me,me
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Eu am intrat acu sa-i spun lui Hannen ca sunt dupa doua zile de Insanity si ma simt exact ca ea. Ca sa ma pot da jos din pat , a trebuit al meu sa ma frece cu ceva alifie pe pulpe ca altfel nu m-am putut misca. Fiecare respiratie imi aminteste de Shaun. Azi nu am mai putut face ca ma loveste criza de fiere numai cand ma gandesc la ce se intampla acolo. O zi sportiva va doresc. |
Vreau sa zic ca m-a pufnit un ris isteric,s-au adunat fetele linga mine sa vaza ce am,pling sau rid!Ai fost mortala!!
Eu chiar ma gindeam sa ma pling iar pe aici ca abia ma misc,Dumnezeule ce febra musculara am!!!
Deus,merci de info!De ce v-ati ciondanit oameni cu scaun la cap?
Ah,Macrina,in viteza si elanul de dimineata sarii peste toate mesajele.Ai vazut am recunoscut ca numai pe mine ma reciteam,ma admiram.Mi-ai facut o pofta de paste cu brinza?Nu dai o reteta pe pm,nu aici ca in loc de sport iese subiect culinar .
am fugiiiiiiiiiiit la munci,revin!
Whatever happens don`t let go of my hand!
baby-boom spune:
Hello!
Macrina, se cheama ab ripper x, si e de pe p90x. Yo tot de aici m-am inspirat mai demult, cand era pita calda printre fetele de aici. Parca Allure era mama rautatilor. Am luat de pe torrenti tot programul si de acolo alegi ce-ti trebuie, pe zone . Daca vrei incerc sa-ti trimit numai bucata cu abdomenele, ca-i separata.
Deus, nu-i PMS-ul? Zic si yo, ca la mine face ravagii uneori. Noroc ca al meu este de-un calm ca nu-l darami nici cu bata. Numai eu ma ambalez si turez
Ramyteo, mi s-au lasat un pic, dar acum de cand is mai activa sportiv s-au itit iara. Fa exercitii pentru piept, ca functioneaza, sa vezi ce bine te simti cu febra musculara la boobs....mortal!
Xio, iar costum de baie??? Te declar oficial swimmingsuitoholic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lumy, baga mare sa-ti atingi targetu' cat de curand!! Yo p-asta l-am atins, de la cocotzat...acum a mai scazut la 28, ca era 32 anul trecut ...cm...bratele is numai fibra, mai abititr ca la fetele care catara de muuuuult. Da' io-s mandra. Intelegeti voi de ce!!!!!
Mey, yo asa ma bucur cand citesc de febra musculara la lumea de pe-aici. pentru mine e o senzatie de placere dureroasa, oarecum...racneste masochistul din mine!!!!! Yo ultima am avut-o cand am incercat scarile lui Deus 1-a oara. Si faceam muuulte alte exercitii. Dar de fiecare data cand fac ceva nou ma febrez putin. Da' mie-mi place de mooor!!!!!!!
Va doresc febra musculara placuta!
Raport sportiv: abdomenele si o sa ma dau imediat dupa pe placa din baie putin....si mai am in plan niste tractiuni ca nu-s multumita de mine. I need more power. Cu toate ca din bucatile ce ma alcatuiesc de brate is cel mai multumita...cu toate ca al meu ma ia peste picior zilnic. Acasa ma alinta jumatatea cu Killer biceps sau biceps mamma. Da' io-l iubesc si-l iert ca ii ciuda pe bicepsul meu
Florina si Elise (9 iulie 2004)
z333 spune:
pfuuu..vin la raport
Pure cardio cu Shaun 40 de min si cu greutatile la glezne..ma rog asta fu ceva extrem de dragut
dara urmara 45 de min cu Chalene..ultima faza din antrenamentele cu greutati..maiiii lume, daca nici cu astea nu fac muschii aia pe care ii visez ma lasssssss de fiare
e greuuuuuuuuuuuu, iti vine sa urli, sa arunci fiarele de pereti..
ma doare(ardeee) spatele, ma dor toti muschii de la maini, tricepsii mei urlaaa efectiv si tremura pe sub piele, eu o adevarata nebunie pe sub materialul meu de piele
al meu cand i-am povestit acum, face 'de unde dumnezeu ai atata vointa in tine??'
naiba stie, dar o am..si vointa si foameee de muschi
si cand ma gandeam, aoleuuuu ardeeee, nu mai pottt, vointa din mine tipa pe partea ailalta,rezistaaa ca muschii aia mult visati cand tremura toate pe tine se formeaza..si da-i bataieeee
no, ma duc la baie ca am aberat destul:-))
me,me,me
ramyteo spune:
Gata, am facut curat, am facut ceva sa mancam si acum imi beau cafeaua
Baby-boom fi tu buna si draguta mai da-mi si mie exercitii pentru bulinele mele soramea are sani mai mari si imi zicea sa ma mai dau cu alifie sa imi treaca bubele alea
Fetelor ce va distrati voi pe seama triunghiurilor nu am avut nicioadata pana acum de-alea da mai sti...daca ma cert cu Shaun poate primesc unu de la el
Bagati mare cu insanity ca poate ma apuc si eu
Astazi vine o prietena la mine care nu prea are "fese" si o bag in priza numa ce e mai rau ca nu stiu daca are ea voie, a avut tumoare maligna la burta si dupa citostatice si chimioterapie parca a reinviat si sunt aproape 5 ani de atunci si isi face analizele intr-una si ii merge bine, nu a mai luat nici un tratament ca nu a mai necesitat. dar vrea si ea sa aibe un fund mai bombat
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Auziti si voi la ficamea, cica azinoapte a visat ca l-am batut pe tacsu si mai ca plangea ficamea cand imi zicea, ce e drept ii e dor de el da si mie..si chiar asa sa il bat...aio altfel de bataie cred ca maine vine acasa nu stiu cat o sa ma mai gasiti pe aici ca daca vine si mai sta acasa o zi doua o sa ne facem de cap da voi nu va suparati, nu? habar nu am daca o sa mai am timp de sport da na.... vedem noi pana la urma...numa sa ajunga cu bine
Cred ca o sa iesim afara ca pana acum am fost si dadaca la un baietel de 3 anisori ca a avut bunasa nevoie sa plece uegent pana undeva si stie ca sta copilul cu mine, e un ardei iute dar ne-am inteles bine, ca io imi pun mintea cu ei da sunt si rea...de gura
Ma bucur ca va vad vesele si binedispuse.
ne mai auzim mai tarziu la toate!!!!!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari