"Abdomen extra-plat (30)"
Raspunsuri - Pagina 17
hannen spune:
neatza ladies!
Vaz ca aveti viteza nu gluma ,bun asa.
Eu ma gasesc la cana cu apa si lamaie dupa ce am baut un smoothie de iaurt (de baut) cu banane ,blueberries si gheata si vreo doua guri de cafea.Ah,si ma chinui sa maninc vreo 3 linguri de iaurt amestecate cu cereale(integrale of course).
Ieri am fost cuminte, suc de dimineata,apa cu lamaie,mincat 2 oua fierte pe la 2,biscuiti integrali (5 bucati) pe la 16:00 si seara am avut salmon la gratar ,squid cu legume,miso soup si ceva alge cu un fel de tofu(ca aici is multe feluri) si salata.
Am reusit sa maninc vreo 3 linguri de orez (brun,of course) o bucatica de peste minuscula si vreo doua de squid ,salata si citeva sorbituri de supa si apoi nu a mai intrat.
Pot zice ca am gustat cite putin din fiecare.
Lumi,scuze ca am disparut fara urma dar se chinuia asta sa vada daca merg file-urile celea.Ai vazut ca zicea ca a fost iar o eroare dar mie mi-au aparut pe desktop si am zis sa vedem de merg.Nu le-am putut deschide si dai si descarca real player,nu mergea.Incearca al meu sa le puna pe windows palyer,iar nu mergea.Apoi a descarcat VLC si nu stiu ce a mai facut ca eu m-am dus la si intr-un sfirsit il aud "e musaaaiii acuuuuuuuuuuuum?sau o lasam pe maine?" Ei na,lasa pe maine si gata si uite asa se iesplica cum am disparut fara urma.
Sa vad azi ce-a iesit,daca nu te mai chinui o tura.
Ah,era sa uit cel mai important lucru.Am o febra musculara de moooor!Cind sa ma ridic din pat am zis ca ma rup in mii de bucati.Nu cumva ma boxeaza asta al meu prin somn si eu habar nu am??
Neah,m-a boxat Shaun ieri,Doamne ce situatiune,ce febra,ce dureri!Na sa-mi ajunga ca vroiam SA SIMT io ca lucrez.Acum imi ies simturile pe nas.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Macrina spune:
Hannen, deci pana la urma simti ceva febra musculara dupa Shaun? Ok, am inceput si eu ceva Hip hop abs- va rog sa nu radeti- am tinut steagul sus 20 de min dupa care am picat.. Cred ca am o rezistenta de toata jena.. Vezi ca poate gasesti ceva la un pret rezonabil pe ebay.. eu acolo caut, ca altfel n-am de unde(nu folosesc torente)
Baby boom, ce abdomene cu Tony, spune-mi si mie sa caut, te rog..
Am ajuns la 64kg , nu stiu cum, se pare ca slabesc(de la 70, cu cat am iesit din maternitate acum 2 luni), o fi ca-i vara si nu suport sa mananc prea mult.. Mai, dar bebele meu, fara sa tin dieta sau ceva special, e un GRAS.. Cred ca suge direct de pe soldurile mele, hehe, manca-l-ar mama de copanel..
Deus, o singura boala mai am si eu, paste cu branza, cred ca alea ma tin pe loc, desi am senzatia ca ele fac laptele la mine..
In fine, probleme de mama alaptatoare
hannen spune:
m-am bagat in insanity si deja sunt eu insane!Nu mai pot,dupa 10 min. simt ca imi dau sufletul.Mi se pare atit de greu ca-mi vine sa ma arunc de la etaj.E crima si pedeapsa nu alta!
Am oprit video-ul(traiasca youtube) sa ma hodinesc olecuta ca simt ca mor pe loc.
hannen spune:
eu continuu sa vorbesc singura,da` ca sa fiu sincera se potriveste cu starea mea,vorbesc singura...prin casa,pe net
m-am kilarit vreo 45 de min din care doar vreo 15 cu insanity,restul ce gasii si io pe net exercitii pt. picioare si fund(unele seamana cu ale lui shaun dar in ritm mai lejer,asa ca pt. babe ofilite ca mine) abdomene si alte dracii.
Lumi,chiar ca Shaun trage chiulul.El mai mult vorbeste si`i bate pe bietii oameni la cap cu "push harder" si "do with me" ,unde cu tine mey ca tu numai de palavre te tii.Ce pumni imi venea sa-i bag!
Cred ca si din cauza febrei musculare nu am avut putere azi sa fac mai mult cu Shaun,totusi eu ma mir cum naiba am putut sa fac tot ce-am facut pt. ca abia merg.Efectiv abia imi misc picioarele(cind incordez piciorul sa-l ridic si sa calc-mers normal,no- am niste dureri de ma taie toate apele si ma buseste plinsul,urc si cobor scarile ca bebelusii care abia au inceput sa mearga)si am avut tupeu sa ma apuc iar de insanity.
ah,am gasit niste exercitii pt. fund si picioare cu niste benzi(cum naiba le-o zice ) legate sus de pulpe.Nu am asa ca am luat "gumele" de la Billy`s Boot Camp,le stiti?Ei cu alea m-am legat de picioare si dai.Luminita,tu esti molipsitoare rau.Azi cu gume,maine ma vad cu oalele de craci,ca eu improvizez dupa cum vezi si fiindca greutati nu am (inca!ca jupinul a zis sa mergem sa cautam) pina atunci cine stie ce-mi da prin cap.
Opriti-maaaaaaa,am inebunit de tooooooooot!Eu scriu,eu comentez,eu ma incurajez ,eu rid sunt omniprezenta pe tot subiectul...chemati salvarea !Sa aiba neaparat camasa de forta!
hannen spune:
Careva sa-mi zica,m-a parasit vederea sau mi-a disparut triunghiul rosu de sub nick?????????????
Unde,cum ,cind si de ce?ca mai aveam fro 4 zile sa defilez cu el,cine-si facu mila de mine pe ultima suta de metri?Sau am speriat pe careva de cind m-am apucat de Shaun
ma doare burta de ris,eu am zis ca sunt o urgenta
Allure spune:
hai ca nu esti singura...si eu bantui pe aici ca fantoma la miezu noptii...
pai tu ai luat triunghiul inainte sau dupa conchita? ca vaz ca si al ei disparu... poate s-a facut sorocul iertarii sau poate si-a dat moderatoru' zeama ce greseala teribila (si ireparabila) a facut
eu vreau sa vina Conchita inapoi!! mi-e dor de metaforele ei!
plec la culcare ca visez cu ochii deschisi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
XIO spune:
Am umblat ieri pe jos toata ziua si azi voi repeta povestea...trbuie sa trec pe la un magazin pt. o pereche de sandale stil roman din blugi , sa merg la spital sa-mi iau materialele pt. lucrarea de licenta,sa merg pana la naiba in praznic la capatul orasului pt. un costum de baie suuuperdragut imbulinat si probabil niste pantaloni scurti, dupa care vin acasa unde as avea de : invatat pt. rezi , facut licenta,facut CV,cautat carti de germana .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
ramyteo spune:
Neata si de la mine fetele
Eu dorm pe mine la ora asta...inca nu m-am trezit.
VA si va doresc o zi buna la toate!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
hannen spune:
bey da` ce liniste mormintala pe aici,ha,m-am prins ,dormiti pina la prinz azi. Da` ce ati facut aseara ma rog?Hai la raport!
Eu sunt moarta la datorie,ma misc exact ca Frankenstein!!!Ce distractie pe mine ca de la 17:00 muncesc si imi trebe olecuta de vlaga de care nu`i.
Dupa sport si dush m-a lovit o foame teribila si ma gindeam la Lumi,o iau pe urmele tale sa stii.Si cu foamea nu numai cu kilaritul cu toate cele.
Am papat o salata cu brinza(feta) si nu mi-a ajuns asa ca am ras si ultima feliuta de cake!Gata,mi-a iesit din grija.Dupa aia cafea si hybiscus tea cu gheataaaa!
Va pupez,ma duc sa-mi recuperez copchilele de la gradi .
z333 spune:
bai Hannen ma omori..unde dracu(pfuu ce urat vb de la prima ora) ti-e trinughiul mai??de aia scrisesi atata ca sa te vad eu sigur??:-))
acu, intrebarea mea pentru mine..oare de ce eu noaptea la 1 cand tot omul normal la cap doarme, tre' sa stau sa ma dantuiesc cu ciare si d-astea, s-apoi sa tragi de mine dimineata ca de mort??..auzi sa dansezi la 1 noaptea in loc sa dormi:-))
asta mica se leaga cu guma si cu oale de craci:-))
in fine, de azi sunt pusa mai rau pe treaba..vreau sa mai dau jos vreo 2 kg ca sa se aschilopeze mainile si fiare evident la 2 zile cel mult
aaa..sorocul nu trecu la triunghi, ca ma uitai eu ieri si mai aveai vreo 6 zile parca pana expira, ti-am zis ca eu ma ghidam dupa dansul, de aia tot verificam..ia vezi cum mai iei vreunul ca sa nu te caut prea mult:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24