"Abdomen extra-plat (30)"
Raspunsuri - Pagina 16
ramyteo spune:
Superrrrr , pffff si sunt fete tinere care nu au energie nici pe un sfert
Cand le vad pe unele ca stau toata ziua la banca...si mai se hizlesc cu baietii si fundul pe ele mai mare decat al meu...mi se taie respiratia de nervi....acum na fiecare face ce crede...da...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
So vedeti pe zgubilicea mica de ficamea isi pune hip-hop la tv si incepe si danseaza si sare ca o minge si vine la mine numa in chilotei si imi zice "parca am mai slabit pe aici, nu?" imi arata bratul
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Allure spune:
daa, Elena, bine ai revenit! cum a fost vremea la Miami? ca la starea vremii se tot anunta mereu nor si ploaie in zonele alea...
tare tanti Chalene! nu stiam ca e asa mare dansatoare...cind am vazut-o in pozele si filmarile de la Summit anul asta, mi s-a parut cam rotunjoara...cred ca e genul care pune grasime foarte repede daca nu face sport intens si cumva maninca o feliuta de paine :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
z333 spune:
daaa,se pare ca a mare dansatoare ca si Shaun de altfel
Chalene Johnson is an entrepreneur, TV fitness personality, clothing designer, author, motivational speaker, choreographer, wife, mother of 2 and relatable girl next door.
The eldest of three children, born and raised in Michigan, Chalene Johnson‘s childhood was influenced by dance, music, movement and an interest in martial arts.
adorabila, cum am zis
pacat ca nu gasesc niste dansuri cu Shaun pe youtube sa-l vedeti si pe asta ce miscari are in el
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Allure spune:
nu-mi place muzica rap dar sint citeva exceptii...asta e una din ele: http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8
mai ales unde cinta Alicia Keys
si video e superr!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
z333 spune:
e super melodia..eu-s innebunita dupa Hip-hop, in special Ciara
cred ca e cea mai buna dansatoare din toate arstistele de gen, de fapt sigur este, iar de aratat no comment, ca se stie ca-s obsedata de muschii ei
in continuare vad ca ma omor cu cititul..in ritmul asta sigur iau 10, cu felicitari chiar:-))
gataaaa plec
me,me,me
Elena_R spune:
Ramyteo, merci de linkuri! O sa le verific cand ajung acasa
Lumi, mult success la invatat si la licenta saptamana viitoare! Hai lasa ca nu e contabilitatea aia asa de urata.. ce-i drept si eu o uram in Romania dar aici mi s-a parut chiar logica si placuta.. nu te gandi ca nu iti place ca apoi mai rau te enerveaza!
Tu aduni toate vietuitoarele pamantului la tine vad! Acuma iti iei si ciuperca! Hahah Are si soacramea kefir din ala, nu stiu daca Tibetan sau ce alta natie, dar atata il giugiuleste ca ma apuca pe mine toate alea! Ma tot intreaba daca vreau si eu, de parca eu am timp de cultivatul ciupercilor in frigider! Eu il cumpar de-a gata, mi-ajunge ca scrie organic pe sticla hahaha
Merci de primire!!
Allure, a fost o vreme splendida! Anuntau astia furtuni in fiecare zi cand m-am uitat la vreme inainte sa plec dar nu am vazut un strop de ploaie toata saptamana! A fost cald si umed, ultimele 2 zile chiar caniculare! Dar nu ma plang, oricat de cald ar fi
In schimb, sunt tare suparata pt bronzul meu pe fata am incercat sa evit pe cat pot soarele si sa stau cu spf, dar tot mi-au iesit in evidenta petele alea de toata uratenia! Asa ca la corp sunt bronzata frumos, si fata mi-e intr-o mie de tonuri! Pun pudra bronzanta ca nu am ce face, iar in 2 sapt am programare la dermatolog! Sper ca imi da ceva tratament si ca nu imi interzice soarele pt totdeauna ca eu iubeeeeescc plaja si bronzul!
Oh well, mi-am dres supararea cu niste pina coladas seara in club sau la terasa!
baby-boom spune:
Seara buna. Am citit frenetic d ela pagina 4, unde v-am lasat.
Bun venit ramyteo! nici io nu cred ca ar trebui sa slabesti, poate doar daca simti tu ca "esti in plus" pe alocuri. Atunci, da. In schimb as schimba cate ceva din felul de alimentatie...dar avd ca i-ai promis deja lui Deus, asa ca.... M-am amuzat cetind de alaptat. Io am alaptat-o pe a mea capritza 2 ani si 4 luni.... Si tu esti p-acolo.
Deus, in legatura cu fotbalul: la mine vine pasiunea(atata cat e) de la tata, care a fost si antrenor...a fost coleg cu Lucescu senior). 2 frati care au facut fotbal la greu, sor'mea care a facut fotbal-tenis pana in liceu...eu eram aia domoala, dar de vazut imi place sa ma uit.
Si in legatura cu obiceiurile culinare ale copiilor. Asta un subiect spinos odata. Nu cedez sub nicio forma cand e vorba de fiemea. Si ea mananca doar ciocolata....si inghetata(aici e hiba). Din fericire n-a cerut dulciuri pana pe la 5 ani. Din pacate acum cere aproape zilnic. Ma gandesc ca poate are anumite carente, de are pofte de cioco. E destul de mofturoasa, dar luand in greutate in parametri super normali nu-mi fac griji. In rest sunt mandra ca i-am scos de vreun an jumate din meniu cerealele de cacao si nasoale si mananca doar fulgi de porumb, seminte de in si germeni de grau(ultimele doua cu iaurt si ceva fructe, gen capsuni ori zmeura). Paine nu mananca din proprie initiativa, decat atunci cand ii dau sandwich, deci, bonus. Apoi orez nu mai gatesc, numai brun si asta raaar. Paste doar integrale(am gasut bio la dm la un pret buuun , si astea ceva de genul la 2 saptamani.
Vreau sa marturisesc ca a existat o perioada pe care eu o aseman dezintoxicarii, in care mi-a fost greu sa trec de la multa paine/zi, cum face romanul, mancata cu orice, pana la momentul in care cu cat mai light mananc cu atat mai bine ma simt. Sau trecerea de la alimente gatite pana la faptul ca am ajuns sa mananc in marea majoritate alimente crude sau cat de putin procesate. Si-s mandra ca am tras dupa mine si coada cometei, fiemea si prietnu-mio! Igen!
No acum in legatura cu campionatul asta...mie s-a parut...ciudat...asa. Si, intradevar, oricat mi-ar displacea echipa Germaniei(nu stiu de ce displace in general) cred si yo ca isi merita un loc in finala, cum zice Lumy. Dixit!
Deus mie primele 3-4 sedinte de tae-bo nu mi-au placut deloooooc. Dar simteam ca munceste corpul. Asa ca am perseverat si apoi l-am acceptat. Nu e cazul tau, ca io-s mult mai incepatoare.
Io raportez asa: mancat ok si sanatos zilele astea. Sunt mandra caci am redus de cateva luni, gradat painea, aproape de tot, si numai la o masa. Si atunci e de secara sau cereale integrale, si e prajita.
Sportiv am ramas blocata pe scarile lui Deus de trei zile. Moama, toata ziua as face asta, nu stiu ce-am. 40 minute alergare usoara si sprintena cu 5 kile-n spate. Avec le companion. Si abdomenel lui Tony. Care in continaure zic ca-s bestiale!
DEEEUUUUS vreau la sala aia cat mai repede. Cand se deschide. Tine-ma la curent, te rog eu mult.
Maine sun pentru rezultatele biopsiei, histopatologiei si a HP-ului. Tineti pumnii, bitte!!!!!!
Va pup tare si va urez noapte buna si spor la sportit!
P.S. am vorbit muuult azi
P.S. 2 Allure ce stii tu de MC sau CM doiul ala??? Si eu vreau sa stiu. Cum inca nu am ajuns sa-l incerc pe King Shaun asta de ne innebunesc toate fetele de la lumy la hannen si la ramy si la cate or mai fi ma dedau si yo la ce-am in backyard: Emperor Tony. Da' tre' sa incerc si yo, parol, cat mai curand.
Florina si Elise (9 iulie 2004)
ramyteo spune:
Baby-boom multumesc de primire si de complimente, putin am asa mi-a ramas uns trat de doi centimetri pe burta si m-am latit in solduri, asta ma doare...aaa si sanii care s-au lasat, e grav, tie nu?? mai ales ca ai alaptat atat de mult super , incerc pe cine cunosc sa incurajez fetele sa alapteze, binenteles am avut pe finamea care m-a ascultat si a alaptat fetita un an jumatate si mai am o cunostinta care are lapte din plin dar a preferat sa lase fata de doua luni cu maicasa ca sa mearga la servici inapoi, desii au bani nu sunt de plans dar de ce sa se streseze
Incerc din rasputeri sa nu mai mananc, oricum pe timp de vara cel ami mult imi plac salatele asa ca...bag mare
Eu iti tin pumnii sa iasa bine.
Pana acum am jucat conquiztador si acum ma pun in pat ca ma dor toate, adica muschii...daca facui febra...si am facut asa...la burta si la fese
Elena sa ai spor, mie imi place ca iti scuturi toate partile azi numa 15 minute m-am scuturat dupa 40 de minute cu Shaun am simtit ca nu mai vrea sa se miste nik asa ca m-am lasat pagubasa.
Va pe toate si ne auzim maine
Suntem mari
z333 spune:
gata cu invatatul pe azi..le stiu asa bine ca incep sa ma plictisesc tot repetand:-))..tare=s curioasa cat o sa iau
no, sa revenim..ia sa va mai stresez oleaca cu Ciara
acilea un videoclip superb,printre preferatele mele, e mai vechi..ce miscari
http://www.youtube.com/watch?v=ESeHoGDKHM4
si aci vreo 2 prestatii hot..fata asta ca si Shaun il are pe dracu in ea
http://www.youtube.com/watch?v=SJ-Yj3KsNDE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6MGUvhz8lRM&feature=related
mainile alea o sa le am, chiar daca tre' sa mai slabesc vreo 2 kg ca sa fie asa slabanoage si sculptate..AM ZIS si nu ma las
me,me,me