Palatoschizis si formele sale (3)
Raspunsuri - Pagina 3
ginye55 spune:
Cecilia multa bafta azi la control! Te asteptam cu vesti bune!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
cellia78 spune:
Merci, Flori! Mi-e o fricaaaaa.......
Ssshhhh (a invatat si Frusi sa faca asa, cu degetul pus pe buze, apropo ), experimentez frica ce se apropie odata cu operatia...
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
cellia78 spune:
'Na seara!
Am fost la control! A zis ca nu e bine, e foarte bine!!! La ascultat plamanii sunt ok, gatul e bine, nici nu se cunoaste ca a fost pneumonie!!!! Cica s-a recuperat repede si bine.
Oare peste cate va mai trece si cat va mai lupta si cu cate? Ca eu stau cu frica in suflet, nu cumva la urmatoarea problema corpul ei sa nu mai vrea sa traga, sa lupte; iar ea sa renunte...
Acu'....nu am curaj sa ma bucur, ca de fiecare data cand am zis si eu ca e bine, a lovit un virus/microb sau o gripa, o bronsiolita, blablabla.....
Multam de sustinere, Camelia, Flori!
NicoletaZ spune:
Ma bucur ca sunteti bine, Cecilia. Astazi am fost si noi la dl. dr. Ne internam pe 17 august si o opereaza pe 18. Deja am intrat in starile specifice. Mai este o luna jumatate. Mi-a spus sa avem grija sa nu raceasca. Sper sa fie totul bine. Maine mergem si sa ii facem primul vaccin (dupa cel din maternitate). Si mai ramane sa vedem ce facem cu BCG-ul, dupa operatie. Aici ne cer sa aiba 6 saptamani de la ultimul vaccin. Asa ca, daca nu apare BCG-ul pana la sfarsitul saptamanii, ramane sa il facem dupa operatie.
Astazi am fost intoarsa pe dos dupa ce am aflat cat de putin mai este pana la operatie.
cellia78 spune:
Nicoleta, eu te inteleg!
Eu am o stare urata; ceva la modul: abia astept sa fie operata sa scape odata, sa-si revina; faza asta imi da fiori la chinul ce-o asteapta; apoi vine faza: din cauza pneumoniei, operatia se va amana un pic (inca nu stiu exact detalii, dar abia astept sa revina dna dr din concediu, sa decida); faza asta cu amanarea ma face cumva mai linistita nitel; stiu, e o prostie! Ar trebui sa plang si sa regret ca se mai amana, dar ......si pt o zi parca ma bucur....
Succes maine la vaccin!
ginye55 spune:
Cecilia ma bucur ca totul e bine cu pitica! Eu zic asa: bucura-te de momentele astea, gandeste-te ca totul e bine si ca va fi bine si de acum inainte! Nu mai atrage singura raul...un pic de optimism, te rog! La dr Bratu cand ajungi pt programare?
Nicoleta bafta azi la vaccin!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
roxa82 spune:
Neatzaaaa!Dau yo :)
Ceci ce bine k e ok Frusi!Pop yo o dulceatza de fetitza scumpa!Bre ceci bucura-te k mai e un pic pana la operatie....yo abia o astept....nu mai am rabdare....si ma omoara incertitudinea asta...ink nu am vb cu d-na dr.Cik tata sa sunam atunci mai aproape.Pe 2 iulie am facut vaccinul...si tre sa treaca luna...offffff:(((
Werro bine ai sosit acilea bre!Te pop dulce!
Andreea ce faci?Cum esti?Ce face bebelina?
Nico...ce ma tu o operezi acum???????Nu stiam...deci dr ala face op si la 3 luni?ce supppper....bafta multa!
giulia2008 spune:
[font=Georgia][/font=Georgia]buna fetelor am revenit si noi acasa ieri a fost greu dar am scapat.suntem bine ne am revenit si incet incet incepem recuperarea.a fost mai usor decat credeam eu ca nu va sta cuminte giulia si asa mai departe ea fiind o nazdravana. am o rugaminte la voi fetele care au operat si ele spunetimi voi ce le ati dat de papa dupa op in primele zile.noi avem voie lapte cu lingurita sau cu seringa sau cu canuta cu cioc dar nu stiu daca sa indraznesca sa ii dau cu canuta cu cioc cu toate ca nu cred sa o afecteze cu ceva.am mai multe intrebari si sa imi dati sfaturi le accept cu placere.o sa mai intru mai tarziu numai ca acum nu ma lasa e mai dificila un picut.pupici la mamicute si bebeii.
cellia78 spune:
Buna ziua!
Roxa, multu pt cafea! Io cu indulcitor, da? Ca ma toooot lupt , si da-i si lupta; nah, sa ma laud: inca putin (inca 3 kg si nitel) si pot spune ca am dat jos in jumate de an....20 kg; uraaa! Mai am de dat dupa aia inca vreo 10-15 Daca am bagat in mine, acuma ma lupt...
Flori, inca nu am sunat-o pe dna dr; revine pe 10, pe 11 sun si merg sa o vada, cel tarziu pe 11 sau 12; uuuooooooffffffff......
Giulia, ma bucur ca sunteti acasa, bine! Dea Domnul sa fie numai bine si recuperarea rapida! Multa rabdare iti doresc sa ai!