Palatoschizis si formele sale (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Nicoleta, multumim de vestile legate de micuta Elenei!
Doamne-ajuta, bine ca s-a terminat si ca este bine!
Recuperare usoara ii doresc piticutei!

Iuliana, mersi si tie de vestile legate de dna dr!
Aveam de gand sa o sun si eu, dar dc ai sunat-o tu si ti-a zis ca revine pe 10, nu o mai sun; imi pare rau ca se mai amana un pic operatia Minunii tale! Dar stii ce? Poate ca e mai bine asa; poate asa a fost sa fie si poate undeva sunt motive pt care se intampla asa; a sa zici ca-s nebuna si poate asa este, doar ca eu cred in semne; poftim: dc insistam eu sa mi-o opereze pana sa plece in concediu? Si venea pneumonia peste operatia abia facuta? Nici nu vreau sa ma gandesc!!!!!!!
Si stiu, iti e teama de recuperare; eu cred sincer ca se va recupera la timp pt a fi alaturi de colegii ei in prima zi de scoala; tu crezi asta? Dc tu crezi, vei merge alaturi de ea cu incredere, va lua din puterea ta. Ai incredere in ea! Ti-a mai aratat ca poate sa lupte si sa invinga!

Nicoleta, ce ti-a mai zis dl dr? Ceva diferit de cele spuse inainte?

Roxa, sa stii ca si eu am asa un fix cu medicii, comportamentul lor fata de pacientii mici; eu sunt aia nebuna de legat care mi-am inscris copilul la medici de familie si apoi l-am scos de la ei pt ca se purtau urat si cu Frusi, si cu noi; sau erau dezinteresati; de-abia acum am ramas la o dr, a cincea! Dar nu regret!
Cum mai este Karla? Nu a facut febra peste noapte, nu?

Corina, vb cumva sa-ti spun! E in cartierul Titan, ca sa dau indicii, sa nu stai curioasa pana vb noi! Pot sa-ti scriu si preturile la ce am luat eu, ca mai am bonul...

Va si merg la treaba!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

ai dreptate mai CECILIA mai facut sa pling ,nu stiu de ce dar asa sunt eu .....par foarte puternica dar inima mea bate tare de frica si incerc sa nu arat si tin in mine sa nu ma vada CRISTINICA mea ca asta imi trebuie ,fiindca ea acum constientizeaza ce o asteapta si e mult mai greu ..........m-as fi bucurat sa se fi rezolvat inca de cind era mica si sa nu stie nimic........miar fii placut sa-i povestesc eu iar ea sa-si aduca aminte ca de un vis ,sa pot sa o protejez de aceste clipe care sunt sigura ca nu le va uita , dar asta e poate asa a vrut dumnezeu sa intimple...................am fost cu ea la medicul pediatru si i-am luat tratament preventiv si bine am facut ca a facut o enterocolita ,am vindecat-o si ieri am luat-o de la capat din cauza mamei mele care i-a dat mamaliguta cu smintina si ou iar dupaia s-au asezat ca fetele la un pahar de cola iar ieri seara si ieri toata ziua a stat pe WC minunea mea,cu diaree si voma acum e bine si sper sa nu mai recidiveze .........

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori

Mergi la inceput

aaaaaaaa .........inca ceva ....ai dreptate ......si eu cred in semne,multumesc pentru incurajari si multi pupici lu Adelina ,sa cerasca mare si sanatoasa

Mergi la inceput

GIULIA va doresc recuperare rapida si va satept sa ne povestiti cum a fost ........ma bucur in fiecare zii cind intru si citesc ca sa mai rezolvat un caz ,dar ma intristez si mai mult cind vad ca se nasc din ce in ce mai multi copii cu aceasta malfolmatie ............ CORINA te pup si multumesc ca te giundesti si la noi ,ai dreptate asa trebuia dar cred ca a intrat mai tirziu in concediu .........asa mi-a zis sa sun pe 10 iulie ,fiindca atunci revine din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedulcik spune:

buna ziua sunt werro de pe forumul celalalt ,
acum cateva zile am descoperit ca v-ati mutat aici,chiar nu stiam de ce lumea a disparut.....

Mergi la inceput

am mult de citit din urma
sper sa reusesc in seara asta.
noi suntem bine ,ne bucuram de soare de plaja ,de parcuri...toata ziua plecam la ..........copii pa........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebedulcik bine ai venit pe la noi! (scrie repede mai multe mesaje ca esti in faza de moderare si apar mai greu mesajele)

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

te pup gynie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor pe unde umblati? Haideti la o .
Concedii?

Sper ca toata lumea e bine. Pup gagicile si gagiii!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Werro, muah! Bine ai venit pe la noi! Sper sa ne vizitezi des! Io una vreau povesti despre Andrei! De la ce face, ce spune, ce pronunta, la cum este dupa operatie!

Flori, io-s acilea! Ma pregatesc sufleteste - la ora 4 avem programare la dnul dr Stanciu; ar fi ultimul control de "ascultat" plamanii dupa pneumonie...
Vin diseara cu vesti! Sper sa fie vesti bune!

toate mamicile si bebeii!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput