BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Oana mia luat doctorita cand am fost luni la eco. ma gandeam la control dintrala cum va face voua,de care spuneti ca doare

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

'Neata .Eu prefer sa tin copilul in brate decit in burta.
Pentru mine a fi gravida cu al treilea bb a fost si inca mai este o perioada de teama si cred ca nu va inceta decit in momentul cind o voi simiti pe Alicia in bratele mele.
35+

Dar s-a intamplat ceva? De ce teama?

Eu am facut 4 doze de anestezie, am luat antibiotic, n-am luat acid folic in primele saptamani, am luat estrogeni nestiind ca-s gravida. Ehe, cate prostii am facut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
Astept pregstit cu motatele sa se micsoreze prima listuta, se pare ca Adriana da semmne
Si imi pare mie ca Elena e o buna candidata la Next!!

Pufescu, un ventilator si peretii spalati cu mopul cu o apa parfumata, lasat ventilatorul in funcitune peste noapte impreuna cu fereastra deschisa si iese mirosul, in orice caz mirosul de tutun iese in cateva zile nu imediat! Si poate un parfumat in priza daca fostul chirias fuma tigari tari, sotul meu fumeaza trabucuri din cand in cand impreuna cu prietenii la el in birou si mirosul iese complet la cateva zile!

Noi suntem bine am dormit ok,

O zi frumoasa va doresc!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta-bel

Buna dimineata, delfinariu!! Felicitari proaspetelor mamici...incep sa visez si eu cu ochii deschisi la momentul cand o sa-mi tin in brate delfinuta...
Mie medicul nu mi-a spus nimic nici de col, nici de lichid...ori asa e aici, ori n-am stiut eu sa intreb...voi stiti atatea detalii, ca incep sa ma ingrijorez... Ultima data am fost acum 2 saptamani la control, si mi-a zis doar ca totul e ok si ca Sara are 2kg fara 20g, si e pozitionata cu capul in jos. Urmatoarea programare e peste 2 saptamani, cand o sa fiu deja la mijlocul saptamanii 36.
Cred ca sunt inconstienta...nu am cumparat nimic, decat cateva body-uri si pantalonasi. Nu patut, nu cadita, nu salteluta...
In schimb visez cu ochii deschisi la momentul cand intru in concediu...inca 2 saptamani de munca si apoi gata...
Va pe toate!!

34+ cu Sara Elena

Stai linistita, daca dr a zis ca e ok, atunci e ok. Si eu la 36+ am luat absolut tot ce aveam nevoie, de la mare la mic. Daca nu sunt probleme deosebite in sarcina, mai ai timp

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta-bel
Cred ca sunt inconstienta...nu am cumparat nimic, decat cateva body-uri si pantalonasi. Nu patut, nu cadita, nu salteluta...
In schimb visez cu ochii deschisi la momentul cand intru in concediu...inca 2 saptamani de munca si apoi gata...
Va pe toate!!

34+ cu Sara Elena

nu te stresa...eu nici acum nu am reusit sa iau cadita ...asa e cand esti prea pretentios
...tu doar sa stii ce vrei si in ce magazin se gaseste exact...si daca nu apuci sa le cumperi trimiti pe altii la cumparaturi

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, i-ai dat cadoul sotului? Cum ati sarbatorit?

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Oana, te apropii de termen. Mi-am adus aminte sa-ti spun de paine, ca am mancat azi la micul dejun. Eu am facut reteta de integrala a iesit foarte gustoasa. Maine incerc una alba pufoasa, asta integrala iese un pic mai compacta , asa...

Cris 37+ cu

da-mi si mie reteta, te rog...ca poate intr-o buna zi ii dau de cap si masinii de paine

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Oana mia luat doctorita cand am fost luni la eco. ma gandeam la control dintrala cum va face voua,de care spuneti ca doare

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

apoi mie inafara de luat secretie de 2 ori altceva nu mi-a facut inca

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

eu sunt in plina activitate :).
Azi nu ma duc la servici asa ca recuperez cu treaba pe langa casa omului.
Noi avem o garsoniera pe care o inchiriem(ne ajuta cu rata la apartament ca altfel e jale...). Si ne-a plecat chiriasul. Asta nu ar fi asa de dramatic, desi probabil nu o sa gasim imediat pe altcineva. A lasat un jeg greu de descris(si era totul nou si curat si frumos cand s-a mutat)...bucataria si baia sunt negre, nu mai stiu ce detrartrant sa cumpar ca sa scot faianta si rosturile la lumina. 2 ore am frecat la aragaz.Si fiecare mobila trebuie curatata, parchetul ceruit ca e zgariat, retusati peretii cu vopsea ca sunt plini de labe jegoase...de-astea. Distractie maxima.Noroc ca grosul o sa faca domnul si stapanul inimi mele, eu sunt cu consultanta si curatat chestiile mai sensibile(oricum obosesc de zici ca cine stie ce am facut). Dar e haos frate. Azi si maine si probabil si duminica ceva o sa fie smotruiala la greu.Stiti vreo solutie pentru scos mirosul de tutun statut dinr-o casa(pe langa curatat mobila, spalat huse canapea/fotoliu)?ca de doua zile stam cu geamurile deschise si tot pute(si nu e ca sunt eu sensibila cu mirosurile...).

Si ziceam si ca mergem la cumparaturi pt bebe si diverse...dar probabil nu o sa apucam.
Macar mai am doar o saptamana la servici, abia astept sa inchei proiectul.

34+ Raducu

Pai probabil se va simti mai putin mirosul de tutun daca vopsiti peretii. Acum ca sunteti patiti cand mai inchiriati pueti sfecifica nefumator. E casa voastra voi hotarati ce este in contract. Aici cam toate anunturile sunt asa, ba inca sunt unii care nu accepta familii cu copii
Si neaparat sa fie specificat ca la plecare sa lase apartamentul curat, asa cum il preia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Pufescu si eu unde stau, astia dinaintea noastra cred ca fumau ca turcii...se vedeau pe pereti urmele de la rama de tablou neagra si tot asa miroase cum descrii...si am dat cu lavabila, dar tot nu a iesit mirosul ala, iar noi nu suntem fumatori.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 6 zile

Mergi la inceput