BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 elena, cand se fisureaza membranele pierzi lichid indeajuns incat sa-ti dai seama... cat despre scurgerile galbui, gelatinoase...nu e dopul...mie mi-a aratat dr dopul cand am nascut... ********************************************************* Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Multumesc de lamuriri
...ma gandeam eu ca nu are cum sa curga tzar-tzar, ci curge de nu se mai opreste...de aia am zis sa va intreb pe cele care aveti experienta asta cu apa rupta ***************************************************
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, inca 7 zile, ce putin mai e!Te-am visat azi noapte, dar nu chiar nasteai...doar aveai contractii la intervale regulate ![]() Paula, 36+ cu , Raul Codin AMR 24 zile![]() ![]() |
asa deci m-ai visat
dar deocamdata tot in formula 2 in 1 ne prezentam ...din noaptea minune nu m-a mai durut nimic
Belu, la lichide nu ma pricep
...fetelor lamuriti-ma cu scutecele astea eco...trebuie sa cumperi scutecele si niste chestiuni/absorbante de unica folosinta nu?
Mycya doar daca iti ia secretie din col...
Rodyka am uitat!!! am ras cum n-am mai ras de mult
...i-am citit si la Marius

"Ce aveti mai cu bietul om..."

Oana
39+ Matei Marius
AMR 7 zile
ramo1901 spune:
Victo....ce faci daca o sa fi tu in capul listei?.....![]()
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Eu am facut reteta de integrala a iesit foarte gustoasa. Maine incerc una alba pufoasa, asta integrala iese un pic mai compacta , asa... Cris 37+ cu ![]() |
Asteptam sa scoatem motatele..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu 
AMR 4+
beluistef spune:
Victo tu esti cu listutza ![]()
![]()
...foarte bine ca asa isi poate da omul seama care nu semneaza condica o zi, ca este ceva...esti foarte tare cu condica de prezenta 

Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Asteptam sa scoatem motatele.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu ![]() AMR 4+ |
.Cris
37+ cu
danuta-bel spune:
Buna dimineata, delfinariu!! Felicitari proaspetelor mamici
...incep sa visez si eu cu ochii deschisi la momentul cand o sa-mi tin in brate delfinuta
...
Mie medicul nu mi-a spus nimic nici de col, nici de lichid...ori asa e aici, ori n-am stiut eu sa intreb...voi stiti atatea detalii, ca incep sa ma ingrijorez... Ultima data am fost acum 2 saptamani la control, si mi-a zis doar ca totul e ok si ca Sara are 2kg fara 20g, si e pozitionata cu capul in jos. Urmatoarea programare e peste 2 saptamani, cand o sa fiu deja la mijlocul saptamanii 36.
Cred ca sunt inconstienta...nu am cumparat nimic, decat cateva body-uri si pantalonasi. Nu patut, nu cadita, nu salteluta...
In schimb visez cu ochii deschisi la momentul cand intru in concediu...inca 2 saptamani de munca si apoi gata...
Va
pe toate!!
34+ cu
Sara Elena
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 elena, cand se fisureaza membranele pierzi lichid indeajuns incat sa-ti dai seama... cat despre scurgerile galbui, gelatinoase...nu e dopul...mie mi-a aratat dr dopul cand am nascut... ********************************************************* Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Eladea, tu m-ai linistit, ca Belu ma speriase inainte... si eu am observat ieri ceva identic dupa shushu si dupa mesajul lui Belu ma cam luase panica... eu abia luni fac 34 saptamani...
Elena
33+ cu un
cuminte
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
Cris2010 spune:
Rodika, saracul sot, era pierdut in spatiu

.
Asta mi-a amintit de finuta mea, care a informat toata gradinita ca nanu Ivan (sotul meu) nu stie cum se nasc copiii. Zice ca ii aduce barza
, asta dupa o discutie in contradictoriu intre ea si sot asupra subiectului cum vin pe lume bebelusii
.
Cris
37+ cu

Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
AMR 24 zile