BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo1901 spune:
La fel si pentru Adriana...si micuta ta e pe cale sa ne salute...
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
beluistef spune:
Ramo eu carcei am reusit sa ii evit, pentru ca atunci cand imi vine sa ma intind trag degetele de la picioare in sus si indoi un pic picioarele de la genunchi ( cred ca ai inteles) si am reusit sa scap de ei...dar cand am facut si noi
mi s-au pus la fese ![]()
si ce carceiiii, ca am intrerupt ca nu mai puteam misca piciorul.
Din dop inca pierd( ma gandesc), adica chestii gelatinoase, in cantitate mica si fara firisoare de sange, doar simpla gelatina usor galbuie.
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

beluistef spune:
Pai Ramo suntem cateva care ne asteptam din clipa in clipa si va tinem pe jar pe celelalte
,iar micutii ne joaca feste si ne tin pe noi pe jar...dar o sa apara ei...mai este asa de putiiiiin 

Elena,
39+ cu
Yanis Stefan

adrianaBuc spune:
Fetelor, de ieri nu mi se mai desumfla picioare de nici o culoare, nici daca stau in pat cu ele in sus. Apa beau destula. Parca am pungi cu lichid la picioare.
39+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
ramo1901 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Ramo eu carcei am reusit sa ii evit, pentru ca atunci cand imi vine sa ma intind trag degetele de la picioare in sus si indoi un pic picioarele de la genunchi ( cred ca ai inteles) si am reusit sa scap de ei...dar cand am facut si noi mi s-au pus la fese si ce carceiiii, ca am intrerupt ca nu mai puteam misca piciorul.![]() Din dop inca pierd( ma gandesc), adica chestii gelatinoase, in cantitate mica si fara firisoare de sange, doar simpla gelatina usor galbuie. *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 6 zile ![]() ![]() |
Ce norocoasa esti ca mai puteti inca presta.....cu sau fara carcei...eu de la 10 sapt...pauza(repaus sexual)...mi-e si mila de al meu...dar asta e.....

si eu am evitat carceii pana acum 3 zile, dar acum e mai greu,nu stiu de ce....in fiecare noapte ma bazaie..........
Ramona
34+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
eladea2005 spune:
elena, cand se fisureaza membranele pierzi lichid indeajuns incat sa-ti dai seama...
si pe masura ce trec orele pierzi tot mai mult...incat curge bine...chiar daca iti pui prosop intre piciaore tot il uzi...
deci nu vine doar asa, cu tzaraita...
eu cand vroiam sa ma ridic din pat, incepea frate sa curga de zici ca am dat drumul la robinet...![]()
cat despre scurgerile galbui, gelatinoase...nu e dopul...mie mi-a aratat dr dopul cand am nascut...
nu-l eliminasem inainte de nastere...si secretii galbene si gelatinoase am avut si eu cu saptamani inainte...![]()
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Maya, albinutza draga, spor la organizarea din viata si sper sa te mangaie DD cu ce iti doreste sufletelul

Mai fetelor, se vede ca ne apropiem de linia de Finish, nu ne-au mai ramas decat anxietatea si multe multe dureri si neplaceri. Eu sincer nu voi tanji decat dupa miscarile lui bb, care ma topesc si acum, chiar daca toata ziua croseteaza cate ceva. eu tot ma bucur, aproape ca prima data.
Eu mi-am prins urechile intr-un proiect pt master, simt ca m-au abandonat toti neuronii
, ma chinui de cateva zile, si in seara asta trebuie sa-l sustin, si eu nu l-am terminat
N-am patit in viata mea asa ceva, sa ma depaseasca o bazaconie de proiect
. Sper ca totusi neuronii care m-au parasit sa se fi dus la delfinas, ca daca va semana cu mamica lui in perioada asta, va invata sa se incheie la pantofi la 18 ani![]()
Alina
35+ cu 
gargarita
beluistef spune:
De prestat prestam numai de acum, de vreo cateva zile, ca si noi am avut pauza...![]()
Adriana se pare ca toata apa pe care o bei se depune in tesuturi si nu o mai elimini, de aia te umfli...si oricum se spune ca la sfarsitul sarcinii este normal sa retii apa...asa am citit...eu simt la maini un pic de jena cand strang pumnul si imi dau seama ca este umflata...dar nu este exagerat de umflat.
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan

Victo spune:
Haideti, bebici de
sorina,
elena,
adriana,
oana,
btz
sheri
Carla
Arrisa
victo...
:):)
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica
Cris2010 spune:
'Neata delfinariu!
Vad ca s-a facut apelul de dimineata la listuta lui Victo
.
Oana, te apropii de termen
. Mi-am adus aminte sa-ti spun de paine, ca am mancat azi la micul dejun. Eu am facut reteta de integrala a iesit foarte gustoasa. Maine incerc una alba pufoasa, asta integrala iese un pic mai compacta , asa...
Cristina, felicitari si tie pt 35s. Sa-ti traiasca sotiorul, La multi, multi ani fericiti impreuna si petercere frumoasa pt maine
!
Anca, Adriana, bafta azi la doctor. Fiecare sa veniti cu vestile pe care le asteptati

Eu inca n-am dureri de oase...
Belu, si mie mi se intampla exact ce povestesti tu, imediat ce fac pipi. Eu am inteles ca de la membrane fisurate te uzi si intre pipi

. Eu ajung la dr tocmai peste o saptamana, sper sa nu fie membrane fisurate
.
Cris
37+ cu