BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 20
beluistef spune:
Ma bag sa fac capitol nou...
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 6 zile 

Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
da-mi si mie reteta, te rog...ca poate intr-o buna zi ii dau de cap si masinii de paine Oana 39+ Matei Marius AMR 7 zile |
Reteta din caietul de rete al masinii:
430 ml apa
ulei de masline 2 linguri
sare 2 lingurite
faina alba 1 + 1/2 cana
drojdie uscata 1 + 1/2 lingurita
faina integrala 2 + 1/2 cani
zahar brun 2 linguri (eu nu am pus)
(cana gradata si lingura si lingurita sunt din dotarea masinii)
Ingredientele se pun in ordinea asta in cuva masinii. Atentie ca drojdia sa nu ia contact cu apa cand pui ingredientele.
Pofta buna!
Cris
37+ cu
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Oana, i-ai dat cadoul sotului? Cum ati sarbatorit? ![]() ![]() Alina 35+ cu ![]() gargarita |
daaaa
nu i-a venit sa creada...s-a bucurat
m-a intrebat daca mai primeste ceva de ziua lui...ca ii mai luasem o camasa si 2 cravate dar le-a descoperit si pe alea
...i-am zis ca mai am 2 cadouri
si celalalt e de la mine, da nu are cum sa-l descopere 
deja e la mama pentru siguranta
ieri ne-am plimbat, am baut cate un suc de mere rece
...si am primit un buchet frumos cu 23 de trandafiri o sa incerc sa va arat cateva poze mai incolo
Oana
39+ Matei Marius
AMR 7 zile
arissa spune:
Buna, delfinariu!
In primul rand, pentru ca le-am pierdut un pic sirul, vreau sa urez bun venit noilor delfinasi, sa fiti sanatosi si mancaciosi!!
Sunt prin preajma, dar ne mutam si n-am avut stare de scris, casa e pe dos, eu sunt intoarsa pe dos, in fine...
Victo, iubita, ma vazut ca m-ai bagat pe lista de saptamana asta, dar eu as mai avea vreo doua saptamani (conform ecografiilor DPN e 18 iulie). Asa ca as vrea sa stea bebe pana la termen, poate ne mai asezam si noi cu casa, ca acum nu ma simt deloc pregatita.
O zi buna sa aveti!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 37+
AMR 16
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Reteta din caietul de rete al masinii: 430 ml apa ulei de masline 2 linguri sare 2 lingurite faina alba 1 + 1/2 cana drojdie uscata 1 + 1/2 lingurita faina integrala 2 + 1/2 cani zahar brun 2 linguri (eu nu am pus) (cana gradata si lingura si lingurita sunt din dotarea masinii) Ingredientele se pun in ordinea asta in cuva masinii. Atentie ca drojdia sa nu ia contact cu apa cand pui ingredientele. Pofta buna! Cris 37+ cu ![]() |
merciiii
masina mamei e adusa din Franta si cartea s-a pierdut 
Oana
39+ Matei Marius
AMR 7 zile
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Mycya foarte frumos patutul ...seamana cu al nostru, cand e gata vi-l arat...am vazut-o pe Larisa cea mica...Oana e atat de frumoasa ![]() ...si l-am mai vazut si pe Ghita, e mortal...si pe Dara, cu ea ce a-ti facut pana la urma? Oana 38+ Matei Marius AMR 8 zile |
Multumim multumim ca ne admirati
. Numai ca e cam slabanogica, cand o vad ce picioare are.... asa in poze, mai ales alea facute cu zoom mare la fata, pare chiar grasuta, dar cand colo...mai are de pus carnitaDara e acum la mute, la parintii mei unde oricum statea mai mult decat in Bucuresti. Acolo ii place si mai tare, ca are curte si se joaca cu prietenul ei Ghita. Il iubeste tare mult acuma, dupa ce cand era mic il musca de ureche
de Larisa Ioana 24.06.2010